跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[转帖]0204 私人珍藏全部粤语发音港产片[粤语].rmvb为多数.

lyz4733 发布于2006-2-4 21:31 3926 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><span style="FONT-SIZE: 11px;"><font color="#0000ff"><font size="4">表姐你好嘢.3.之大人驾到<br/>打雀英雄传[粤语版]<br/>赌城大亨之新哥传奇[粤语版]<br/>功夫dvd(香港喜剧之王新作)周星驰<br/>鬼马飞人(粤语版)<br/>鬼马双星[许冠文许冠杰]<br/>国产零零漆<br/>哈利波特1-3粤语.英语<br/>哗鬼有限公司<br/>奸人本色(粤语<br/>精装难兄难弟[黄子华][粤语]<br/>開心鬼【粵語】<br/>灵幻先生<br/>龙城岁月.黑社会.港版粤语<br/>龙在江湖<br/>伦文叙老点柳先开<br/>冒牌大状审死官<br/>猛龙.粤语<br/>男歌女唱[黄子华][粤语]<br/>七十二家房客[粤语]<br/>杀破狼[粤语]<br/>少林寺(粤语<br/>师弟出马[粤语]<br/>收数王(纯粤语)<br/>逃学威龙1.2.3<br/>头文字d 粤语高清版<br/>唔该借咩纯粤语版<br/>一蚊鸡保镖<br/>运财五福星<br/>正牌韦小宝之奉旨沟女<br/>蜘蛛俠 [粵語配音]<br/>撞邪先生<br/>最佳拍档系列(绝对粤语版)<br/>最佳损友全系列<br/>成龙</font></font></span> </p><p>[UseMoney=2]<br/> fufdq185.torrent (104.69 KB, 下载次数: 18)

已有(43)人评论

Laputa81 发表于 2006-2-4 23:08:32 | 显示全部楼层
<p>哗······掂啊!!!!!</p><p>楼主你好嘢!!!!!!</p><p>不过都睇过嘞·······</p>
lyz4733 发表于 2006-2-5 01:32:06 | 显示全部楼层
楼上两位真系睇晒甘劲啊!!??我自己都系睇左一半甘上下喳。
Laputa81 发表于 2006-2-5 02:17:56 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>lyz4733</i>在2006-2-4 17:32:06的发言:</b><br/>楼上两位真系睇晒甘劲啊!!??我自己都系睇左一半甘上下喳。</div><p>差唔多都睇过喇!!!!!! </p><p>好似有1、2套未睇过啫········印象模糊~~~~~</p>
tin0914 发表于 2006-2-6 11:03:10 | 显示全部楼层
<p>这么多部</p><p>而且又是粤语~~~</p><p></p><p>真是多谢LX</p>5 `% B; T0 b$ ]& @9 ]- b

# n  D/ {& t1 L+ ?" J  ^
龍翔九天 发表于 2006-2-7 05:21:53 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Laputa81</i>在2006-2-4 18:17:56的发言:</b><br/><div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>lyz4733</i>在2006-2-4 17:32:06的发言:</b><br/>楼上两位真系睇晒甘劲啊!!??我自己都系睇左一半甘上下喳。</div><p>差唔多都睇过喇!!!!!! </p><p>好似有1、2套未睇过啫········印象模糊~~~~~</p></div><p></p>恩……咁多,我都系大概一半一半左右……
kenory 发表于 2006-2-9 07:52:18 | 显示全部楼层
<p>睇落D片几好咁喔!!</p>
zxy1420 发表于 2006-2-20 01:59:39 | 显示全部楼层
网页打不开的??
ascasc 发表于 2006-2-20 02:02:04 | 显示全部楼层
多谢分享!
X-HUNTER 发表于 2006-2-20 08:21:34 | 显示全部楼层
打不开???
kinder 发表于 2006-2-21 09:12:45 | 显示全部楼层
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 支持粵語動畫!
盖世豪侠 发表于 2006-2-21 17:39:36 | 显示全部楼层
哇,好多,好多仲要系未睇过的
1234下一页