[其它更多] 好善慕深圳点电视啊可以看到点香港收费电视!

zhuwang 发布于2007-7-29 23:33 4496 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
去深圳玩左几日在深圳个朋友到居然看到香港点收费电视真系正啊!
! z8 Y& v3 t: R1 y7 M" \7 f在佛山就看唔到罗!在深圳TVB都系无大陆点垃圾广告的!真系好善慕啊!# l) i5 @( {& s0 E. N
也可以看到香港有线娱乐台!

已有(38)人评论

kiraljq 发表于 2007-7-29 23:37:44 | 显示全部楼层
咁D收費點噶~!?* Q  X9 R5 f& ~. s/ G$ [
要唔要加收噶~!?傻佢一個~
幻影傳說 发表于 2007-7-29 23:40:14 | 显示全部楼层
BD一下先 / W( W* c- q3 i: G- A* B

. k- O7 m  h. t# B" f4 R我都睇唔到收費台呀
kiraljq 发表于 2007-7-29 23:42:15 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-7-29 23:40 发表   L+ K7 }* b) q4 j* Z
BD一下先 8 s) E3 F; N4 K+ J& r0 H

; X; x$ W6 m! Z. [: e' T我都睇唔到收費台呀
* O/ |$ ]$ \- {
咔咔~~唔好意思~~我快過頭添~~~咔咔~~~
6 I2 R( X9 M3 s你都睇唔到~!?
huang 发表于 2007-7-29 23:42:47 | 显示全部楼层
应该要钱的吧,如果可以我都想报装啊
zhuwang 发表于 2007-7-29 23:44:08 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-29 23:37 发表 ' u  @9 ~& t" \8 k8 w* B
咁D收費點噶~!?0 w0 e# Y3 |0 a7 V
要唔要加收噶~!?傻佢一個~

* l5 q% ?9 T( J% X5 [) N
( R: C; f* m. V3 b3 u$ W" Q' ]% F# b  \2 K. s, g* m% ?
& w3 F# t. s5 ?, Q1 r) n2 X
听我朋友讲话要比钱先可以看到点收费电视的!5 x0 o/ Q$ f6 p
中有点18.。。噶电影看添!!+ ]6 q6 O+ V: F- X' w. T  O9 \
看TVB就真系完全系无大陆点死人垃圾广告啦!
幻影傳說 发表于 2007-7-29 23:45:32 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-29 23:42 发表
% E; y2 k* L0 h# ~$ e" O% ?) \2 h9 `3 C* H! s) p
咔咔~~唔好意思~~我快過頭添~~~咔咔~~~: v" c4 `9 Y/ {1 B; i( ~0 b, L
你都睇唔到~!?
5 i/ o' \8 _$ `" n% a

j% g9 Q( k* i* Q2 d* U/ D' Z: [又俾你快我一步sf
9 w2 i) x' I  a好彩我仲有bd坐下
huang 发表于 2007-7-29 23:45:35 | 显示全部楼层
增城这边垃圾广告一罗罗,真够变态,还要是那些骗人广告
, g& e( G& B, p+ {; v- M: p3 i什么增高,减肥,医学等,
auyeung 发表于 2007-7-29 23:46:56 | 显示全部楼层
有得睇都係一件唔錯嘅事。。。
attackfu 发表于 2007-7-29 23:49:54 | 显示全部楼层
我要搬屋啊`~!~!~!!~`!1
Kiver 发表于 2007-7-29 23:51:19 | 显示全部楼层
我们现在是俾钱买垃圾广告来睇的
kiraljq 发表于 2007-7-29 23:58:12 | 显示全部楼层
原帖由 zhuwang 于 2007-7-29 23:44 发表
: p8 N( d0 n% V/ P- X
9 ^  R: \2 N& A) q% |4 `: P
  G+ M' }  @" S' I! e4 _. q
7 p: r2 F( E$ E5 P% ~7 h8 ]* {! y8 P' D( u  {; r
听我朋友讲话要比钱先可以看到点收费电视的!
7 u$ C9 @$ r" ?& n( o  _( S$ g3 F中有点18.。。噶电影看添!!; T3 K- P+ ^; S) Y1 M, ^
看TVB就真系完全系无大陆点死人垃圾广告啦!
6 g5 U6 k* p; x0 R
唉~~D廣告都睇到無曬感覺咯~~
1 v( W$ [0 b% g. h) A! Q哇~~給錢都好啊~~可以多D香港D臺~~
1234下一页