近期最令人惊喜嘅配音-红秀丽(彩云国物语)

zion 发布于2007-12-28 20:42 3979 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kalaso 发表于 2007-12-30 22:24:47 | 显示全部楼层
久仰久仰~
/ V9 V- _# d6 ~# n) B6 S, i, q大大关于嘅配音文章好好~
/ J' ~2 e: [2 O9 G. P+ s3 ]小猪麥都系因为咁样吸引过来噶~
only 发表于 2008-1-16 02:11:42 | 显示全部楼层
 1 x2 A9 ?! p/ s  \
zion 喺指日文配音個個??
hong.bmp
zion 发表于 2008-1-17 20:14:57 | 显示全部楼层

回复 #13 kalaso 的帖子

呵呵,多谢你呀!我会继续努力!
zion 发表于 2008-1-17 20:17:30 | 显示全部楼层
原帖由 only 于 2008-1-16 02:11 发表 ) S4 W8 S+ n2 E4 s7 ?
 & {! G2 L8 {  M
zion 喺指日文配音個個??
# L5 E+ Y1 |- Q7 \
0 J' e# f: p* l# g* G* K/ A# i
& s( x3 Z7 c$ d4 O& D/ J8 @
呀···其实我讲嘅系香港ANIMAX粤语版配音嘅彩云国物语,配主角秀丽嘅系郭碧珍,唔系讲日文版。
jane43589 发表于 2008-5-28 21:52:55 | 显示全部楼层
赞同搂主讲法 的确好5错 支持
22286621 发表于 2008-5-30 02:59:57 | 显示全部楼层
不如你将个段音频截了然后发上来啊.................
22286621 发表于 2008-5-30 03:08:20 | 显示全部楼层
个把声....米即系七武士个女主角把声......
梦の天使 发表于 2008-5-30 06:59:25 | 显示全部楼层
点解仲未有后面几集啊,难都D声优放假
fullmoon2 发表于 2008-8-22 14:00:48 | 显示全部楼层
蛾覺得日語配音嘅仲恏聽.....
2 N2 U7 a" p8 b$ J但喺哩...
: {+ `. _6 I  p0 w7 ?# t' I  R如果喺ANIMAX同埋TVB嘅配音黎比嘅話.....% y4 V, `3 y, J9 P! k2 Y- g2 ^
蛾寧願睇ANIMAX嘅粵語配音版....
( b/ C; d6 Q) p- E/ @5 i蛾都5睇TVB嘅粵語配音版丫....
4 N% ?" R% ?4 K, h但喺....
! b/ ]% V0 z8 |7 n" M6 G本人都喺中意睇轓日語原聲多D....9 u; C! T3 |/ W) X1 Q' F4 P
彩雲國物語一、二季蛾都睇曬.....
5 l( x2 s- q4 o8 c" L都喺睇日語配音嘅....