[讨论]永久话题:大家认为现在[梦]有那些需要修正或者说说你对本论坛的发展想法。

rx-rider 发布于2005-11-1 02:07 3032 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>[讨论]本周话题:大家认为现在[梦]有那些需要修正或者说说你对本论坛的发展想法。</P>8 v  I- @( ]" a7 u, [( g2 d) B
<DIV class=quote>4 ^: H# k' j9 T8 @
<P><FONT size=3>如果关于下载的限制就不要说了,反正资源下载的原则就是有付出才有收获。</FONT></P></DIV>! W# o  _# H% G8 p% o: l

. f, R' \8 K1 I3 n

已有(53)人评论

ekj 发表于 2005-11-7 01:46:43 | 显示全部楼层
[URL=
% s5 Z- l5 P# h  P) t  N9 Y4 {- ], F! c3 q( R5 h7 N/ a
晕播.....% |+ W* b# \( O( P, r

3 O' ]* W+ k! {" z, g! ?( y% N虽然佢发啲之前贴子系很有问题....' }% t( E5 O0 U7 ]2 g
6 b' U" s$ P% l6 P" E
但佢個贴只系投票同讨论....咁...锁贴又好似唔系几咩嘅.....
4 O' b) |7 ~; n; D! d+ G8 j/ F0 _0 Q8 Y$ a3 i) P; A
讨论过 唔执行系一回事.....讲都唔讲锁贴...真系....
% D3 S3 J: V; D, S8 T( i! K) C3 \9 Y9 [1 c7 z
...
9 k3 v, w0 H$ ]1 C" h6 ^9 h/ Q0 z4 c$ z+ R4 ^/ H2 B2 o3 e, Y# z
咁如果系讨论能不能发恐怖核突...应该唔会给人停站呱......]
) T: k' X- ~4 I8 m7 W0 ^& [) u; j4 }6 Y7 y
晕播.....
- J9 {+ {9 _2 H( A( l1 T/ j$ U: O8 Z) i' Z6 M6 C: R; P
虽然佢发啲之前贴子系很有问题....
# A8 W- T/ W$ @. X3 h/ _% b
. d0 K1 g8 F& C但佢個贴只系投票同讨论....咁...锁贴又好似唔系几咩嘅.....- ?' m4 Z/ z. o1 [

