[动漫讨论] 孤星泪里面既婚礼~~ 好正

johanz 发布于2009-6-6 18:40 3342 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
马利斯先生同科斯迪小姐终于结婚了- E$ w7 R& ~. W$ q% k& Q( n% _
好感动阿
, t  X" y7 F" A8 |% I- r) C林元春姐姐果句“我愿意”真系听到我好林阿~~~~~~~~~~& Q! y0 y- x- D; s* P
另外阿SO配果个神父都吾错,阿SO既一贯水准!!
9 Q2 M; k& a, L" R4 \: R7 u( S& F4 U- o
话时话真系好少系动画度睇到婚礼既桥段,粤语既更加就好似无印象添
+ K8 s$ q1 _- T' l0 A  y$ F" n/ a吾知大家睇过边D有婚礼既动画呢?  举个例来听下啦~

已有(29)人评论

mcnynbajay 发表于 2009-6-6 19:01:19 | 显示全部楼层
我記得有《婚紗小天使》了~
7 @0 `3 ?' g$ J1 v  D4 o7 ~睇過下《勇者急先鋒》最后果集尾幾分鐘~舞人同莎莉
7 i, B$ |' |2 n5 ^9 o" }還有《高智能方程式OVA?》車人同香子等等~其余唔多記得!

saber0758 发表于 2009-6-6 19:08:13 | 显示全部楼层
我都只系记得,車人同香子
8 w1 p  g4 k% v$ E% x8 |0 S4 Z- l2 f  l2 G
卡加莲同优拿算吾算呢

ninaomu 发表于 2009-6-6 19:56:56 | 显示全部楼层
我今晚都有睇啊,好感人

lych 发表于 2009-6-6 20:21:03 | 显示全部楼层
真是好感人,他们终于可以一起生活了
' y3 v, Z6 d5 J. c' A下星期最后一集了,真是唔想完结啊。

183334257 发表于 2009-6-6 20:32:29 | 显示全部楼层
车人同香子,只系记得呢个,哈哈,最中意车人

aubert22 发表于 2009-6-6 20:41:07 | 显示全部楼层
我无睇啊~~路过~

j95101 发表于 2009-6-6 20:59:32 | 显示全部楼层
我都有睇,科斯迪穿婚纱都几靓

wjr5200 发表于 2009-6-6 22:50:14 | 显示全部楼层
马利斯先生同科斯迪小姐终于结婚了2 g: R3 B! H2 U1 G0 f6 m9 R" @
好感动阿
2 |! @) A  H3 O( r* Z1 y( Y1 X林元春姐姐果句“我愿意”真系听到我好林阿~~~~~~~~~~( O" D* [/ h$ R. W% V. q1 Q# d  c+ S
另外阿SO配果个神父都吾错,阿SO既一贯水准!!
5 B- B/ Y4 C7 a. \! @4 _2 i" v0 j" J& p  a  `# i" o- q$ Y
话时话真系好少系动画度睇到婚礼既桥段,粤语既更 ..." N( e+ C& ~% ?: E
johanz 发表于 2009-6-6 18:40

9 f7 m. N, t! {. H- ]* H- Q  U; b
& w' F8 f; t4 d" ~# }8 l5 R2 y好少有的,一般都唔影男女主角结婚的,吾同TVB果D无聊剧集。全部结晒婚就结局了

ninaomu 发表于 2009-6-6 23:06:58 | 显示全部楼层
最衰依家用唔到gif头像,要知道当年偶可是一直用车人香子嘅结婚场面做头像嘎嘛

moschino 发表于 2009-6-6 23:37:29 | 显示全部楼层
喺啊!!!!正到爆啊!如果有埋kiss鏡頭就好啦
( Z" y6 F  ~, q啊so配嘅神父把聲溫柔到不得了~~~
3 }% U# |8 V0 p& J0 \! s: ^馬利斯講我願意都已經電暈啦,科絲迪果聲我願意更加喺“霖”到爆~
3 }. u' u" @: N+ R* q, g7 e. {真喺好唔捨得啊,追左咁多個禮拜,下星期就完啦

lol2281 发表于 2009-6-6 23:48:32 | 显示全部楼层
& P( l% c4 Z/ ~) {5 `0 C    这里,凭借着各位高手的合成粤语动画,TVB重播动画,新出的各式各样动画,给了我们一个殿堂级的粤漫世界.# h: [! r% V# v$ O; x, I1 G: m

评分

ninaomu -3 -10 恶意灌水

123下一页