边个可以话我知宠物技能有咩用?

eknine 发布于2005-11-25 00:35 1705 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Mickey 发表于 2005-11-25 02:27:40 | 显示全部楼层
果然是有经验啊~
eknine 发表于 2005-11-25 02:32:20 | 显示全部楼层
<P>Mickey..你只宠都有20转70级嘎涡。。你无理由唔知</P>
. `' x* z% E) A; t<P>攻击技能:0防御技能:0幸运技能:0治疗技能:0生命技能:0学习技能:0</P>) L+ m+ x% @( r! s' q. w
<P>加佐有咩作用架??讲我知呢。。</P>
Mickey 发表于 2005-11-25 02:33:36 | 显示全部楼层
<P>我真是唔知波</P>7 {3 ]- A6 ^/ w! n
<P>从来都无搞过果D野的</P>
eknine 发表于 2005-11-25 02:37:33 | 显示全部楼层
更你只宠点来。。难度有人送嘎或者系帮练嘎。。点解幸福都系发生企女仔身上嘎呢。。。。
Mickey 发表于 2005-11-25 02:44:52 | 显示全部楼层
<P>技能果D点数我一直都积住响度</P>
- G' K& o  d# O( [/ w. z<P>无加过</P>" h. y' `* d* B3 I9 P" O" R
<P>所以我答你唔到啦</P>
AWP 发表于 2005-11-25 04:09:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eknine</I>在2005-11-24 18:37:33的发言:</B><BR>更你只宠点来。。难度有人送嘎或者系帮练嘎。。点解幸福都系发生企女仔身上嘎呢。。。。</DIV>& G! R8 ~  ?# _7 ?& g- {
<P>鬼叫你吾系女仔咩。。。。 4 d) {2 C) w) P, X% k4 Y1 J- Q
<P>呵呵~~~~</P>
eknine 发表于 2005-11-25 05:16:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2005-11-24 18:44:52的发言:</B><BR>% a0 d" s- ^& f  R$ N4 I
<P>技能果D点数我一直都积住响度</P>; q7 Z3 G7 N* E! o7 T
<P>无加过</P>( E1 ^8 c$ U, J% `8 O8 ]3 F
<P>所以我答你唔到啦</P></DIV>
* R/ N. T3 @( L* ], E6 G<P>一转125级。。20转就2500再加70哗。。更咪有2570点企度无加??</P>
eknine 发表于 2005-11-25 05:33:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-11-24 20:09:04的发言:</B><BR><BR>
/ q( j5 G$ g$ z/ O<P>鬼叫你吾系女仔咩。。。。 <BR>
- X9 Z6 X; _8 b/ B+ a<P>呵呵~~~~</P></DIV>
7 y1 I- Z* n9 X4 `& m: P2 m<P>可能我无详细讲你知你先更讲。。幸福总系企女仔身上发生。。不过有靓丑之份咯。。我谂同时不幸都系发生企丑嘎身上。。更样嘎话我都系靠自已好过。。</P>
AWP 发表于 2005-11-25 06:26:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eknine</I>在2005-11-24 21:33:47的发言:</B><BR><BR>
* Z4 n# l# q7 w4 H* b5 t( S, Y) _<P>可能我无详细讲你知你先更讲。。幸福总系企女仔身上发生。。不过有靓丑之份咯。。我谂同时不幸都系发生企丑嘎身上。。更样嘎话我都系靠自已好过。。</P></DIV>
+ E3 F8 {% v8 x! c" \5 J% V<P>但是你现在还未买宠的说??</P>
eknine 发表于 2005-11-25 06:49:40 | 显示全部楼层
<P>买佐拉。。仲唔止一只。。几只点知一只比一只差。。最后都系要返第一只。。衣加都41级拉。原先`43放系托儿所。。又领反少佐两级。。</P>
AWP 发表于 2005-11-25 07:02:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eknine</I>在2005-11-24 22:49:40的发言:</B><BR>
& W5 y- W6 G4 Z  G/ L<P>买佐拉。。仲唔止一只。。几只点知一只比一只差。。最后都系要返第一只。。衣加都41级拉。原先`43放系托儿所。。又领反少佐两级。。</P></DIV>
. D7 h1 A& r0 s9 Z! p5 W, @- ~<P>你放去托儿所都有的。。。。
4 Y3 N* M  J" G: Q) g) J<P>自己养仲好啦~~~</P>
eknine 发表于 2005-11-25 07:12:53 | 显示全部楼层
我有养。。谂住养初级攻防好D嘎。。所以咪买佐几只。仲有几只上佐天堂。。衣加身度有只41级嘎。。衣加就系唔知技能有咩用。唔知加咩技能点咯。。