参加今年高考(普高,高职。成人)的请进来一下

xxxx_4 发布于2005-8-9 08:44 1533 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(13)人评论

小稀 发表于 2005-8-9 18:11:41 | 显示全部楼层
<P>番禺职业技术学院~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~</P>% }  W' }9 S' A0 j9 Q  s
hylucky 发表于 2005-8-9 22:54:59 | 显示全部楼层
广东技术师范学院 行政管理啊~~
唔知 发表于 2005-8-9 23:07:54 | 显示全部楼层
<P>楼上的,乜你同我同一间学校咖??</P>) n$ {0 _2 h4 A- ?( Q
<P>我都系广东技术师范学院,你边间校区啊?</P>
stop 发表于 2005-8-10 00:05:06 | 显示全部楼层
<P>点解无科干o既??</P>
3刀流 发表于 2005-8-10 00:15:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小稀</I>在2005-8-9 10:11:41的发言:</B><BR>
/ O3 G3 s3 W4 C# d: u1 s<P>番禺职业技术学院~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~</P><BR></DIV>
& r3 U7 b. x( V, R7 Z$ ]<P>原来你PY人??</P>
唔知 发表于 2005-8-10 00:17:05 | 显示全部楼层
<P>点解咁少人响应咖??</P>
3刀流 发表于 2005-8-10 00:27:40 | 显示全部楼层
<P>仲未系时间</P>
唔知 发表于 2005-8-10 00:36:58 | 显示全部楼层
<P>咁又系!!!</P>
小稀 发表于 2005-8-10 05:20:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>3刀流</I>在2005-8-9 16:15:27的发言:</B><BR><BR>- R3 }7 |; v( x. A
<P>原来你PY人??</P></DIV>% R" Q2 i8 ?# c
<P>纯正广州人</P>
leonfeng 发表于 2005-8-10 05:41:06 | 显示全部楼层
<P><FONT color=#0099ff size=4>嘜原來哩度有番禺架!我都係啊!我番禺市橋架!</FONT></P>) U4 ?4 L! p" M
<P><FONT color=#0099ff size=4>我2003年(非典果年)考成高的!考到“廣東省公安司法管理幹部學院”(即現:“廣東警官學院”)</FONT></P>
3 v- A: B; n  {  k4 P<P><FONT color=#ff3300 size=4>依家仲有三個月多D就畢業嘞!畢咗業就無咁多時間上來論壇嘞!</FONT></P>
2 [/ R- u7 f: o  w

$ J4 @8 Q. V9 _% f7 I# j
慢虾王 发表于 2005-8-10 09:07:53 | 显示全部楼层
<P>哇````````````原来呢度有"啊蛇"架`???仲有`````发觉好似个个都读职高或者中专呢类嘅职业类学校嗰WO```````</P>) \- k, G, w3 j/ r5 o
0 I& x) B' H7 H# G3 p/ x9 ?
<P>           我听讲广州嗰边嘅呢D学校乱到冇得顶嗰WO`````````</P>
12下一页