边个可以话我知宠物技能有咩用?

eknine 发布于2005-11-25 00:35 1701 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(35)人评论

mc238 发表于 2005-11-25 00:54:28 | 显示全部楼层
<P>又係宠物。。。</P>8 P+ m: p2 q, K* A3 C( x5 S
<P>你想有变化就样样加爆佢喇,唔得再黎搵我。</P>& P/ o# [) ?7 Y- }( c
eknine 发表于 2005-11-25 01:22:29 | 显示全部楼层
更我唔知咪问咯。。更你唔明就更系问都明架拉。。更你无可能一样未搞明就去搞第二件野拉。。。加上企股市度赚佐D钱咪玩下宠咯。。更你玩一样野你都会先了解一下先去玩架。。唔系嘎话都头来米的个桔。。
mc238 发表于 2005-11-25 01:32:53 | 显示全部楼层
股市赚到钱咁好丫?赚几多丫?
eknine 发表于 2005-11-25 01:46:39 | 显示全部楼层
<P>资本少。。赚的唔多啊。。够玩宠。。好过存银行收息更拉。。。</P>
mc238 发表于 2005-11-25 01:49:26 | 显示全部楼层
我就觉得存银行收息好过了,存10日定期利息高。炒股都係赚鸡碎咁多唔好玩。
eknine 发表于 2005-11-25 01:57:47 | 显示全部楼层
<P>更1万存定期10日有几多啊?衣加论坛度。。D百万富人因该都系抄股返来嘎么。。</P>
mc238 发表于 2005-11-25 02:08:12 | 显示全部楼层
<P>百万富人都係最早期炒股呃返黎嘅,以前本金多,入市根本唔係问题。</P>
' g4 R7 N- ~5 Y  {1 k1 s7 r
eknine 发表于 2005-11-25 02:11:46 | 显示全部楼层
更距抄过百万。。。我可以抄返个十万都算架拉。。你无听过小赌可以养妻活儿。。大赌可以志富。。。咩
AK 发表于 2005-11-25 02:20:42 | 显示全部楼层
<P>小心输死你啊!</P>
. Q5 T( `* D6 y1 z& i<P>我开头刚刚推出股市个阵都可以赢到小小。。。</P>7 r# L: \: T4 |+ V$ o, R2 _' l6 R
<P>依家。。。吾敢玩啦!</P>
* e. K9 ?7 d7 E<P>输到怕!</P>. s4 b. y1 k7 p; b: T8 p- P  h
<P>个股市升两日就跌到你哭啊!!</P>
eknine 发表于 2005-11-25 02:25:41 | 显示全部楼层
<P>个家系股市帮我起嘎。。几时输返都算拉。。志在玩嘎过程啫。。你上来论坛都系为佐玩啫。。系米。。。</P>
eknine 发表于 2005-11-25 02:26:49 | 显示全部楼层
边个讲我知技能有咩用啊。。我41级无加过技能点拉。。
123下一页