[动漫百科] TVB将播彩云国物语!!

zion 发布于2008-1-7 20:54 7779 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
jp4957 发表于 2008-1-20 14:29:53 | 显示全部楼层
虽然未睇过,不过我对呢D女性向动画无乜兴趣。
lych 发表于 2008-1-20 16:58:55 | 显示全部楼层
不会是高清翡翠台播放的吧?
yrj 发表于 2008-1-20 17:37:40 | 显示全部楼层
有得播即系有人录拉~~* s  ~! |0 Y2 \1 }% y( k
好过听日语体字幕
Mickey 发表于 2008-1-20 19:08:24 | 显示全部楼层
原帖由 peta 于 2008-1-19 15:47 发表 " d% R; l) |5 _
已證實“彩雲國物語”3月會接神鵰俠侶III十六年之約

' @) h6 y" I3 @1 I) X- N- Z" d( d/ o
6 r( a" ~0 @! B" p( S% B3 V好啵~
- X+ l. z; w+ ]彩云国勿语我睇左第一季咋~
  S9 F; `% |7 e0 s五知道TVB会播到第几季呢?
" x3 c2 O9 S; s/ B' ^! q7 u
jaujau 发表于 2008-1-22 17:26:35 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-1-20 16:58 发表 ' ]7 s+ f3 q3 d* J; z( h
不会是高清翡翠台播放的吧?
( M  p, Q: y7 ?/ z. s! X) T. e
之前有人說過,彩雲國物語會係神鵰俠侶III播完後o係tvb翡翠台播映~(逢星期六5:30-6:30)
梦の天使 发表于 2008-1-23 08:43:31 | 显示全部楼层
到处找到唔知那里有得睇
梦の天使 发表于 2008-1-23 08:45:21 | 显示全部楼层
到处找到唔知那里有播来睇下
bababall 发表于 2008-1-23 16:29:08 | 显示全部楼层
我已经下左ANIMAX版既前30集拉,点算?????
bababall 发表于 2008-1-23 16:31:57 | 显示全部楼层
上面的居然连彩雲國物語系咩都悟知啊...........
wjr5200 发表于 2008-1-23 22:21:10 | 显示全部楼层
原帖由 zion 于 2008-1-17 20:35 发表 3 R' C8 @) _1 F
2 {; ~* ]* g# X! F2 z, F
6 w: M! G3 J( {* I  i
* t  ^) E: [' }- O: r% Z* K) G
噉唔得喎···好动画都要配好配音,你話好似大陆配音噉,动画几好睇都冇用啦···
6 Z. F3 n/ g9 C( k7 J; A( o; s5 t
+ S7 x$ X6 w9 a3 i

4 A$ X  X% i3 I* b- x0 k讲得一D都无错
leafir 发表于 2008-1-25 23:05:57 | 显示全部楼层
我也有得看了,
- d* V: V, a( z; W, v1 ?平时都不看电视不知原来有放这个$ _' t& s0 R* k1 |, s; H- A
哈哈有得看了
寒星 发表于 2008-2-3 12:30:24 | 显示全部楼层
彩云国物语第2季睇左一半跟住停左,等紧距出完,因为一集集追实在太辛苦啦,每集讲既内容太少啦,感觉觉得有D拖,而且出既速度都好慢~~~~~