[生活智能] [求助]5.1求台机啊~~~唔该

512614 发布于2007-4-21 05:38 1214 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>五1想去买抬机,唔该各位畀D建议~~~~~~~</p><p></p><p>¥4500以下、稳定、散热好。</p><p>板要支持新旧插口硬盘(集声卡)、256显、1G DDR800(如果KINGMAX唔反对噶话,我想用哩个牌子)、15噶屏、1个读碟好噶普通光驱 加个质量好D噶DVD刻录,机箱散热好、便D就得了(无必要好睇),网卡、鼠标、键盘、音箱等等大家推荐我就得了。唔洗硬盘,手头有个160G噶IDE口还可以用。各件可以噶话报个价我,方便买时……</p><p></p><p>如果有熟噶商家(价格公道、质量有保、售后有保障)推荐我啦</p>

已有(7)人评论

tandong 发表于 2007-4-21 05:47:51 | 显示全部楼层
去太平洋看吧!
yjb338 发表于 2007-4-21 06:49:02 | 显示全部楼层
4500啊!!买品牌机啦!
512614 发表于 2007-4-21 23:53:29 | 显示全部楼层
就系唔晓先问嘛~~~~~~唔想买品牌
2497341O1 发表于 2007-4-22 00:01:08 | 显示全部楼层
<p>咁配部电脑主要做乜的?.. 打机or娱乐?...&nbsp; </p>
ninaomu 发表于 2007-4-22 04:23:50 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>2497341O1</i>在2007-4-21 16:01:08的发言:</b><br/><p>咁配部电脑主要做乜的?.. 打机or娱乐?...&nbsp; </p></div><p>对呀,主要用途唔同,就有唔同的配搭法</p>
512614 发表于 2007-4-22 22:48:22 | 显示全部楼层
<p>娱乐多,游戏顶魔兽顺就够了,求求热心人士教教</p><p>如果我晓电脑又时间多就话可以自己睇啊,但平时要翻学无时间啊,得周末有时间,星期五翻屋企星期天又去学校,补下动画后时间都无几多了啦,拜托了</p>
零距离 发表于 2007-4-27 03:26:07 | 显示全部楼层
<p>太平洋度有自助装机。仲有专家帮你点评。</p>