[动漫百科] 有冇人中意相聚一刻啊?

wilsonck 发布于2006-5-7 04:03 7049 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(40)人评论

fsken 发表于 2006-5-7 06:53:52 | 显示全部楼层
没有粤语下载哦,太可惜了!
木木 发表于 2006-5-7 08:02:21 | 显示全部楼层
<P>人名都是数字命名,剧情很过瘾,喜欢四谷先生,</P>
5 p* X3 \8 B2 J6 |, S2 H<P>日文版的有收藏</P>
ddmama 发表于 2006-5-7 08:37:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>木木</I>在2006-5-7 0:02:21的发言:</B><BR>
' ?; w; V8 ]) l  n<P>人名都是数字命名,剧情很过瘾,喜欢四谷先生,</P>
- W# T% S1 x. Y1 R  C  G5 [<P>日文版的有收藏</P></DIV>
1 R5 I( S4 v7 d) C! P  W$ X<P>我也很喜歡四谷先生,
8 c0 L4 k5 ^0 H) f<P>我最喜歡四谷怪談那一集。 " z; K% a& V- I+ F! F
夜月星辰 发表于 2006-5-7 11:20:24 | 显示全部楼层
<P>都幾好睇啊</P>! L8 S# V+ G9 {* l
<P>我中意個管理員</P>
Laputa81 发表于 2006-5-7 17:05:11 | 显示全部楼层
<P>都几咖!!!!!!</P>
$ e  e9 ]: V* a9 o- ~2 c: r( _2 c<P>仲有“橙路”都唔错!!!!!!</P>
猪C叮 发表于 2006-5-7 18:09:15 | 显示全部楼层
<P>无睇过。</P>% l! _. V, r. a
<P>不过早前有人介绍。打算睇睇。。。</P>( ]+ m' a7 O5 `2 j5 ?: T
<P>似乎系5错噶片。</P>
全职呃人 发表于 2006-5-7 18:30:22 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-7 9:05:11的发言:</B><BR>
7 {, R" o+ Y. x9 a, x<P>都几咖!!!!!!</P>
" n& p" ?" s: _<P>仲有“橙路”都唔错!!!!!!</P></DIV>. m$ n6 l: u& X3 r; `1 a4 y9 g1 [
<P>橙路..橙路  橙路橙路  我中意。。睇過漫畫僅此而已。。。。</P>
eay 发表于 2006-5-7 19:15:06 | 显示全部楼层
老实讲~~我未T过~~
wilsonck 发表于 2006-5-8 02:10:15 | 显示全部楼层
太可惜冇粤语全集啦,我记得ATV好似播过嘅,依度得4集粤语
huang 发表于 2006-5-8 03:31:14 | 显示全部楼层
睇过,不过无印象了
Laputa81 发表于 2006-5-8 17:05:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>全职呃人</I>在2006-5-7 10:30:22的发言:</B><BR><BR>
, g- f) B/ m3 y9 g7 z: j& R<P>橙路..橙路  橙路橙路  我中意。。睇過漫畫僅此而已。。。。</P></DIV>
8 S, V) m4 t$ T<P>揾揾动画版啦!!!!!! 6 F' o& K( s0 A) R/ m$ w0 ?. x
<P>粤语版通街都有!!!!!!</P>
1234下一页