[每日闲聊] 梁少霞依家系米种播紧7点天气?

johanz 发布于2009-6-16 15:27 2280 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
RT  z0 f0 m; M5 G% M3 k
以前我系通过听到演艺人间先知道少霞播天气) m6 `# t1 u! b. _$ k2 Y' O, G" T. d- B
当我专登等住个时间睇天气小姐果阵时,个电视台又切左去本地广告~~~
, `: P! F3 ?1 x0 h7 E昨天无意间转台转到TVB  见到个天气小姐  好似少霞既
9 K1 S/ j( X+ H% T2 G4 H' R, n睇左两秒就无啦  我都怀疑紧有无眼花。。。
/ \8 a& O- W1 l: g# C7 d9 E有无大佬睇开天气小姐既帮手答下啦~~

已有(33)人评论

Kiver 发表于 2009-6-16 15:31:32 | 显示全部楼层
RT
% c1 ~# f' t0 q% [以前我系通过听到演艺人间先知道少霞播天气
: t5 O, t$ y- [4 D* g当我专登等住个时间睇天气小姐果阵时,个电视台又切左去本地广告~~~! W! K9 p3 l. {  r1 j
昨天无意间转台转到TVB  见到个天气小姐  好似少霞既
7 E4 [% X0 b2 B% N( ?0 S睇左两秒就无啦  我都怀疑紧有无眼花。 ...
- h1 Y9 U, @* y/ x" D( kjohanz 发表于 2009-6-16 15:27
( J7 W1 W+ V; d

9 F/ B8 E/ r! E0 I吾知道
1 w0 d3 H4 t1 B/ l( D. h6 ^TVB6点半至7点被可恶的XX所占领了~

kevinchan 发表于 2009-6-16 15:44:14 | 显示全部楼层
真系无乜留意,帮你唔到

moschino 发表于 2009-6-16 15:51:19 | 显示全部楼层
仍然喺天气小姐~~~~好彩我呢度无cut~

johanz 发表于 2009-6-16 15:56:48 | 显示全部楼层
LS日日睇?
8 C( I1 f5 |, J" r, v今日继续关注!!

ninaomu 发表于 2009-6-16 16:13:17 | 显示全部楼层
仲有继续主持,到今年都仲曾经见过一星期里有四日喺佢主持的

kamui 发表于 2009-6-16 17:07:13 | 显示全部楼层
之前大肚裹个系米佢

平常心 发表于 2009-6-16 17:10:11 | 显示全部楼层
{:5_339:}亚美讲天气好耐,不过在XX下边有得睇,

ninaomu 发表于 2009-6-16 18:09:45 | 显示全部楼层
8# 平常心 - K  u" X! a& x8 E5 S
RP嘅问题

sam.w 发表于 2009-6-16 20:32:13 | 显示全部楼层
下次留意下。。希望5會CUT啦。

平常心 发表于 2009-6-16 20:43:31 | 显示全部楼层
我入嚟明系白撞,有问题咩?{:5_339:}

championB 发表于 2009-6-16 22:02:02 | 显示全部楼层
今天才刚看完.^_^
6 J: R0 p4 L" z* i$ d
& p2 D. w$ @6 P. i发段网上视频给你看看啦2 U# ~1 q0 y, F: K, T4 O
" }( @7 s! s% t& N: d! {. Z
http://v.ku6.com/show/IAZXBUVmTNyqYQ5z.html

123下一页