[生活百科] 大家一般到动漫周边店会第1时间买些什莫最优先?

rx-rider 发布于2006-4-29 04:04 1558 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chansun 发表于 2006-4-29 19:59:53 | 显示全部楼层
<P>甘又无快到甘交关!!!</P>
" z( P4 k7 v3 m% q" H. g+ U+ i<P></P>

Laputa81 发表于 2006-4-29 20:28:14 | 显示全部楼层
<P>我讲你咋!!!!</P>4 K- e- I; k, `  ^# A
<P>我边度有咁犀利啊······</P>

freedog 发表于 2006-4-30 08:10:25 | 显示全部楼层
<P>有无得多选架,点解静系只能选一个,因为我系男子,所以好常系先选择模型同埋手版先架~~动漫牒一般都唔会买,因为无必要,上网都有好多(就呢度都有好多下啦,^_^,唔使自己买甘麻烦),系买都系买番D经典,成套甘买,可以留系屋企作为珍藏,得闲都罗出来睇下</P>
8 G3 U2 o$ h+ ~- e0 ?' {" ^<P>纯粹个人意见哦</P>

香织公主 发表于 2006-4-30 17:04:01 | 显示全部楼层
碟。。一般都係第D地方買。。因為去周邊店買會貴D。加上女仔一般都鍾意D得意嘅小精品。。所以。。

唔知 发表于 2007-11-12 21:19:53 | 显示全部楼层
宜家好少去果D铺了..以前未用BT时...系基本上系买碟的..
1 t- {1 R2 a7 G4 k& w/ g9 k宜家一般睇吓有咩特色为主.......暂时未发现有乜好..

netasa 发表于 2007-11-13 02:15:05 | 显示全部楼层
买自己要收藏用嘅正版碟,或者一D出面买唔到嘅限定版套装。仲有一D预约定购之类嘅嘢!!