[每日闲聊] 女仔系水做...苦了男仔

唔知 发布于2007-9-4 21:50 8646 次浏览 218 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-9-4 22:36:20 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-9-4 22:32 发表 ( k# S( c* _; u5 I- B
: y: ?2 P- G2 y3 Z5 y
看来还是要一试先得咯

. A& ~. A% Q3 W7 b' e- n# y" j+ q7 }  ~" o0 ?
0 S, }: K% |; {$ |! O1 D# D# L
仲唔快D....呢度唔系有好多你D女咩??
marb 发表于 2007-9-5 00:53:25 | 显示全部楼层
楼主似乎有女朋友还比无女朋友谷气啊!你那些是福气呀楼主!!!
平常心 发表于 2007-9-5 01:07:34 | 显示全部楼层
个人认为,我认为,忍让要有限度,
huang 发表于 2007-9-5 02:11:22 | 显示全部楼层
女人是水造的,皆因水能载舟,亦能覆舟。
$ ?- X$ ~6 \8 I* D! D  U# {! C) p男人是木做的,皆因逆水行舟,不进则退。
salafei 发表于 2007-9-5 07:54:41 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 21:59 发表 8 S3 K3 a" @/ L- ^6 {6 d8 Y& e

% i! |; H! `& |9 M& i
; r% N6 B/ Q( U4 T嗯.............我系过来人..俾D经验你嘛...

' u3 }4 r: M; U- v% t, I4 o  p但系……我系俾你气受个类生物波~
wei 发表于 2007-9-5 08:39:52 | 显示全部楼层
两个人一起系要彼此尊重同埋迁就噶~~~~唔系靖系单方面付出噶~~~所以唔可以成日靖系你单方面迁就同埋宠让佢噶~~~~~~~~自己要把握分寸~~~~~~~~如果你成日都系噉受气嘅话,你哩段感情都唔会长久咯~~~~~~~你条女如果靖系自私噉去要求你哩样同嗰样~~~~~~~但佢自己却毫无顾忌噉去做D令你伤心同激气嘅嘢~~~~~~~~我谂你都系就噉算好过~~~~~~~本身有咁大矛盾嘅感情都行唔倒几长久嘅~~~~~~~~
( C. }5 o* d! _% n( G9 M" M6 k# T" B" K! a* ]# O& d2 [
最后强调一声~~感情系两个人付出~~彼此尊重同谅解~~~~~太自私,靖识为自己嘅感情哏本就唔系真正嘅感情~~~~~唔系爱~~~~~~~
4 w4 C+ s$ ^0 A! G" M& p. _! q9 o" t: T5 E' V
tandong 发表于 2007-9-5 08:59:03 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-9-5 02:11 发表
, z4 Z; @& n* f. @女人是水造的,皆因水能载舟,亦能覆舟。' H3 |( A  A5 L2 k7 d! n
男人是木做的,皆因逆水行舟,不进则退。

# s3 |5 o6 N9 D' E$ o: |H大叔利害,入木3分!!
tandong 发表于 2007-9-5 09:04:38 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 22:17 发表 & n" \3 ~2 J8 x5 s& m

! U2 T- d" Z- X& [4 E3 q, W1 F* m. S% [* e- J
咁你介紹D女俾我識嚇......咁先有主動噶../ v# A4 \1 m& x4 f+ E
咁夜上班??老虎你做咩噶???

q: `* Q8 d  F8 x7 e主動嘛,当然是你牵住走啦,别让她牵你走,拍拖---你拖不了就要走人,吨位吾夠就别费力气了!
salafei 发表于 2007-9-5 09:12:14 | 显示全部楼层
女仔其实好易扼既……俾D心机啦
tandong 发表于 2007-9-5 09:15:32 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-5 09:12 发表 9 B  @. z2 ~3 J/ K4 ]
女仔其实好易扼既……俾D心机啦

1 F4 |: i. n& z- g; c8 ?你都是好易扼既?
唔知 发表于 2007-9-5 09:33:00 | 显示全部楼层
原帖由 marb 于 2007-9-5 00:53 发表 6 G4 R' u7 {$ m/ E/ q
楼主似乎有女朋友还比无女朋友谷气啊!你那些是福气呀楼主!!!
6 `6 I+ {+ N5 ]6 [. k1 H
% l4 r. d, R# L4 {5 |% V: [, N
我觉得自己无福消受咯 。。。
唔知 发表于 2007-9-5 09:33:33 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-9-5 01:07 发表 0 Z1 p; C) k3 \4 u4 \' q6 g, N: n- S
个人认为,我认为,忍让要有限度,

; E, p& a* ^  P6 n6 @! O* \" c: ?* T" F0 d' {& i. {

) ~; U; S  i0 a8 c+ s5 Q! a+ m9 @我都系甘认为...