- K0 ^: _6 a6 |2 H9 [讨论过 唔执行系一回事.....讲都唔讲锁贴...真系....# @" u% d0 y6 q

# h/ L7 s5 W) Y- N...
, m3 `6 {3 H' _5 y4 d0 F
9 f5 C& v; g# w6 U5 u咁如果系讨论能不能发恐怖核突...应该唔会给人停站呱......[/URL]
mc238 发表于 2005-11-7 02:01:34 | 显示全部楼层
敏感话题都喺唔好讲咁多了,相信正常嘅人都唔钟意恐怖核突,除非喺自身心理有问题。
AK 发表于 2005-11-7 05:24:22 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ekj</I>在2005-11-6 17:46:43的发言:</B><BR><BR><BR>晕播.....<BR><BR>虽然佢发啲之前贴子系很有问题....<BR><BR>但佢個贴只系投票同讨论....咁...锁贴又好似唔系几咩嘅.....<BR><BR>讨论过 唔执行系一回事.....讲都唔讲锁贴...真系....<BR><BR>...<BR><BR>咁如果系讨论能不能发恐怖核突...应该唔会给人停站呱......</DIV>1 m! U# n0 N% R; j9 y
<P>
& q- R$ h7 R/ `+ r( x1 `5 U<P>其实呢。。依张贴都系做个样比人睇的啦。。。</P>
# Z* S" M, h) G$ d2 o<P>讲多都无谓啦。。以后我地都系收声算啦........</P>* V' o- U+ H8 @1 o
<P>人地本质系咩大家心知肚名啦。。。。。</P>
2 C2 Z5 u4 s8 S* s1 A3 ^" B<P>不竟我地班人系度甘长时间啦。。钜地D野呵呵</P>* V' S# Y2 U$ X3 F5 b8 M
<P>吾好话咩啦。。都系睇起身民主其实呢?</P>5 P& d) Q7 A- O1 k' }. ]. x
<P>敏感话题???呵呵。。甘都算。。??</P>
; Z' v7 \; `* ^9 B1 W! ?- t<P>我就吾觉得啦。。甘以前我地系度讲鬼古,系吾系都系恐怖先?</P>) G6 h- J% S9 R& P+ _6 F6 a# R  D8 _' s0 m
<P>甘又吾见有人讲话接受吾到??</P>6 t' O. A: I! b; j' M" [; ]/ G
<P>对于封站我知道系我地中又人讲的系政治话题。。</P>* {1 v: h. l8 _/ Z; k
<P>甘又吾依样野事啊!我地依家都无人讲啦!</P>. A( f& N- o) p* t* @  a# ]1 n
<P>仲有都一般发贴的主题都会讲名大概系咩,</P>
) P, ?, Q; x2 Q<P>你自己怕的都吾会点入来啦</P>3 u$ M8 E' ?% t
: a% m  U. ]$ f, [, @
<P>顺便提个建议就封。。。</P>/ u  Q% _4 S' f" F1 y
<P>人地都话意见接受效果照旧啦。。</P>
" P% M0 `0 b3 d- h1 a2 o+ B" d<P>敏感话题系米?甘我讲翻个啦!</P>
7 D+ t' V4 S! o<P>嘿嘿,胆细的就吾好再跟贴啦,如果搞到你地就吾好啦!城门失火泱及池鱼啊!</P>4 c6 A: k+ p7 Z; ~0 n& b, l! m
8 z$ u( K, r% I
<P> 吾中意米封我贴封ID最好封IP都得</P>
" R. }: E4 L5 m9 @. T<P>我都无所谓的啊!</P>
6 w, N; y0 L) J5 E<P>钜?连一D“虚心”的虚假的态度都无。。。</P>5 m$ _1 S5 L3 ~2 i$ `; ?" G& o0 U
<P>吾讲咩啦。。</P>
# B; t5 g3 D& V! e7 r<P>依张贴前边对我地水区D人可以讲系侮辱性质的言语都无做个样出来道谢一下</P>6 k0 T. H/ ~9 n! ]
<P>甘仲好似大无私主持公道甘个样,自以为是</P>8 x, q+ Z( M) w+ W& p8 R
<P>叫人地注意言语用词,甘钜自己呢?</P>
6 ?9 e/ ]& @) k2 ]7 e+ E<P>只能洲官放火吾可以百姓点灯啊?见到都饱饱。。。。。</P>
5 n8 f5 K' |' V; ^: P" m+ p6 w' h
<P></P>
4 Q9 G# L+ }0 |) |, ]" e0 f! X
, v6 \# H! b5 ^8 O9 X3 T5 l8 p
