[其它更多] [发帖庆祝下】终于找到粤语的花仙子动画。

rx-rider 发布于2007-7-18 09:24 14187 次浏览 66 位用户参与讨论   [复制分享主题]
netasa 发表于 2007-7-19 02:21:58 | 显示全部楼层
唔知讲咩,得个流口水中!!
9 b; L1 W2 P( ?5 ~7 L8 mPS:係咯无左个复制功能,唔多方便,连复制粘贴都唔得!
ninaomu 发表于 2007-7-19 02:37:58 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-7-19 02:21 发表
0 t& g; a' d5 U" ^  X4 M唔知讲咩,得个流口水中!!
/ k* O; i& g. p* v: jPS:係咯无左个复制功能,唔多方便,连复制粘贴都唔得!
# v: @3 |5 s& x* Y7 Q& h
搞到有时回帖出错时不能直接ctrl+V重发
使君子 发表于 2007-7-20 05:28:28 | 显示全部楼层
哇,咁嘅古董都比楼主搵到,真系一个字服!
Kiver 发表于 2007-7-20 08:41:34 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-19 02:37 发表 8 s' r( d: _# B* \& ~

0 _: V) T- @: k' k+ g% ]6 V2 N搞到有时回帖出错时不能直接ctrl+V重发
; J1 w/ l/ P& c

" G. @( D  l5 V' s, o# w
! Z# I/ I% ]' ~$ |有这个功能啊~~
6 B# F1 B  T6 K  j! `7 T
2 t6 s+ W6 i- C: [; m& T直接点击恢复数据就可以恢复了~~~
7 W# ?* |: p$ O. E" B8 a, I5 ?. u9 j' e9 p' y; e* e- x  @: [
直接ctrl+V是不允许的~
yongchang 发表于 2007-7-20 08:43:11 | 显示全部楼层
发上来共享下拉~系边买嘎?
csw201314 发表于 2007-7-20 16:47:46 | 显示全部楼层
几时贴上黎比大家下载阿?哈哈
紫樱 发表于 2007-8-5 11:00:32 | 显示全部楼层
哇, 甘耐的动画都能找到粤语版, 楼主厉害~~~
ahchun 发表于 2007-8-7 08:37:35 | 显示全部楼层
講個名好熟...but cannot remember...
cicicruby 发表于 2007-8-7 11:53:19 | 显示全部楼层
记忆不太深,可能已经不记得是什么来的了
lqyy2k 发表于 2007-8-7 12:37:51 | 显示全部楼层
未睇过啊.....有没截图啊?????
smarms 发表于 2007-8-7 13:15:37 | 显示全部楼层
昨天见到花园有人做日版的,我以前只睇过国语版的,而且太细个,依家都没印象
guixuanzi 发表于 2007-8-17 23:22:31 | 显示全部楼层
悟知道........