IQ题,个答案好难古架,古得出嘅真系无几个

leungch 发布于2005-12-10 19:45 3124 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>题目:</P>  P" P( Z* y5 q1 U
<P>有一天,白兔BB病左白兔妈妈就带它去医院看病,点知行行下荡失路,呢个时候见到只黑色嘅公兔,兔妈妈就问它:“你知5知道医院点去阿?”,黑公兔就话:“我知道,不过你要同我咩咩我先话你知。”无办法拉,兔妈妈唯有应承它,完事之后黑公兔就话左条路比兔妈妈知。兔妈妈就一直向前行,点知又荡失路,呢个时候又碰到一只黄色嘅公兔,兔妈妈又问它:“你知5知道医院点去阿?”,黄公兔就话:“我知道,不过你要同我咩咩我先话你知。”兔妈妈又应承左它,完事之后黄公兔就话左条路比兔妈妈知。兔妈妈就一直向前行,点知又荡失路,呢个时候又碰到一只灰色嘅公兔,兔妈妈又问它:“你知5知道医院点去阿?”,灰公兔就话:“我知道,不过你要同我咩咩我先话你知。”兔妈妈又应承左它,完事之后灰公兔就话左条路比兔妈妈知。今次,兔妈妈卒之找到医院医翻好兔BB,点知翻到屋企兔妈妈发觉自己有左BB。</P>% v& o/ r- x; p$ [! A$ r
<P>问题:请问兔妈妈肚里面嘅BB究竟系咩颜色</P>

已有(41)人评论

mc238 发表于 2005-12-10 22:14:30 | 显示全部楼层
<P>成人问题,</P>5 r9 q# _8 a/ U
<P>好难相信咁快就有BB。</P>
Artemiss 发表于 2005-12-10 22:19:33 | 显示全部楼层
边有甘快啊
leungch 发表于 2005-12-10 23:12:52 | 显示全部楼层
你点可以用人嘅生理状况来同动物比,我现在系叫你地古下它生嘅果只兔仔究竟系咩颜色,重点5系在呢度阿
lookdick 发表于 2005-12-11 01:07:17 | 显示全部楼层
系黑色噶...
mc238 发表于 2005-12-11 01:34:10 | 显示全部楼层
<P>我估喺红色丫。。。。。。</P>
+ f+ }$ r5 j; W& o0 Y/ Y0 h" K<P></P>
娃娃 发表于 2005-12-11 01:47:54 | 显示全部楼层
應該是白色.是米果個BB就是白兔BB啊?
mc238 发表于 2005-12-11 01:56:43 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-10 17:47:54的发言:</B><BR>應該是白色.是米果個BB就是白兔BB啊?</DIV>: T! J* _8 u$ K7 H
<P>0 V, b4 i( g1 B! T
<P>楼主讲咗喺肚里面噃,唔喺讲出世咗嘅,所以肚里面嘅BB喺未生毛嘎。</P>% ]' ]. ]7 R$ p
<P>无毛嘅BB只有皮肤,只能喺红色。</P>5 F  C& ~/ K3 f6 w
bank5566 发表于 2005-12-11 03:00:50 | 显示全部楼层
應該是白色
huang 发表于 2005-12-11 03:48:35 | 显示全部楼层
<P>楼主天天都搞这些东东咯</P>
0 W& r( s0 l) a, }
sujiahong 发表于 2005-12-11 05:58:02 | 显示全部楼层
我就估个只兔BB系乜都吾识(色)!
二月枫 发表于 2005-12-11 06:01:53 | 显示全部楼层
无兴趣睇下
1234下一页