[公告]我阿妹就快生日啦!!!!!

xxxx_4 发布于2005-11-24 23:25 2846 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(77)人评论

恋海 发表于 2005-11-24 23:31:00 | 显示全部楼层
<P>你阿妹上唔上黎呢度先,唔上就无意义嘎啦!</P>
* L9 F% I+ j- H0 r<P>不过都祝你妹妹:年年有今日,岁岁有今朝!</P>
mc238 发表于 2005-11-24 23:57:48 | 显示全部楼层
你妹喺邊個丫?正日都未到。
leungch 发表于 2005-11-25 00:18:41 | 显示全部楼层
我最实际,她靓5靓先,靓就赠她两句
ikuyori 发表于 2005-11-25 00:30:43 | 显示全部楼层
<P>下星期二啊,</P>5 h3 o% E2 M8 F3 y+ x1 {
<P>祝你阿妹生日快乐</P>
jkl802 发表于 2005-11-25 00:35:50 | 显示全部楼层
同感呀.吾靓的话我都要讲祝福话.
娃娃 发表于 2005-11-25 00:41:07 | 显示全部楼层
以下是引用xxxx_4在2005-11-24 15:25:19的发言:[BR]<P>我阿妹就快生日啦~~~</P><P>系哩度我预祝距生日快乐!</P><P>希望各位帮手同距庆祝吓~~</P><P>11月29日啊~~</P>
好啊.不过你妹妹是谁啊?我们是应该知道是向谁祝福吧.
lion9771 发表于 2005-11-25 03:06:13 | 显示全部楼层
<P>恐怕又系发佐呢个贴之后又要好耐都唔见距人噶啦,上次征婚体怕距都已经没佐件事啦~~唉啊~~</P>
1 z; `! M) ]# u<P>算啦,Happy birthday啦~~</P>
AWP 发表于 2005-11-25 03:12:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xxxx_4</I>在2005-11-24 15:25:19的发言:</B><BR>( k9 w' m7 }7 i9 z* ]& L8 y/ W/ h$ v
<P>我阿妹就快生日啦~~~</P>4 s& l0 l( H/ ]$ ?1 A0 Y
<P>系哩度我预祝距生日快乐!</P>
" T* n  j8 v. x7 `( Q<P>希望各位帮手同距庆祝吓~~</P>
" F$ T8 k, L0 |2 ~' ]<P>11月29日啊~~</P></DIV>) E" w: h9 j4 v4 h
<P>下星期就是喔。。。。2 \4 P9 c* _0 b3 \/ B6 a
<P>咁你点同你个妹庆祝的说???</P>
huang 发表于 2005-11-25 20:44:15 | 显示全部楼层
<P>Happy birthday</P>+ h% k: o* _# x) u
<P>Happy birthday</P>
mkfmky 发表于 2005-11-26 03:44:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>xxxx_4</I>在2005-11-24 15:25:19的发言:</B><BR>9 A4 R5 p, Y: n) F8 W! F0 h
<P>我阿妹就快生日啦~~~</P>4 D" Z3 L/ N  ~" q9 N
<P>系哩度我预祝距生日快乐!</P>2 O/ I# f/ m" v4 ]) W/ C
<P>希望各位帮手同距庆祝吓~~</P>0 |8 H) x  b' c) b6 v
<P>11月29日啊~~</P></DIV>
9 e( O$ `0 u5 n$ x1 S1 D<P>啊哥你又黎啦~~~~~~~~~~~~~~~ 8 `6 ^: `5 t4 l+ n
<P>不過好耐都無乜人同我講了 - Q: S+ S4 O$ m7 o4 Q& V2 L
<P>謝謝</P>
mkfmky 发表于 2005-11-26 03:47:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-11-24 16:41:07的发言:</B><BR>&gt;好啊.不过你妹妹是谁啊?我们是应该知道是向谁祝福吧.</DIV>
, z4 `3 k0 W3 @0 Z& Z<P>嘻嘻!! . a8 @5 o, y5 R$ a7 L; N; g7 V+ W
<P>me啊~~~~~~~~~~~~~
! z- n3 _4 b& w/ @- m. ^<P>應該知道啦掛</P>