[I T 资讯] 呢條係唔係dimm黎架?

abc-like 发布于2007-11-16 18:22 4997 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
abc-like 发表于 2007-11-19 21:47:59 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-11-19 19:55 发表 9 g3 K; G: u9 x- l* M, H8 T$ ^$ \& D

. t/ O# N& {- v7 a% r相对于至尊版来讲已经算便了!!

1 F) x* h9 l0 A" i/ W1 J 沒咁多預算
yjb338 发表于 2007-11-23 08:28:25 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-11-19 14:34 发表 . n. e) C/ D+ F& W+ }- ]

' ?# ?9 N& S- y8 L, ~0 `6 \ 很貴貴的說?
- J5 l$ q) A# p
电费仲贵啊!9.10两个月交咗1000蚊电费啦!负担吾起,迟下买只低咓数的E4500来用,显卡都换低咓数., H3 u5 t+ Y9 I  Y# i
( |4 f3 Q* Y3 W5 ~' D$ z
abc-like 发表于 2007-11-23 09:01:01 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-11-23 08:28 发表
/ M* A9 ?! P( c, V' [
0 B% }2 {8 H; Q电费仲贵啊!9.10两个月交咗1000蚊电费啦!负担吾起,迟下买只低咓数的E4500来用,显卡都换低咓数.

" }. z4 [$ [! z2 S, Ip4 2.4同celecon p4 2.4用電勁唔勁架?
; w9 _: R3 R1 r3 X3 J  M華碩顯咭用電又勁唔勁架?$ P' T7 D* v! {) h

) Q9 p" \* u9 X' l6 W4 b6 a 現在我多數用fd那部 celecon d 420的,電費又.....
5 X: u6 q1 ]6 P5 G+ i* F
/ |1 i% s* P: `8 ~: v& e) e 咁邊d係低咓架? 你係計A(電流量)所以貴定係點呀?
. x. Z% b: Q1 ~5 X**好多野唔識、好多野唔明
abc-like 发表于 2007-11-23 14:35:27 | 显示全部楼层
真係衰, 賣主想反口呀!+ y3 J0 Z% n& i& \
唓!又唔係賣得平 512mb都要$115啦!又唔係唔駛錢......
2 S7 E; |0 f' e' s. N: U又要早d交收, 又未確定交收時間, 玩野喎!
ttsti 发表于 2007-11-23 15:53:05 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-11-23 08:28 发表
) i0 D* E9 Q# v( u3 d3 B
. ^) A$ c+ V# z- Z9 z: T3 J, W* @电费仲贵啊!9.10两个月交咗1000蚊电费啦!负担吾起,迟下买只低咓数的E4500来用,显卡都换低咓数.

" O0 q7 z, ]; c% M- Q) \你屋企用几多台电脑啊,两个月交1000蚊!
abc-like 发表于 2007-11-23 21:10:58 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-11-23 15:53 发表 & K9 P& A+ C' t; K

- c/ t7 `" J+ d$ r6 }" \3 H你屋企用几多台电脑啊,两个月交1000蚊!
1 B' N+ U5 p3 q* ]' U2 S7 [
冇千台都有一百台了
yjb338 发表于 2007-11-23 21:51:16 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-11-23 15:53 发表
" o# s* I- v& \% J
, W. n! ]+ g( y" V# s你屋企用几多台电脑啊,两个月交1000蚊!
$ @; j) v4 K) b- d" ]; c! O
电脑多,不过好多时只开一台." \  F4 y* ^9 h% W2 P* y+ y
一日最少开16个钟,经常24小时.一个月500蚊电费可能有200蚊係为电脑交的.
yjb338 发表于 2007-11-23 21:51:58 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-11-23 21:10 发表 5 z3 b3 a# p( y8 b

; C) Y/ Y9 D! t% T 冇千台都有一百台了

! J, O. f% K9 k; E一千几百台,你估开网吧咩!!
yjb338 发表于 2007-11-23 21:57:27 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-11-23 09:01 发表 4 \4 Y( {- ^9 m* m' i
. j; S$ e1 {5 T/ |* F. B+ q! v1 @
p4 2.4同celecon p4 2.4用電勁唔勁架?
( M' T/ V4 y+ \+ B2 X華碩顯咭用電又勁唔勁架?
0 w7 [( q7 k  [/ x# {  ^  o0 B0 h
/ b; e, J5 Z" E. G6 X 現在我多數用fd那部 p4的,電費又.....
# A+ k. q( A( P6 u6 I
3 N1 ?! j2 e+ r$ k 咁邊d係低咓架? 你係計A(電流量)所以貴定係點呀?
3 n$ ]- f% X$ r0 Z3 q1 [2 G**好多野唔識、好多 ...

' Y* J! Z( Q. A. x& r' F) CP4好像是45W.显卡的用电量GPU的型号,吾关牌子事.
yjb338 发表于 2007-11-23 22:00:53 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-11-23 14:35 发表 ! Z: q. x% s0 m2 L6 Y
真係衰, 賣主想反口呀!
' o  S) ^. v" Q3 ~9 A唓!又唔係賣得平 512mb都要$115啦!又唔係唔駛錢......
& Y0 i5 q5 g) }* I: e3 [又要早d交收, 又未確定交收時間, 玩野喎!
% U' ~" ^+ k$ e( B- B
你去社区废旧电脑回收站看下嘛,可能搵到你想要的靓也,又吾使钱!
tandong 发表于 2007-11-23 22:03:22 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-11-23 22:00 发表 0 F: S* d/ b, X& V9 \* d
5 ^$ V1 T" R  x4 U% e3 D4 E
你去社区废旧电脑回收站看下嘛,可能搵到你想要的靓也,又吾使钱!

6 W1 O% J8 x* w8 S$ H个度会跳出只大老鼠!!
yjb338 发表于 2007-11-23 22:18:55 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-11-23 22:03 发表
3 B! H" G8 i; t1 y% M* N- k" k1 O* \  O4 m
个度会跳出只大老鼠!!

8 |7 L/ Q. P7 g2 H' g" `3 P罗技定微软啊! 双飞燕都几好啵!