[每日闲聊] 终于收全西游记。。。。。。可喜。

rx-rider 发布于2007-8-16 19:45 2402 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
用了2年都寻找。 6 U" ^. q' @% W) W' D$ J% u
中国神话电视剧-西游记第1部 全25集,第2部 全25集,第3部 全30集。动画版全52集。 : x0 f$ K9 ?5 \3 ~1 v: m
封神榜旧版已收,国语配音。 可喜可乐

已有(23)人评论

Laputa81 发表于 2007-8-16 20:21:09 | 显示全部楼层
恭喜晒咯~~~( f* d4 l+ }8 q9 j# _4 S) B0 d
用咗2年就搵得齐~~~7 t1 v. g( b) D" p& q, @3 H
我想搵嘅个D搵咗N年都唔见影~~~
huang 发表于 2007-8-16 20:23:03 | 显示全部楼层
恭喜恭喜
kiraljq 发表于 2007-8-16 20:29:26 | 显示全部楼层
西游記~?電視劇啊~?
lqyy2k 发表于 2007-8-16 20:42:22 | 显示全部楼层
恭喜一下.......
平常心 发表于 2007-8-16 20:58:33 | 显示全部楼层
系真人定系卡通???
唔知 发表于 2007-8-16 21:07:26 | 显示全部楼层
咁经典卡通啊.........都可珍贵吓...
rx-rider 发表于 2007-8-16 21:26:05 | 显示全部楼层
电视剧=真人【6小龄童】 6 [# m2 ]/ S7 `, e6 q7 `
卡通=国制那个个人感觉不错。
唔知 发表于 2007-8-16 21:28:50 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2007-8-16 21:26 发表
  W% W+ C" i9 p5 }2 E电视剧=真人【6小龄童】 ; s3 Z2 W9 H- f
卡通=国制那个个人感觉不错。
2 n; s) o/ O% Z" y) j$ `9 y
( Y# o6 J# E& J6 E. w
卡通..果D电视台播到烂啦...咁难收咩??
kalaso 发表于 2007-8-16 21:37:35 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-8-16 21:28 发表
9 {! ?* F, G4 t  U5 W: Y! Y7 Q' G
6 g6 F! R( B4 a4 V# w$ C. U% Q$ J# E4 ^% S5 }
卡通..果D电视台播到烂啦...咁难收咩??
% z  B7 Z, w, ^! v: S3 u
- ~8 D3 r9 u' S: J
边个?~
" k% K( E, q2 l: |0 ME+广东台果个?~
kururu 发表于 2007-8-16 21:41:27 | 显示全部楼层
哇~~~~~~我细个集集追哦~!
唔知 发表于 2007-8-16 21:45:56 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-8-16 21:41 发表 1 e3 g4 g: s0 e' N2 O
哇~~~~~~我细个集集追哦~!
" I( P% g: h5 G1 r7 ?" [$ Q( U7 ?
# j$ r2 h, U/ S
细个我都有睇..不过觉得播得太多了....个个台都播..
12下一页