[建议]增加一个排名榜

eknine 发布于2005-11-20 06:00 2981 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我觉的因该增加一个排名榜。。论坛嘎金钱排名。。魅力排名。。经验排名。。等等。。比人可以知道自已企呢个论坛系一个算有钱人定穷人呢。。系靓仔定系样衰。。又可以做个对比。。有对比先有动力。。

已有(14)人评论

mc238 发表于 2005-11-20 06:13:29 | 显示全部楼层

作用唔大。

Q+ n& l/ \3 a. p+ B

家阵唔係玩比赛,俾你知道排名又如何?

" V, v, Q* g6 u$ v# H% ?( ~

感觉上又好似侵犯私隐。

AK 发表于 2005-11-20 08:37:44 | 显示全部楼层

有啊!你地要稳下

8 P) e) a8 q* ]0 o0 o' B

发贴排行榜米知道罗!

8 n2 F$ Q% R4 y3 c: G" s u

呵呵!

7 N- {' G9 X2 V3 b

我就无咩所谓!横掂我又吾争咩排名的啊!

; h. Z7 w* v: a+ q. J7 u

呵呵!你地班新小小的就加加超我我地就系啦!

0 g! O( w7 W) Z) z$ O* ^

一句将晒多发贴多回帖系正道

水中火 发表于 2005-11-20 10:23:51 | 显示全部楼层
我觉得没这个必要罗,人比人比死人啊。现实中有的贫富已令人受不了。这里大家只要做好本分就够啦
lion9771 发表于 2005-11-21 02:42:28 | 显示全部楼层
以下是引用水中火在2005-11-20 2:23:51的发言:
我觉得没这个必要罗,人比人比死人啊。现实中有的贫富已令人受不了。这里大家只要做好本分就够啦
6 o, H0 [) ^9 T. |+ \" i
系咯,依家国家都要实行共同富裕嘛.哈哈~~
shehebe 发表于 2005-11-21 04:26:08 | 显示全部楼层

这个真的作用不大,见仁见智姐,

- h( ^( g( R: Y; i& v

有些根本不在意排名

tandong 发表于 2005-11-21 06:51:20 | 显示全部楼层
我想开个灌水水虫榜!!!
AWP 发表于 2005-11-21 07:03:37 | 显示全部楼层
以下是引用tandong在2005-11-20 22:51:20的发言:
我想开个灌水水虫榜!!!
. G9 _2 L3 }: O

咁这个点玩的>???

tandong 发表于 2005-11-21 20:25:38 | 显示全部楼层
以下是引用AWP在2005-11-20 23:03:37的发言:

( n/ W* A7 J4 ^9 K3 b3 D! O

咁这个点玩的>???

, y8 [, W. R0 P/ {* t+ m4 x
是每天水警灌水水虫榜!!!!!
lion9771 发表于 2005-11-22 04:21:28 | 显示全部楼层
以下是引用tandong在2005-11-21 12:25:38的发言:

是每天水警灌水水虫榜!!!!!
1 F8 ?4 x2 I1 O5 H! `7 Z+ H
呵呵,可以倒可以,就非常麻烦啦,要分辨出边个系脏水喔,莫非要斑竹动员?
AWP 发表于 2005-11-22 06:30:28 | 显示全部楼层
以下是引用lion9771在2005-11-21 20:21:28的发言:

呵呵,可以倒可以,就非常麻烦啦,要分辨出边个系脏水喔,莫非要斑竹动员?
/ e- w: A( D! C

其他会员动员都可以噶。。。。 9 W' [8 g0 X% i! b% Y2 ^

这样可能会好玩啲咯~~~~

lon 发表于 2005-11-28 03:03:01 | 显示全部楼层
又要睇靚寤靚孨丫罒?????
12下一页