论坛一日不如一日?

eknine 发布于2005-11-13 23:17 2687 次浏览 68 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lion9771 发表于 2005-11-14 02:21:23 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2005-11-13 18:17:12的发言:</B><BR><BR><BR>huang日日都有上,只不过无黎吹水啧。</DIV>
) F6 P: ]3 d, |<br>就系咯,见距系列表度发呆,唔会系为佐赚工资吧
mc238 发表于 2005-11-14 02:32:51 | 显示全部楼层
<P>使唔使丫?又唔喺真金白银。</P>
, N1 \4 h$ o9 Y8 V9 f( W* x+ E<P>佢可能好忙呢,忙紧果边嘅BBS都唔出奇。</P>
eknine 发表于 2005-11-14 02:33:18 | 显示全部楼层
点样先可以回复当日雄风系你D版主,管理员嘎责任拉,就算做错身为版主用果D意气态度到讲唔过去嘎。。更你就要谂下系米对旧会员都好声好气。。新人就老实不客气拉。。我知我岩来果阵睇新人发嘎贴,都系比人闹嘎多揸。。。开佐年几唔可以话新架拉,唔可以罗来做借口咯。。蓝调开佐半年到无,又无乜野玩但距嘎人数系呢度嘎三陪。。系米因该借鉴呢?
AK 发表于 2005-11-14 02:36:13 | 显示全部楼层
<P>呵呵!个D工资要吾要都罢啦。。。</P>) |: p2 m# j: B0 o  n- p+ q
<P>甘少。。。。。</P>
5 `8 t+ H" h$ m3 [; e( d<P>我地班人依家都QQ比较多而已。。。。。</P>
二月枫 发表于 2005-11-14 02:49:30 | 显示全部楼层
最高人数1000几是因为梦缘婷比人恶意攻击先正有,平时都只是一百几十架啦,不过近来的确是少了一些人,但无伤大雅,
mc238 发表于 2005-11-14 02:52:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2005-11-13 18:49:30的发言:</B><BR>最高人数1000几是因为梦缘婷比人恶意攻击先正有,平时都只是一百几十架啦,不过近来的确是少了一些人,但无伤大雅,</DIV>$ H1 k1 T( G3 K& \) c3 x' G
<br>有你响度撑场就够了。
AK 发表于 2005-11-14 02:53:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eknine</I>在2005-11-13 18:33:18的发言:</B><BR>点样先可以回复当日雄风系你D版主,管理员嘎责任拉,就算做错身为版主用果D意气态度到讲唔过去嘎。。更你就要谂下系米对旧会员都好声好气。。新人就老实不客气拉。。我知我岩来果阵睇新人发嘎贴,都系比人闹嘎多揸。。。开佐年几唔可以话新架拉,唔可以罗来做借口咯。。蓝调开佐半年到无,又无乜野玩但距嘎人数系呢度嘎三陪。。系米因该借鉴呢?</DIV>
* U5 }( F, q9 @6 Q<P>其实呢我地个论坛真系发生过好多事。。
$ }" h- \  J4 p<P>所以先搞成甘。。。
; z, \7 X) t/ R<P>唉。。 - h, W7 ]9 H8 a% t9 c
<P>依家大家都念旧情翻来灌下水的啦! & H" e! H: y7 ]; x5 a! ^5 k, n
<P>至于你话人地论坛的问题呢。。
  w1 f7 u3 T7 Y9 j/ ?<P>可以讲我地依家个论坛真系吸引力越来越少。。甘系真的啊!   U) W9 ^1 G, e5 ^' A4 U
<P>资源问题,操作问题。。归属感问题都好严重 - |4 q) z0 w. K) p
<P>想要咩的话真系要认真琳琳。。。。 8 ~6 y1 y2 y3 w6 R7 Y2 W/ H: h' ]
<P>其实呢作为一个论坛的最重要的一样野就系:气氛啦!
3 p# b' F, o0 E' p. J+ m; J) g0 E<P>气氛吾好的话,更多设施都无用。。。。 9 h* F) C: q+ U: d& R% q
<P>要搞气氛的话就要大家来配合下的啦!</P>
mc238 发表于 2005-11-14 03:05:07 | 显示全部楼层
非常认同,搞好嗰论坛喺要群策群力先得。
lion9771 发表于 2005-11-14 03:18:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>eknine</I>在2005-11-13 18:33:18的发言:</B><BR>点样先可以回复当日雄风系你D版主,管理员嘎责任拉,就算做错身为版主用果D意气态度到讲唔过去嘎。。更你就要谂下系米对旧会员都好声好气。。新人就老实不客气拉。。我知我岩来果阵睇新人发嘎贴,都系比人闹嘎多揸。。。开佐年几唔可以话新架拉,唔可以罗来做借口咯。。蓝调开佐半年到无,又无乜野玩但距嘎人数系呢度嘎三陪。。系米因该借鉴呢?</DIV>
) P3 I) F3 z! t<P>对于新人黎讲,你算系好好噶啦,可以提出甘多问题% n" r7 ?3 y' k. l# \% n/ v8 G
<P>好似当年我刚黎呢个论坛又系甘,对呢个论坛都有所唔满意,就发佐个贴系询问雨亭度% }7 m( [4 @6 _2 ?& N7 ]
<P>跟住又系卑管理员同斑竹闹,你依家去体都可以见到我当时发既贴9 s# S7 `7 Y" K
<P>但系你要知道,当你做斑竹时你就可以发觉,新人大多不可信任....灌水贴删到手软....) t% G* A! v8 E. w+ V. H- E7 ~) o
<P>你要明白,好多人系为资源黎噶,我鄙视呢种人.......或者我对楼主态度系恶佐D,我可以道歉8 @& x4 \5 G. Q8 b3 g0 w
<P>但都希望你可以体谅下我地呢D斑竹........</P>
mkfmky 发表于 2005-11-14 03:37:36 | 显示全部楼层
<P>以前逢星期六/日最少人</P>8 V! g. F# k8 P# R* L' {
<P>星期一至五 的12點至1點和晚上最多人</P>
5 U* |2 }$ f( p# b" A: v! Y; Z9 P<P>現在係少左的</P>
AK 发表于 2005-11-14 03:47:40 | 显示全部楼层
<P>系啊!!!!!</P>
: P/ F* z* Z& }( l4 c+ ~<P>呵呵</P>
tandong 发表于 2005-11-14 03:53:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-11-13 17:55:47的发言:</B><BR><BR>/ y4 ?4 `/ Y5 g8 O5 c
<P>
4 ?) a! x5 j/ G5 q) W$ P/ z3 p9 o3 C<P>都可以讲你系无错。。</P>- n# p: X2 j) `+ F; Y2 {$ j
<P>我只系想 讲左为新人依开始发D无聊贴的话。。</P>
( J1 q* o9 B  W( o1 D<P>一个二个都系度闹!人地都系想有人注意下钜地而已!</P>
$ A- }1 b" }: S* _( b, @* n$ [<P>我地好多人但系有无表示下作为一个老会员对新人的欢迎一下呢。。</P></DIV>7 s' o; o' J4 Q9 A6 }& q
<P>" N- W% A, b; X
<P>AK,你有无看过D新人是点灌水啊?无看过就要睇多D了,我觉得你老在新人的立场看问题,忽视左前因后果,你无站在管理者的立场看问题!就今天有个叫茹茹的人发的帖你有无睇过晒?</P>