[吃喝玩乐] 本人计划到香港一趟,有些问题想请教一下香港的朋友……

Mickey 发布于2007-9-3 10:22 11856 次浏览 247 位用户参与讨论   [复制分享主题]
salafei 发表于 2007-9-3 12:35:57 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-9-3 12:34 发表
0 T( O' l/ T3 ^7 O1 H0 X: x5 ^4 b8 m& m: a0 G

% u3 P/ l; T* r
: t& V3 l2 W7 a; R6 x乜你甘家~~~
/ O& |. E$ F0 p- A/ x我去睇熊猫啊~~~~
2 l, \+ h) H, r3 s- o) t6 _8 ~% ^
熊猫……我都吾记得咗HK有熊猫添~
salafei 发表于 2007-9-3 12:37:09 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-9-3 12:35 发表 . `% S. ]6 I- l% Q! C* e

; {/ }0 |8 ?4 C+ b8 k
) j  o$ J) j) K香港迪士尼而家仲好细,等它第时搞大D先~~~
! K7 o8 j5 Q$ T, Y3 d" R
原来系打尼个算盘……讲到迪士尼,不如去日本果个睇……起码比HK既大瓜~
huang 发表于 2007-9-3 12:38:33 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-9-3 12:34 发表 % u! [) U* ~' |6 k' \! v# E! _- O

3 O! M* m& v) Z; S5 E9 W! Q3 B4 G/ N: E  b$ W
* T6 e, [" M; W, r
乜你甘家~~~5 I( e& k( J% @% O  q) h
我去睇熊猫啊~~~~
+ h7 O+ w. c: D* \8 v- M
使吾使去到HK甘远啊,番禹都有得睇啦,
- k; y, V' v" z, E4 O) Z" X睇熊猫要去都系去四川卧龙啦
salafei 发表于 2007-9-3 12:54:01 | 显示全部楼层
我捻去海洋公园系顺便既者……
Mickey 发表于 2007-9-3 14:07:41 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-9-3 12:38 发表 5 X' \: p. [# Y

$ \  e# D4 }0 i( N& v1 d使吾使去到HK甘远啊,番禹都有得睇啦,
1 [6 j" J" z" N! k睇熊猫要去都系去四川卧龙啦

# ~* {+ g  B+ ^' v4 K/ U* S7 _2 h8 n- B, t9 x2 G' F
去海洋公园是主要,顺便去睇熊猫罗~~
salafei 发表于 2007-9-3 14:30:11 | 显示全部楼层
甘又系,海洋公园算系HK既标志性代表之一~
Laputa81 发表于 2007-9-3 17:58:56 | 显示全部楼层
去HK咁好啊???
& a+ m0 y8 t# V: e, a0 ?4 g
4 q- E2 ]- n. I7 `# d喺海洋公园影D相返嚟瞄瞄啵··········
salafei 发表于 2007-9-3 18:21:57 | 显示全部楼层
影多D相放上黎~ 最好系有靓女睇~
Mickey 发表于 2007-9-3 19:08:52 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-3 18:21 发表
: K1 J* m2 o  a- t8 |影多D相放上黎~ 最好系有靓女睇~
* ~8 z5 Q6 _! q+ \) _' |' x
: W9 n; V$ D, V6 P$ l
我唔中意映相的~映风景就有可能~~~
salafei 发表于 2007-9-3 19:10:14 | 显示全部楼层
风景都好啊……影熊猫啊~
Laputa81 发表于 2007-9-3 19:29:20 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-3 18:21 发表
' X+ {* z1 T+ t$ L3 Q' l6 ?影多D相放上黎~ 最好系有靓女睇~
) z9 Z1 p4 j1 `) |
( S9 d0 [$ J3 r1 Y

, v6 n3 n' y; K! z7 c% M& |, {' F8 J) c9 o; [! T
乜你哋唔喺钟意睇靓仔多嘅咩???
Mickey 发表于 2007-9-3 19:29:36 | 显示全部楼层
讲左甘耐,都无香港的朋友可以话给我听边间旅馆比较好啊~~~