tandong 发表于 2005-11-7 21:25:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ekj</I>在2005-11-6 17:46:43的发言:</B><BR><BR><BR>晕播.....<BR><BR>虽然佢发啲之前贴子系很有问题....<BR><BR>但佢個贴只系投票同讨论....咁...锁贴又好似唔系几咩嘅.....<BR><BR>讨论过 唔执行系一回事.....讲都唔讲锁贴...真系....<BR><BR>...<BR><BR>咁如果系讨论能不能发恐怖核突...应该唔会给人停站呱......</DIV>
3 @& k& P* D% u* S5 l3 W<P>其实原帖本质系搞D有趣的栏目,但用<STRONG>集恐怖和核突于一身嘅空间的标题就错了!</STRONG>' v) X6 t) c) L
<P>{咁如果系讨论能不能发恐怖核突...应该唔会给人停站呱......}你是误解了!只是政治的言论自由就让别人有了停站的理由啊!</P>
mc238 发表于 2005-11-13 07:57:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-11-6 21:24:22的发言:</B><BR><BR>
) S$ l, l8 N1 k# K7 b7 f9 j0 c5 n<P>( T* c# a! ]4 K( m$ o' o2 ^3 T
<P>其实呢。。依张贴都系做个样比人睇的啦。。。</P>6 e5 k4 q7 r  c5 u3 n( l
<P>讲多都无谓啦。。以后我地都系收声算啦........</P>
$ `8 `0 U& }6 j5 o) l* b<P>人地本质系咩大家心知肚名啦。。。。。</P>' r2 c; L* w) k4 t  c( |
<P>不竟我地班人系度甘长时间啦。。钜地D野呵呵</P>. m! Q' l3 q0 R8 F/ \
<P>吾好话咩啦。。都系睇起身民主其实呢?</P>
3 v& |7 j, h. C3 h<P>敏感话题???呵呵。。甘都算。。??</P>
- G7 k% E0 W' D<P>我就吾觉得啦。。甘以前我地系度讲鬼古,系吾系都系恐怖先?</P>4 O2 t/ h- e8 y
<P>甘又吾见有人讲话接受吾到??</P>0 s- @; i, Z. b5 t) o8 ~/ f
<P>对于封站我知道系我地中又人讲的系政治话题。。</P>. K) y$ p3 E: V
<P>甘又吾依样野事啊!我地依家都无人讲啦!</P>
; J+ a7 R2 G% ^8 @( _% w<P>仲有都一般发贴的主题都会讲名大概系咩,</P>
1 [7 n+ |" d) I0 u<P>你自己怕的都吾会点入来啦</P>1 w" U2 m; L# R  q9 u
<P>顺便提个建议就封。。。</P>
% |$ m6 {& \+ R" G" R% M( Q<P>人地都话意见接受效果照旧啦。。</P>8 o, C$ F% _- u% _3 D4 k$ O6 U
<P>敏感话题系米?甘我讲翻个啦!</P>) Y6 g& P7 {& P9 [: w
<P>嘿嘿,胆细的就吾好再跟贴啦,如果搞到你地就吾好啦!城门失火泱及池鱼啊!</P>' a0 I; F& X8 ?2 R7 c  x
<P>吾中意米封我贴封ID最好封IP都得</P>
  ^* E9 Q( J7 O# z7 P# T<P>我都无所谓的啊!</P>- l3 ?* L; T0 ^, Y! m6 F3 T
<P>钜?连一D“虚心”的虚假的态度都无。。。</P>
9 L2 x* F; Q3 x+ J0 r  k<P>吾讲咩啦。。</P>
; I( c# L' y- E/ T<P>依张贴前边对我地水区D人可以讲系侮辱性质的言语都无做个样出来道谢一下</P>
* T$ x8 n2 C! h2 O2 Y# b<P>甘仲好似大无私主持公道甘个样,自以为是</P>
1 d1 x) `+ c  p- |<P>叫人地注意言语用词,甘钜自己呢?</P>
* _; k5 E6 A8 q2 T2 \, G& L<P>只能洲官放火吾可以百姓点灯啊?见到都饱饱。。。。。</P>
  a6 _) A- Y8 R% R% }<P></P><BR><BR></DIV>* U5 W: \9 Y: j$ b, Y! I1 h% H# `( q
<P>+ S" X! @3 e+ l) n6 x
<P>在下想讲句公道话,在下认为呢个论坛保持番纯洁好D,咁样对大家都有好处。</P>/ F4 g$ l0 E5 G
<P>如果想要真正嘅民主,恐怕阁下要出国先会体会得到。</P>. {, a& e2 y) A4 |, c) v; B1 a' c
<P><FONT size=3><FONT size=5>“<FONT color=#3809f7>只能洲官放火吾可以百姓点灯</FONT>”</FONT>呢句话喺<FONT color=#ff3300 size=6>真理</FONT>。</FONT></P>
