[每日闲聊] 女仔系水做...苦了男仔

唔知 发布于2007-9-4 21:50 8652 次浏览 218 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-9-5 09:34:50 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-9-5 02:11 发表
7 N0 f8 k5 C: ^/ m. [" m, ~女人是水造的,皆因水能载舟,亦能覆舟。$ r9 k, J7 z4 a3 O" C# ~+ B
男人是木做的,皆因逆水行舟,不进则退。

( O# s8 F/ ^, ~, ~
9 U2 i, C5 J! C7 S- p/ {6 U7 M* _$ R7 b$ m2 u2 X1 t
H大叔,你好有文彩。
唔知 发表于 2007-9-5 09:35:46 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-5 07:54 发表
4 E% k" C4 F* K5 E* W  F- j! t" N, ~
2 m3 }5 P1 l- w4 f1 f但系……我系俾你气受个类生物波~

$ Q( A; ~: _( g# n+ Y  ^9 f
* T8 {. N3 i, F) L( M& G" [3 {9 n0 U5 G+ p1 R( a( r8 Y6 K
宜家讲出男仔噶感受,以后好好对你男友。5 E  M4 w0 @; h( G- I' I+ f) \  i
唔好好似我条女甘。
唔知 发表于 2007-9-5 09:36:50 | 显示全部楼层
原帖由 wei 于 2007-9-5 08:39 发表 . o4 p: H% s3 q$ z( T! H
两个人一起系要彼此尊重同埋迁就噶~~~~唔系靖系单方面付出噶~~~所以唔可以成日靖系你单方面迁就同埋宠让佢噶~~~~~~~~自己要把握分寸~~~~~~~~如果你成日都系噉受气嘅话,你哩段感情都唔会长久咯~~~~~~~你条女如果 ...
$ T: l- g: @1 t2 w8 m
: }, d- M( u/ ]3 a* I
呢D我紧知道啦,但系你能改变你条女性格吗?
wei 发表于 2007-9-5 09:38:58 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 09:36 发表
" E5 n2 f* C. I: H* w$ ~% s! T9 G0 S1 a3 M
4 Y( A/ G3 Z" F3 X8 y5 B: z% m1 h, t; W
呢D我紧知道啦,但系你能改变你条女性格吗?
0 x1 d4 J$ y" p9 V9 J1 }7 E; j: h

' n7 B; h" y0 h! Z- ?' z1 P) U: B9 a) J/ z4 s0 {* d! T
噉我宁愿选择离开咯~~~~~~勉强自己去迁就佢~~~~~~~~都挨唔倒几长时间~~~~~~~~~
唔知 发表于 2007-9-5 09:40:18 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-5 09:04 发表
6 N* o+ J% J( k0 u. R& U) N2 Y8 Y2 k8 c+ S& q
主動嘛,当然是你牵住走啦,别让她牵你走,拍拖---你拖不了就要走人,吨位吾夠就别费力气了!

: k$ }1 y4 F4 m
4 d# k0 c2 r6 |  T$ @好多野,唔系受自己控制D,老虎,出来俾我打返餐,发泄吓。
唔知 发表于 2007-9-5 09:41:17 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-5 09:12 发表
" T8 B6 W  ]& H) ~# K9 e' H8 M女仔其实好易扼既……俾D心机啦
7 b7 `- [  ^: X2 N! b' {3 ^0 h! ^
* N: u) y1 U, ]! v1 W% A4 R+ L: ~% }
唉,但拒唔听我噶话,呃都系呃自己。
wei 发表于 2007-9-5 09:42:08 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-5 09:36 发表 3 a* o8 q) R5 k; M) \. x
% e. Y1 }$ y) A7 Y  p8 M) R

9 U% {5 u0 _% _4 w, ~$ }% s呢D我紧知道啦,但系你能改变你条女性格吗?

- I2 ^8 z/ u% E" L3 T( @) `* c, n8 d
3 X0 h' P  L/ `5 R; O仲有一点~~~~我虽然改变唔倒我条女嘅性格~~~~~但系最起码佢会为咗我尝试去改变自己~~~~~~~~你同我唔同~~~~~~最起码我都得到咗尊重~~~~~~~~~你就俾人忽视~~~~~~~~~~~
平常心 发表于 2007-9-5 09:43:49 | 显示全部楼层
如果MM爱你,佢会为你而变,
唔知 发表于 2007-9-5 09:45:20 | 显示全部楼层
原帖由 wei 于 2007-9-5 09:38 发表
, F, c; }! Q7 {( ?; `# \6 S3 {
6 N$ Q- u) {9 I# z& K/ r5 t& |" [' a% s: s' z& ^7 ?$ p0 w4 v- e
/ h1 q" T0 U% v& \' \2 Q
噉我宁愿选择离开咯~~~~~~勉强自己去迁就佢~~~~~~~~都挨唔倒几长时间~~~~~~~~~

+ g8 r5 [% o7 h4 T; S  g  W( T1 R4 u' O% y! @# D8 w

1 d( l3 U2 E( Y' q5 N我知道,但系同拒时间都唔短,唔系话散就散,唉,想SI了。
唔知 发表于 2007-9-5 09:46:46 | 显示全部楼层
原帖由 wei 于 2007-9-5 09:42 发表
; [3 e: H/ b0 ^; d) k* @: f' H5 q% l  z! Y0 R% F4 \4 c# ?! t
  y" D) l2 t$ b/ Q6 e( G
仲有一点~~~~我虽然改变唔倒我条女嘅性格~~~~~但系最起码佢会为咗我尝试去改变自己~~~~~~~~你同我唔同~~~~~~最起码我都得到咗尊重~~~~~~~~~你就俾人忽视~~~~~~~~~~~
' s! ]: H+ ?# i1 A' a6 j! B: c
# j4 K; ?5 P  f) P) t0 u$ q4 t
唉,又唔可以甘讲,有时拒都会体谅我,不过只系有时,呢个有时只系小部分。
唔知 发表于 2007-9-5 09:47:29 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-9-5 09:43 发表
& {. W( @  B, z) k' A如果MM爱你,佢会为你而变,
* g9 h  L8 i7 g7 c

9 V! b" S/ r! ?. {性格系天生的,想拒改变,不能自己改变。
Laputa81 发表于 2007-9-5 09:47:56 | 显示全部楼层
你都识讲个D喺佢哋专利、特权嚟啦~~~
. z. Y3 o! ^3 U) {* _3 E3 v2 k/ u/ G  D  S8 ?
想引起你注意啩~~~唔生~~~
4 X7 A1 \3 m. M) J- b9 ^6 y  s& j  S) C' e. g$ S8 d
不过有时就真喺···········