[每日闲聊]

xxxx_4 发布于2008-5-27 00:54 3059 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
成年无上过黎啦``$ d9 r$ r6 b! S4 L% O1 g# R& w
不过论坛网址仲放系收藏夹``
4 _4 k/ K9 g$ t# n! n' u3 K
3 ^8 c5 X# ^$ }7 u, R, o4 S" X论坛嘅变化好大
5 ]' C! J* e% z! L0 Y无论系内在定系外在..
3 b2 n7 K: y& u8 h- B
5 [$ E! J1 J! u/ F. q6 ?1 b想当年,最热闹就系哩个茶餐厅,可谓:3 z- P: U% R6 d+ b: E5 i
三姑六婆齐聚首
$ s! @6 Q$ s- u! L, K四叔八爷无停口
7 B% k# u& [# h# O" \% z; g0 E* _# v' e, D8 v- {2 W
如今,茶餐厅冷清了,老茶客们各散东西,0 S% V) j/ \+ Y/ q: l
虽然都有新茶客,不过气氛同以前唔一样啦`
- a" F6 U4 y+ Y$ G讨论嘅话题以时事.娱乐八卦为主啦``* ~# V4 w( F5 q3 u7 Z# |# o! Q
不过论坛其他板块比以前更热闹啦,都算可贺..
' ]* S9 m9 n% p$ s) Q& c- w- _, X% A: I. P
论坛嘅内容比以前更丰富啦,亦可以讲,论坛比以前更进N步啦``
8 ?# j. G7 I; \3 i; P! a哩D``都系枫哥哩窦功臣共同努力嘅成果,(讲到枫哥哩个名,我突然谂到修叔..-_-)
9 |# Q  U- j2 I5 q我哩个过客见到`觉得好欣慰..& v  p: O1 Z" V* @
因为我系唔少论坛混过,都系觉得"越慢社"最有归属感...; W7 t5 d! N; p  A- L% O9 ?
$ H0 L4 x5 u2 s) n6 l# i$ m2 h- o
最后想知道,9 @- \6 O3 {" \- Y# j( u) T* A. k
枫哥成功拐骗到同距相洽嘅雌性生物未?``5 X! M- a2 E: o1 e7 Q  a/ }
吖妹一切可好?``5 f& k& W& d" `' q
狙生近排点啦?
3 F. {+ ], \/ K2 N) a7 FMOUSE姐混得如何?: R6 f1 ?/ v: a+ e* L* `9 J
小C到底系读三年定四年?
$ q4 L3 G/ h6 e0 v+ }/ q3 h- b3 }纸板四周围去有无荡失路?
8 D5 F- N# E! P0 uMISS兄系米仲甘幽默?
9 F. Q4 P+ R, J只抽王有无打输过?* I( Q2 l; V8 J7 v. B3 S
RX大叔生意点喇?6 p4 @2 r8 m2 c: J* J
H大叔的H习惯有没有收敛?```( V: [+ Q( [1 W2 t- P' @
老野失踪左甘耐有无返过黎?) B4 M+ V. l/ E3 _7 ^# S$ I

1 `4 |7 _0 J8 V3 [0 H仲有好多人``在此不一一列举了``
' Y2 T) D* a# C$ Y& A多谢各位陪我度过左一段好开心嘅时光...

已有(32)人评论

cuterinoa 发表于 2008-5-27 00:58:44 | 显示全部楼层
甘多野想知?/ w: H7 R9 E( y) S# |# r* J; V0 y) v
但係有無答案?
xxxx_4 发表于 2008-5-27 01:02:20 | 显示全部楼层
有或无. g8 t" w$ y- L8 \0 b5 D  a  h
其实不重要
& X) }, }- C0 p# M5 r1 I4 B! M* k有答案只是一种踏实1 B8 E$ h3 B! |$ I' k$ u$ m8 v  J
无答案都系一种遐想
xxxx_4 发表于 2008-5-27 01:03:20 | 显示全部楼层
还我股票!2 ]) m4 D* \& W
还我星梦!3 W. g2 X* S9 I6 ^1 t% t' L
我要起义!
Laputa81 发表于 2008-5-27 01:07:23 | 显示全部楼层
4姑娘你出现嗱???! O! n0 _" W5 K; _! O5 u

. F8 b' i( U0 d$ `早两日老虎先话你唔识返娘家·····
quill 发表于 2008-5-27 01:16:59 | 显示全部楼层
系啊~~论坛系到变,人都系到变~~
) ~9 m- v1 S5 Z$ \; h有好多也我地都无得去控制噶~~3 W; h* s: Y7 x- L# x

8 N$ a2 H2 D1 L, s既然变了就变了,走了就走了~~想起的都系自己的回忆
( r  S0 X. D* B7 M+ Q, ?2 I我想呢D已经系最难得的礼物了~~~
平常心 发表于 2008-5-27 06:22:05 | 显示全部楼层
老坛友,讲句话都事同呢,
tandong 发表于 2008-5-27 08:05:57 | 显示全部楼层
4姑娘番來喇!几时变过"越慢社"架?难怪你唔识返娘家!!
AWP 发表于 2008-5-27 09:38:16 | 显示全部楼层
好耐冇见4仔哥了····
; \0 t8 D% i* c0 W9 k/ K; O  W现在读书还是工作了???
- E7 ?( @: ^: F我近排都是有时间才上来
紫舞枫林 发表于 2008-5-27 10:23:01 | 显示全部楼层
哩为姑娘~好熟面口咁啵
abc-like 发表于 2008-5-27 10:56:27 | 显示全部楼层
原帖由 xxxx_4 于 2008-5-27 01:03 发表
( i+ a+ x) H% I还我股票!& N' ?0 V6 J6 v* I
还我星梦!9 ?: c- H. H  m* s: m6 s. p/ S
我要起义!
點解會愈變愈少人既
yjb338 发表于 2008-5-27 12:16:36 | 显示全部楼层
潜艇上水面啦!
123下一页