[转帖]蒲场10大谎言,你自己讲过几多句?

leungch 发布于2005-12-7 22:25 1510 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>1、我玩呢个大话色(以及其他)好屎噶,你要让下我啊<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤语之家,BT下载,exeem下载,粤语BT,粤语聊天论坛,广东话聊天,bt免费学习资料下载,bt电台节目,HTTP、FTP,免费下载,免费电影,bt论坛,BitTorrent下载,bt联盟,bt影视下载,bt资源,bt软件,bt电影,电影下载,音乐下载,MP3下载,游戏下载,栋笃笑,黄子华,广播剧wtss5E</FONT><BR>——其实系想你轻敌<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">BT下载,exe</FONT></P>
0 J+ S# j* a+ k3 [% m+ h) [<P><FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">em下载,粤语BT,电台节目下载,粤语广东话聊天论坛,bt免费学习资料下载        U2v!\X1|</FONT><BR>2、我唔饮得(有排都未醉)啦~~<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">BT下载,exeem下载,粤语BT,电台节目下载,粤语广东话聊天论坛,bt免费学习资料下载8v)yRG_</FONT><BR>——基本上话自己醉果D,根本就未醉,话自己未醉果D,已经饮大左</P>* l3 y& c  i  t6 V" p
<P>3、我出黎玩系为左饮下酒同埋感受下呢个气氛,从来都唔界女(仔)既~<BR>——你话有无人信呢?</P>
( g$ m- n5 l& w. w; v. M  X<P>4、呢个系我好兄弟(好姐妹)<BR>——其实我同距唔系好熟噶咋,大家随意啦<BR></P>
$ D, w; p' G! j  i* ?- |6 [<P>5、打紧电话果时:喂呢边好多女啊,快过黎吖~!<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤语之家(@-hU{['B9M</FONT><BR>——多女就唔叫你过黎啦~!<BR></P>- A; X; \7 v' R
<P>6、接紧电话果时:无啊,我同朋友系出边食紧野/呢边好闷啊,我都就黎走(走左)<BR>——查实系唔想你过离,又或者唔想俾你知距系出边蒲紧</P>2 c: Y3 @5 K9 W
<P>7、我从来都唔界女(仔)噶啦<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤语之家,BT下载,exeem下载,粤语BT,粤语聊天论坛,广东话聊天,bt免费学习资料下载,bt电台节目,HTTP、FTP,免费下载,免费电影,bt论坛,BitTorrent下载,bt联盟,bt影视下载,bt资源,bt软件,bt电影,电影下载,音乐下载,MP3下载,游戏下载,栋笃笑,黄子华,广播剧<BR>oJ4` \u</FONT><BR>——等人黎界你吖嘛~<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">BT下载,exeem下载,粤语BT,电台</FONT></P>
2 ^% d/ M% _2 n7 s4 [4 _( K/ |<P>8、我屋企人(我老婆)唔俾我蒲感夜吖,走啦,88~<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">bbs.yuhome.net.cn$Uq1m8a+qA^^</FONT><BR>——其实我要转场,你俾我走啦~~</P>, V9 C- f7 D' q) ~1 r0 Z
<P>9、我XX点到/我系部车度吖,就到啦<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">BT下载,exeem下载,粤语BT,电台节目下载,粤语广东话聊天论坛,bt免费学习资料下载<BR>["R\<BR>o[({jrC-v</FONT><BR>——其实就根本未出门口<BR></P>( }. Z  F$ c3 j+ q
<P>10、我听日戒蒲~!<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤语之家Z Bu4\ Z2z)|</FONT><BR>——生仔姑娘醉酒佬,有边个戒得到?<BR><BR></P>

