跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[老港正傳][香港正版VCD-MDF][粵/國][by原創論壇][無刪剪]

leonfeng 发布于2007-8-19 18:41 2587 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
leonfeng 发表于 2007-8-21 00:03:31 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-21 00:00 发表 , z4 a" o! U9 [" ?
顶,又要我特登去买2只CDR 3 Q, F8 i) K0 `% P2 s, q1 a
屋企全部DVDR咋,100只慢慢用
  E, d7 T% I# j# o1 v
咪去買一百只返來放喺度慢慢 用囉!買100只有九折架!
leonfeng 发表于 2007-8-21 00:06:53 | 显示全部楼层
原帖由 生炒菠萝 于 2007-8-21 00:01 发表
- f0 N$ P' A- G! z) x1 R8 J甘正,我又要~~~無剪過,,,,,,,,,,,, % r. u* M; k) ]3 [
                  剪左邊到阿~~

, t  M' G" `- ?2 q7 \9 S9 B0 F8 ^: w  n: p  l: H. Q
嘜你唔知架!?  [! r) m" }, Q" ~: P; y
所有喺國內上影嘅外地電影,都會俾國內CUT去部分佢哋認為唔好或者唔俾得咁多人知又或者唔想咁多人睇到嘅嘢!3 t# e$ ^! O2 l! X6 `0 t  O- K# o
總之就無奈啦!一言難盡!8 m$ f  ]+ z) ]( ~. y% O
所以,睇返香港原版就一定無甩漏嘞!
zhen 发表于 2007-8-21 23:29:05 | 显示全部楼层
啱晒硪地d'丄進青年睇喇```````````````