[转帖]如何对待大学生爱情?责任还是感觉

西门吹水 发布于2006-5-24 04:16 2130 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<STRONG>如何对待大学生爱情?责任还是感觉<BR><BR></STRONG>
- x( o+ l* ?3 L) C0 ^" g4 w<P>大学生拍拖现象普遍,大家如何看待这一份感情?</P>. v7 Y3 m4 M4 _5 t% d) g
<P>跟着感觉走,合则来不合则去?</P>
: ]+ N2 }1 ~/ N& W6 n: C  u6 o+ S2 }<P>象对待工作,彼此的责任,用道德观念维系?</P>8 t9 V+ Q  W) J/ b* e6 p
<P>纯粹打发时间,找个人陪自己度过大学时光</P>

已有(13)人评论

Laputa81 发表于 2006-5-24 05:22:22 | 显示全部楼层
<P>咿咖唔好话大学生啦!!!!!!</P>
- L! }! R2 G& c" ~<P>中学、高中都有唔少啦!!!!!!</P>4 ?! S# F. s* F3 f2 @# w/ G+ o
<P>照咿咖嘅现象嚟讲我觉得喺:跟着感觉走,合则来不合则去?</P>
mc238 发表于 2006-5-24 05:27:52 | 显示全部楼层
<STRONG>大学生的爱情喺贪新鲜,根本就冇责任可言.</STRONG>
Laputa81 发表于 2006-5-24 05:33:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2006-5-23 21:27:52的发言:</B><BR><STRONG>大学生的爱情喺贪新鲜,根本就冇责任可言.</STRONG></DIV>
' l6 V9 B0 t8 l  D<P>过内人?????</P>
mc238 发表于 2006-5-24 07:23:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-23 21:33:36的发言:</B><BR><BR>+ D: \0 S+ I1 H7 J" t8 K( y: j
<P>过内人?????</P></DIV>
1 r% h% u# o# {<P>唔敢当,+ A$ ?5 d% g! m' a$ T
<P>喺睇新闻睇多咗有感而发啫.</P>
sazabi 发表于 2006-5-24 07:39:37 | 显示全部楼层
没拍过拖的人,郁闷得飘过
ddmama 发表于 2006-5-24 07:45:55 | 显示全部楼层
<P>我覺得兩樣都要囉 !!!</P>2 i  U7 N- {+ S/ S9 W2 s
<P>責任同感覺 </P>
  f4 E0 ?/ y5 P+ I% H+ J<P>缺一不可 !!!</P>+ d& I0 F  [$ y6 |
星幻 发表于 2006-5-24 11:46:41 | 显示全部楼层
好个人 架````你想点就点````
KitKan 发表于 2006-5-24 13:55:50 | 显示全部楼层
<P>大學生拍唔拍拖都唔緊要啦</P>2 \" I$ o1 |6 L' H, ^
<P>最緊要係有感覺同要有責任心咯</P>
3 a# G) C1 o% J7 }: M0 b3 c8 X<P>唔影響到雙方就得啦</P>
Laputa81 发表于 2006-5-24 17:53:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2006-5-23 23:23:15的发言:</B><BR><BR>- h3 ?( ~1 r3 \9 z0 r
<P>唔敢当,<BR>
& y0 _7 m# f! h8 Y2 X7 Q/ H<P>喺睇新闻睇多咗有感而发啫.</P></DIV>
7 G7 G4 i3 T6 z0 e<P>我仲以为曾几何时经历过添!!!!!!</P>
chansun 发表于 2006-5-24 17:58:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>西门吹水</I>在2006-5-23 20:16:09的发言:</B><BR><STRONG>如何对待大学生爱情?责任还是感觉<BR><BR></STRONG>
) T) B! B' _4 D* K9 W+ u7 O<P>大学生拍拖现象普遍,大家如何看待这一份感情?</P>! J0 h; d  m# L. n& O0 U  m
<P>跟着感觉走,合则来不合则去?</P>9 z' b) A& ]0 D: J
<P>象对待工作,彼此的责任,用道德观念维系?</P>' q4 J: |0 s6 \; u! X7 i6 Z3 \$ h/ {
<P>纯粹打发时间,找个人陪自己度过大学时光</P></DIV>6 T) q# B6 v( T' L; l4 O9 S
<P><FONT size=1>大学生拍拖讲咩得上会有责任感啊!!!咩都未有!!!</FONT> $ h8 D( j% `6 l- @& _2 ?* p/ M  }' }7 B
<P><FONT size=1>纯粹系年晚煎堆———人有我有啫!!!</FONT> 8 e6 {1 ^& C7 e+ D9 y
<P><FONT size=1>可以一路维持落去开花结果既,100对都吾知有无1对啊!!!</FONT> # z* w9 g3 b5 e
<P></P>
Laputa81 发表于 2006-5-24 18:54:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-24 9:58:04的发言:</B><BR><BR>& X$ p5 O! r/ e: J) g% V4 R: V
<P><FONT size=1>大学生拍拖讲咩得上会有责任感啊!!!咩都未有!!!</FONT> <BR>
7 Y6 ~( a' T" n$ @<P><FONT size=1>纯粹系年晚煎堆———人有我有啫!!!</FONT> <BR>% v# d  d* f/ f9 |' f
<P><FONT size=1>可以一路维持落去开花结果既,100对都吾知有无1对啊!!!</FONT> <BR>' U6 @3 F" b9 ?: ^/ A. F/ C
<P></P></DIV>
* t5 P3 P. |, \- D3 |<P>你D字咁细只点睇啊??????</P>
12下一页