5 [; \5 A8 l( ]0 h<P><FONT size=3>敢问有边一个国家、有边个朝代唔喺咁样丫?</FONT></P>
5 h5 Q% |( Q, B6 S$ {% S<P>呢个世界永远喺有钱佬嘅世界,无权无势嘅草根阶层喺无得玩嘎。</P>
; c: r( [7 l8 B1 Q: k( y  g<P>黑白之间尚有灰色地带,只要唔越轨,大家都有安乐茶饭。</P># J. d2 e4 @6 |" [8 T1 D. F
Kiver 发表于 2005-11-1 04:45:03 | 显示全部楼层
大家发下言啦~~~
tandong 发表于 2005-11-2 00:47:47 | 显示全部楼层
<P>我觉得<FONT face=Verdana color=#da2549><STRONG>rx-rider</STRONG><FONT color=#000000>超版在管理上有点极端,好以呢度感:</FONT></FONT></P>% ]) Z1 `, }' U7 U
<P><STRONG>{[下载][补档专用贴][凡是为人补档的全部发到这里][不按规定的删定]<BR></STRONG></P>
$ |. h- L  ?  E6 r. x, N<P>格式:[给某人补档的id名][片名][大小][集数] </P>
% C  l1 b; i) @5 h<P>注意:求档人不得回贴,违者罚50大元+50魅力。}</P>7 m  v( T9 U" A9 l; t7 N* g4 a
<P>不让开贴是好管理D,但求档人不得回贴,求档人连个多谢也发不出!!能否人性化点啊?</P>
紫舞枫林 发表于 2005-11-2 19:48:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2005-11-1 16:47:47的发言:</B><BR>. O, @* `: g0 @% S3 D: |
<P>我觉得<FONT face=Verdana color=#da2549><STRONG>rx-rider</STRONG><FONT color=#000000>超版在管理上有点极端,好以呢度感:</FONT></FONT></P>
) Z/ G4 S8 \* R# V$ v' {  f<P><STRONG>{[下载][补档专用贴][凡是为人补档的全部发到这里][不按规定的删定]<BR></STRONG></P>
* R* G: [  P$ u3 M4 ?<P>格式:[给某人补档的id名][片名][大小][集数] </P>
& h- `, n" u4 O) X  H<P>注意:求档人不得回贴,违者罚50大元+50魅力。}</P>- q7 I0 k3 v6 Z9 I
<P>不让开贴是好管理D,但求档人不得回贴,求档人连个多谢也发不出!!能否人性化点啊?</P></DIV>, \0 i5 R4 \' }* }
<P>
! |7 D1 n, B) A% ?( S<P>这一点~我比较同意~rx超版有时候的管理真的有点让人喘不过气来~</P>2 x2 \5 P$ w7 T2 r& J
<P>我是不敢在你的区发帖的~</P>
紫舞枫林 发表于 2005-11-2 19:51:28 | 显示全部楼层
<P>至于论坛其他地方~我没什么建议,只是有几个比较少人去的区,要想想办法</P>
) K- _$ t- R0 _( E( W<P>看怎样才有吸引力,动漫笔记那一区就比较冷门</P>
huang 发表于 2005-11-2 20:05:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>紫舞枫林</I>在2005-11-2 11:51:28的发言:</B><BR>
0 b# \: F/ c4 M4 q+ H0 e4 ~; ?) W<P>至于论坛其他地方~我没什么建议,只是有几个比较少人去的区,要想想办法</P>) q( |# R  e1 \: Q- }- N# W
<P>看怎样才有吸引力,动漫笔记那一区就比较冷门</P></DIV>
6 O9 G4 D' l  n6 r7 H<P>甘就动漫笔记度果个版主唔店啦</P>
rx-rider 发表于 2005-11-2 22:14:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<i>紫舞枫林</i>在2005-11-2 11:48:12的发言:</B><br><br><P><P>这一点~我比较同意~rx超版有时候的管理真的有点让人喘不过气来~</P><P>我是不敢在你的区发帖的~</P></DIV><p>
1 h7 G$ p" q1 G4 K; Y" z6 B& O& `" \: U

# u% d. G; B4 s5 u3 {' N& O9 g
12345下一页