跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[TVB交響情人夢][CH01-11全集发布][TV-RMVB][By HD][更新郎牙版全集打包]

leonfeng 发布于2007-8-24 10:59 15824 次浏览 81 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kuboking 发表于 2007-9-14 18:22:35 | 显示全部楼层
硪哋會繼續支持伱唊版主...
7 }, B2 J" g% A6 q3 T" p' D/ n7 y& ~5 [
                                          伱啲忠實粉絲...
: t$ M& ]7 _7 \* ?6 v$ p3 Q/ Z4 l) U7 Y, `+ B; C3 m

0 ]2 s4 f7 ~9 s& M) Z' R" `/ j
leonfeng 发表于 2007-9-15 08:54:07 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-9-10 20:36 发表 6 S7 G) W" G$ Y) h6 H
好难取舍啊,郎牙版画质较好,但音质就HDzone版教好哦

' F3 e" q8 a* q- f6 D: L1 V要朗牙版啦!音質到時自己整DVD果時可以調嘅啫!
& F1 ^5 z; _( d3 r如果想整DVD收藏的話……~~!
kuboking 发表于 2007-9-15 15:20:16 | 显示全部楼层
樓主硪芐個星期繼續接收伱第5集喇...
kenshinhu 发表于 2007-9-17 12:37:30 | 显示全部楼层
仲未有第6集既`?好想快D有
kuboking 发表于 2007-9-28 14:27:14 | 显示全部楼层
....樓主..伱幾時發埋仩幾集畀硪哦???硪全部嘟未睇哦..嗚嗚...
leonfeng 发表于 2007-9-29 13:32:56 | 显示全部楼层
由於種種原因,不打算更新了!
4 b1 ]- K. F  k+ J5 C0 I等全集吧!
kuboking 发表于 2007-9-30 10:30:34 | 显示全部楼层
a ??唔更新喇?咁我米唔得睇囖?喺米等你下埋全集先發啊??等死囖...嗚嗚..
kuboking 发表于 2007-9-30 17:17:05 | 显示全部楼层
樓主你眞喺唔更新喇??唔好咁喇...繼續發喇好唔好啊??: _  ]+ G. k* s7 G- S5 t2 a% F

% w0 {( @" v. v( [嗚嗚..無得睇好可憐唊..
寒冰云飞 发表于 2007-9-30 20:24:03 | 显示全部楼层
正~不过都係等齐一套先下载咯,
kuboking 发表于 2007-9-30 21:37:15 | 显示全部楼层
等齐一套等到几時啊?一個星期一集...暈...
余慕2007 发表于 2007-10-1 00:20:19 | 显示全部楼层
现在每周日都有播啊,纯粹支持。
Rain_mql 发表于 2007-10-1 23:38:47 | 显示全部楼层
多谢楼主啊~~我平时都无得体