[动漫百科] [讨论]玻璃面具.......

不文泰山 发布于2007-1-14 05:39 4772 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>大家觉唔觉TVB播噶玻璃面具好正吖...虽然我系第二集开始睇..(因为第一集波个时都唔知)</p><p>睇左两集就劲钟E啦....觉德好好睇罗....E+TVB噶陪音觉德好过一年前吖....(自己认为)</p><p>加上我自己钟E睇一D主角慢慢成长噶卡通唔知大家觉德呢!</p><p></p><p>不过E+呢排经常睇唔到..时不时唔记德左睇...唉~~~~好可怜吖!虽然结果我知道系咩..(朋友讲我听)</p><p>但系我都想自己睇TVB陪翻音个D...广东话好听吖嘛!</p><p>所以我话&lt;玻璃面具&gt;系TVB06年优秀卡通之一~</p><p>你D话种有咩呢?</p><p></p>

已有(40)人评论

neverdie 发表于 2007-1-14 05:52:55 | 显示全部楼层
<p>从剧情来看真的不错,而且配音也相当好。</p><p>&nbsp;</p>
不文泰山 发表于 2007-1-14 05:57:50 | 显示全部楼层

.

嗯.....事关E+D卡通唔系低B过头就系唔好笑...就好似个个唱K小咩仙甘...睇到都想哭!
mikan 发表于 2007-1-14 06:02:39 | 显示全部楼层
<p>觉得&lt;&lt;玻璃面具&gt;&gt;好励志呀!</p><p>女主角真系好有天分,而且好努力去练习~~</p><p>5错5错~好中意~!</p>
Laputa81 发表于 2007-1-14 06:08:05 | 显示全部楼层
<p>男仔嘅我都觉得几好睇~~~</p><p>唔错咖~~~~</p><p>虽然我喺比较后先开始睇······</p>
moschino 发表于 2007-1-14 08:29:34 | 显示全部楼层
5知道点解今日影左半个小时之后,樱小路既配音换左人啊``````
zephyr 发表于 2007-1-14 17:54:46 | 显示全部楼层
<p>除左櫻小路換左之外,有几個都換左</p>
moschino 发表于 2007-1-14 20:18:35 | 显示全部楼层
换左声之后樱小路个样都变左````````无之前感靓仔
俊俊2 发表于 2007-1-14 21:00:19 | 显示全部楼层
<p>我都觉得E出动画唔错</p>
jozone 发表于 2007-1-14 22:49:48 | 显示全部楼层
<p>好睇咩?真系吾觉握....</p><p>睇左几集,都系吾仲意睇,讲得太过夸张啦...</p>
sai852 发表于 2007-1-15 00:39:05 | 显示全部楼层
一套漫畫做了10幾年都未完的野~~~ ...
阿猛 该用户已被删除
阿猛 发表于 2007-1-15 01:09:08 | 显示全部楼层
1234下一页