[动漫百科] [讨论]玻璃面具.......

不文泰山 发布于2007-1-14 05:39 4771 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
九刀流 发表于 2011-1-19 02:24:16 | 显示全部楼层
同你有小小唔同喇,虽然以前都几钟意小兰姐嘅配音但系睇完而出后对小兰姐嘅声音更加钟意喇!5 R9 T( R3 e  p& J! v, ?5 z
种子VV 发表于 2011-1-11 19:23

[3 o' C! r; l& Q
3 Q6 w. L2 t/ |% |. S, R, b0 {$ X1 y1 S
    而出动画咁吸引人嘅原因除咗超正嘅剧情外跟住就系而出动画嘅配音喇!2 D# w6 {4 b* r* S8 A. i
虽然日文版冇睇过,但系而出动画嘅粤语版真系配得好好!

种子VV 发表于 2011-1-20 20:07:08 | 显示全部楼层
而出动画咁吸引人嘅原因除咗超正嘅剧情外跟住就系而出动画嘅配音喇!
8 q' D. I9 d! \2 q/ B  O" h虽然日文版冇睇过,但系而 ...
! L4 ^. X- x# c2 U九刀流 发表于 2011-1-19 02:24
4 l! v6 e# \3 v' D, Q; q3 A

. ^4 P7 c* z' g7 I* Q2 R7 B6 n& Y+ V& u! q
    沈小兰同林元春真系配得好好!当然仲有男主角嘅苏强文都配得唔错!

种子VV 发表于 2011-1-20 20:09:39 | 显示全部楼层
回复 36# 小恩 " m0 B' E  Q9 S/ P
, L% O+ W+ U$ h0 [8 h0 g* Y

1 }- [9 C) K  G4 K    漫画实在系太耐喇,连载咗成20几年都仲未连载完!虽然动画入边都有几多嘅对白系更改咗漫画嘅内容,但系动画都已经做得唔错啦!

eegbook 发表于 2011-1-20 21:58:23 | 显示全部楼层
我个FAN就好钟意,但我未睇过,真系要温番下至得。

eegbook 发表于 2011-1-20 22:00:53 | 显示全部楼层
我都觉得E出动画唔错
& M' W; T( O8 T" d; N" O% ~俊俊2 发表于 2007-1-14 21:00
0 ?) G* `& i- I* |  ]" M

8 c. D, J! R5 e/ w5 u8 B+ J% I7 H$ n/ F0 z6 }: O9 y- q
    故事大概系讲乜架?