[其它更多] 好善慕深圳点电视啊可以看到点香港收费电视!

zhuwang 发布于2007-7-29 23:33 4502 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kiraljq 发表于 2007-7-30 00:44:47 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-7-30 00:35 发表
1 |! ~( P6 m! F% N# A% v$ B6 Q5 M- x
2 _. N) m& [& {, {6 H
以你實力,眨下眼就追到

. ^0 o8 j0 H. `5 l( \0 P$ C1 {咔咔~~我得閑先上下黎噶乍~~
! k/ V6 e8 f# `& j& d+ v0 ]遲D可能無咁得閑了
幻影傳說 发表于 2007-7-30 00:46:39 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-30 00:44 发表 & n$ p$ h0 S% d0 O/ H6 j
4 h& @( i+ X7 k# F: b+ U
咔咔~~我得閑先上下黎噶乍~~) p9 T" Y! T/ ^0 C0 N2 S1 [4 h3 p: g
遲D可能無咁得閑了
7 c/ z8 }; G+ ?

" E) t2 G- N, F) W( L9 x" q. Rme too~~
ninaomu 发表于 2007-7-30 00:59:54 | 显示全部楼层
各处乡村各处例~~7 g9 |7 d( O+ |8 e8 g) |! A
不过依家都越来越少接触电视了。。。。得闲稳到D录影嘅就算了,无得录都无乜所谓噜/ y! G& c2 ^4 @
生活呀。。
yjb338 发表于 2007-7-30 01:13:11 | 显示全部楼层
深圳依家同香港没差距啦!!广州就....
titan 发表于 2007-7-30 09:01:32 | 显示全部楼层
收費睇唔睇到其實都唔乜所謂最Q煩就係成Q日插廣告囖,我地都係比錢嚟交咖喔,點解要我地忍受佢插嘅果啲垃圾廣告呢??
Laputa81 发表于 2007-7-30 09:08:00 | 显示全部楼层
可能两地近可以装啩~~~0 u4 E! ~- w9 u

7 x7 c  J8 b6 M, z' p6 ]& ?咿咖几乎已经放弃咗电视~~~  j4 j$ d$ S, P; \
一睇到D垃圾广告就扯火·············
4 u4 ~: ]$ @# X+ U6 F7 h什么XX瘦、什么XX洁~~~
! f" P+ F, ^9 L# g1 S% s垃圾中嘅垃圾················
kiraljq 发表于 2007-7-30 11:20:16 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-30 09:08 发表
9 [! O) ], Q3 j2 i* q可能两地近可以装啩~~~" y9 m' r  w9 }6 D% q6 b

% b8 t  R( \& g, L. y9 ]3 z4 ?咿咖几乎已经放弃咗电视~~~8 Q/ A9 q3 D0 g# `- t# }1 n
一睇到D垃圾广告就扯火·············
7 e5 d1 r4 m* m9 R, ?2 `: y什么XX瘦、什么XX洁~~~, C9 o. W3 O) s1 [/ D$ O- y
垃圾中嘅垃圾················
8 h5 @, h+ {  d, }
哈哈~~你都唔使咁興嘛~~
Laputa81 发表于 2007-7-30 12:20:12 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-30 11:20 发表 % H% c) ?$ ]& v: D* Y

- }/ @, k, N* r4 Z. P1 S& z哈哈~~你都唔使咁興嘛~~

3 \. B% ^1 t4 R# X% M, Y! M  g: ^' ?( |1 b

3 H; B: o0 u6 i1 @# A# o+ J0 A
( R  p" d, ?3 z提起个D广告就扯火~~~
ninaomu 发表于 2007-7-30 13:52:33 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-30 12:20 发表 & B) |4 {; V# I/ a* ]  {, g2 R
$ ]/ e* x/ \$ c! }% L
. I3 O' W8 i: Y, y4 V
# G, T$ n' T6 z  }! S! h
2 n' B2 q' j* f3 g3 _! t
提起个D广告就扯火~~~

1 C. r2 q/ l. L/ ?7 Y无错,夜晚11点过后,卖亲广告就乜“XX闪电瘦”,仲要连续卖N次,烦到X咁,果D人砾去打靶啦
' ~, i, s2 {5 v! s( J& K仲有果个咩“南洋乜乜X学院”,每次一卖广告,第一个肯定卖佢,仲要突然变得好大声,超烦!
嚣のЪ 发表于 2007-7-30 13:54:22 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-30 13:52 发表
1 @6 C  Z8 n. C2 B8 b: U; t7 l- R% T+ V" a) A
无错,夜晚11点过后,卖亲广告就乜“XX闪电瘦”,仲要连续卖N次,烦到X咁,果D人砾去打靶啦
; ~2 `% Y* L* I; ^4 S4 V仲有果个咩“南洋乜乜X学院”,每次一卖广告,第一个肯定卖佢,仲要突然变得好大声,超烦!

0 D- I# X6 v2 x" e5知点解我1.睇哩个广告就想呕...人样衰?!
- j* ~8 Y- J1 {. c个嘴仲要狂甘郁..9494...
ttsti 发表于 2007-7-30 14:08:16 | 显示全部楼层
我呢边D广告多数是医院广告!而且仲是不停重复甘播!
, N$ d6 b5 V( A- c我想其实就是想你地吾好睇香港电视台!播到你烦等你地没心情睇.
Laputa81 发表于 2007-7-30 14:38:10 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-30 13:52 发表
0 M  B8 R% n/ G: h3 T! t8 E7 y: C; p& [" s9 F# \/ J. b
无错,夜晚11点过后,卖亲广告就乜“XX闪电瘦”,仲要连续卖N次,烦到X咁,果D人砾去打靶啦
. k4 P( O7 B, J' A1 c5 G仲有果个咩“南洋乜乜X学院”,每次一卖广告,第一个肯定卖佢,仲要突然变得好大声,超烦!

& B4 p' o( q% k* e* ?6 J2 Z7 d, ]/ l' w2 o/ @) E5 a* s6 Q

& P' U: b" T. N- g$ v- _
0 q0 V1 I* Q" P' B- Q嗰個咁嘅XX瘦一见到佢就反胃~~~
$ ~8 F; n7 W( {2 I仲要次次都喺食饭时间嚟重复不停轮流广泛播放~~~~
9 k7 b/ \2 Q$ \5 o0 _6 F3 I搞到无胃口食饭不单止,连正常节目都睇少一截~~~! l, @- I" \. ~- z
都唔知边个设计埋晒D咁嘅垃圾出嚟~~~: F, N2 x$ t& k' W* H
正一喺非洲和尚~~~~~ & D  d% e  x" `/ Z8 Z

8 I1 ]1 m& w- o个D咁嘅垃圾广告唔知做乜特别大声,搞到部电视个喇叭都嚓埋~~~~
1 F* ?5 T" _- E8 r& ^6 `正一喺垃圾中嘅垃圾~~~) g& k+ z5 K7 `
吡钱睇埋晒D咁嘅垃圾,唔睇也罢!!!!!