已有(12)人评论

娃娃 发表于 2005-12-7 22:31:54 | 显示全部楼层
一句都无讲过喔.
恋海 发表于 2005-12-7 22:48:16 | 显示全部楼层
<P>9、我XX点到/我系部车度吖,就到啦<FONT style="COLOR: #f7fcff; FONT-SIZE: 0px">BT下载,exeem下载,粤语BT,电台节目下载,粤语广东话聊天论坛,bt免费学习资料下载<BR>["R\<BR>o[({jrC-v</FONT><BR>——其实就根本未出门口<BR></P>
# [4 h* g& M) @<P>哈哈~呢句成日讲嘎~</P>
leungch 发表于 2005-12-7 22:55:40 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-12-7 14:48:16的发言:</B><BR>" W0 n4 k4 y/ B( P  _. {: c' D1 {
<P>9、我XX点到/我系部车度吖,就到啦<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">BT下载,exeem下载,粤语BT,电台节目下载,粤语广东话聊天论坛,bt免费学习资料下载<BR>["R\<BR>o[({jrC-v</FONT><BR>——其实就根本未出门口<BR></P>
3 m. B5 T5 U1 W! P3 u0 l* m& N! I# z<P>哈哈~呢句成日讲嘎~</P></DIV>* h2 I' }0 T( q/ n; J; l  e
<br>女人本性,天性来嘅,不过呢种本性真系好恶顶5知道可5可以改下
恋海 发表于 2005-12-7 23:01:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leungch</I>在2005-12-7 14:55:40的发言:</B><BR><BR><BR>女人本性,天性来嘅,不过呢种本性真系好恶顶5知道可5可以改下</DIV>
5 f$ I; G1 G7 i# T' B8 H/ D<P>* r# |7 v4 @% a
<P>咩窝!我讲呢句嘢系会睇下边个先咁讲嘎,唔系咁讲对方比我仲迟啊~~~~~~</P>" r- ~5 B; T  v. L
<P>当次次都等到你就晕果阵,呢就系善意的谎言啦~~~~</P>
leungch 发表于 2005-12-7 23:12:23 | 显示全部楼层
<P>唉,总之你地DMM就算系5对嘅野你地都有理由去反驳拉,仲要以为系天经地义添</P>
飞翔 发表于 2005-12-8 00:26:09 | 显示全部楼层
好象一句都没说过
leungch 发表于 2005-12-8 00:27:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>飞翔</I>在2005-12-7 16:26:09的发言:</B><BR>好象一句都没说过</DIV>0 @" E+ ~. ?+ t' N5 S
<P>真系好清纯,难得难得</P>
AK 发表于 2005-12-8 07:27:33 | 显示全部楼层
<P><FONT size=5>5、打紧电话果时:喂呢边好多女啊,快过黎吖~!<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤</FONT></FONT></P>
' l5 f" m2 }7 @% b) @: l0 Q$ a/ X. b<P><FONT color=#f7fcff>我讲过依句</FONT></P>
ekj 发表于 2005-12-8 09:34:28 | 显示全部楼层
[URL=
! E$ V/ R, a4 V  x* {
8 D6 c  j% \' W. _, t3 ?) `9 z做咩咁大只字啊???
+ p' L& m4 u5 A9 ]5 o" T
) v$ x( z; n$ [  c! m# Z* O你成日给人咁对你定你成日咁对人~~~~~~~~~3 M0 d& \/ I+ F3 V
2 R: ?( v$ w! A
$ Y5 T4 H, H9 O% v9 f
呵呵...................]
4 I% N+ {8 l3 N9 l  T1 Y! Q  S/ F/ x5 n$ W9 O$ u7 q" v& S' a# Y
做咩咁大只字啊???  Z; [) l5 g. _6 ]7 h* v* @0 [

# |8 \( Y- u( L" G, g$ {1 E) }你成日给人咁对你定你成日咁对人~~~~~~~~~: f1 O8 e. u! b  c, j9 m

& K. m; s7 O0 x( }: p& C3 H& [! Q9 ^. o3 @( q
呵呵...................[/URL]
ikuyori 发表于 2005-12-8 14:33:59 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-12-7 23:27:33的发言:</B><BR>% C# h5 L/ x( q/ s- G, k
<P><FONT size=5>5、打紧电话果时:喂呢边好多女啊,快过黎吖~!<FONT style="FONT-SIZE: 0px; COLOR: #f7fcff">渔人之家_粤</FONT></FONT></P>/ u4 q; P* {# R2 h& f9 {' A
<P><FONT color=#f7fcff>我讲过依句</FONT></P></DIV>呢句有问题咩?我好多时都是甘讲啵
angelzhou 发表于 2005-12-8 23:51:54 | 显示全部楼层
<P>死咯...</P>2 \5 l- G$ K% {7 c) `
<P>我全部都有講過啊.</P>
3 O* L. U' a+ e; W( Y% |<P>噤點算啊?</P>
12下一页