[音乐分享] 儿歌金曲颁奖典礼

熊猫仔 发布于2007-8-25 19:05 3487 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今晚8.30,一年一度既儿歌盛典--儿歌金曲颁奖典礼2007  响TVB播出~ ! l+ Z, a: B7 j5 U5 X2 R
       唔知有几多friend会睇呢?~# `% H4 Q% D+ x9 k( e  l
       可能有部分嘅friend好似我上年甘,知道有呢个节目,就唔知几时播,结果只有miss了呢个甘紧要既节目```` 0 h* F9 _4 g' L5 c$ D, [
       如果今晚得闲就记得睇啦!

评分

kalaso -5 重复发帖

已有(12)人评论

熊猫仔 发表于 2007-8-25 19:08:06 | 显示全部楼层
我记得细个果时,年年暑假都好期待呢个节目,因为呢个节目可以听到好多自己中意嘅歌
0 \8 e) V- V/ P$ J7 K, |' v   睇完呢个节目,亦代表暑假准备离开,新学期嘅到来``````林起都觉得感慨`````
Lujin 发表于 2007-8-25 19:09:52 | 显示全部楼层
人家在口水区发了
KOUJI22 发表于 2007-8-25 20:15:29 | 显示全部楼层
正在睇紧啊............我果然老了啦...........
Lujin 发表于 2007-8-25 20:22:51 | 显示全部楼层
楼主的时间错了,已经开始了,我在水区直播了
熊猫仔 发表于 2007-8-25 21:23:39 | 显示全部楼层
原来8点就开始```````睇少左半个钟 ~~" C" ~% d; m9 `& z7 G# v0 a% e
   由于听日仲要考试~我先岩睇左15min就比啊妈赶左入房`` . Z& o/ b2 F/ X; P
   发埋呢张贴就要复习拉~~~ 你地睇得开心d啦~~~
淡茂茂 发表于 2007-8-25 22:37:16 | 显示全部楼层
刚看完拉~~~松松都系度啊~~~哈哈~~正~~
ninaomu 发表于 2007-8-25 23:07:23 | 显示全部楼层
口水堂那边回复了,过来呢排踩踩
Laputa81 发表于 2007-8-25 23:24:02 | 显示全部楼层
仲以为楼主发出嚟添~~~
netasa 发表于 2007-8-26 02:09:38 | 显示全部楼层
松姐块面好红哦!! 听D声觉得佢老了!无以前咁甜了!
彩虹V佐助 发表于 2008-6-28 17:49:13 | 显示全部楼层
现在的儿歌颁奖典礼远远不及小时候的,80年代末90年代初是最经典的!
minying20 发表于 2009-5-2 12:49:16 | 显示全部楼层
I would like to listen to the songs of TVB's ceremony.

12下一页