[每日闲聊] 奇怪!新年到,红枫这个财神爷吾派钱架

huang 发布于2008-1-1 13:41 7905 次浏览 123 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今早起身以为可以收到新年利是啦,3 V1 J7 T* |6 Z3 Q* d. K
点知红枫呢个财神爷吾知系吾系未训
, G8 u3 I  b8 P+ D9 ?3 }6 U醒,或者是荷包缩水(不过作为财神爷,荷包缩水
) B, p% A* S0 v无可能吧!)还没有派钱,多少都派点啊!财神爷!! % [, m: h$ R2 x+ f- j

已有(123)人评论

幻影傳說 发表于 2008-1-1 13:45:46 | 显示全部楼层
冇左紅包系統,機會真係好微啦
tandong 发表于 2008-1-1 13:53:26 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-1-1 13:45 发表
# _1 e8 j( X' Z7 S8 A2 O- Y/ n3 H3 X! F冇左紅包系統,機會真係好微啦
5 ?  a5 v7 ^; x" Q
怀念旧系統,好玩又多功能!
夜月星辰 发表于 2008-1-1 13:54:13 | 显示全部楼层
或者人地佳人有約呢: D! O# u' K5 [! E; p
玩到唔捨得返傢
夜月星辰 发表于 2008-1-1 13:55:10 | 显示全部楼层

7 @( Q+ W& m* v; \
原帖由 tandong 于 2008-1-1 13:53 发表
8 {& f( Z- y- h' L' z) t. G5 H& i
7 w# Z' C/ J; a7 @+ Z怀念旧系統,好玩又多功能!
& d7 H/ E9 ^/ p3 O) @$ L6 d  |
) b& c8 |  Y3 g7 I. O% e

% Z2 n) t' _/ {' V* @/ L( {我都係咁話 ) c7 W) z0 i! F1 v& ]
tandong 发表于 2008-1-1 13:58:40 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-1 13:54 发表 - C* e9 Y: Z% B" x' `  Q% A
或者人地佳人有約呢
; K% Z* C$ k+ z5 u: \玩到唔捨得返傢
% Y% T6 l% o6 U4 ]1 A5 Z7 B
距話未见到呢!
夜月星辰 发表于 2008-1-1 14:10:53 | 显示全部楼层
未見到D咩啊?
7 @) u( w2 J% z( J9 e# f$ q4 R
' B% U$ N( N+ e4 p5 O. Q個女仔160高伽
幻影傳說 发表于 2008-1-1 14:11:48 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-1-1 13:53 发表 9 r, `% Y6 P5 k3 r: |
+ e9 g6 n  ^8 x: G
怀念旧系統,好玩又多功能!

5 H" K3 T9 _" W+ u9 @3 ~" R8 }7 T  V- ^/ K
係啊~~後門功能係最好玩
3 k: R0 o1 a  V' i4 r3 D其次係股票同寵物
夜月星辰 发表于 2008-1-1 14:20:31 | 显示全部楼层
# U; _' Z- b' f, l: b
原帖由 幻影傳說 于 2008-1-1 14:11 发表
' ?: q# Y: @) j+ C* A0 {3 v
3 O+ k6 l3 i: o( b
  O  Y' S' d$ p; X) g3 n9 J' D係啊~~後門功能係最好玩 9 c" h5 M, F& h( H, T4 e
其次係股票同寵物
3 E1 i% \) t1 ^- W3 y

# H  t+ x1 _2 R3 L' r( \! t唔好提個寵物了& p5 N6 [7 b# k# d  c
; G5 z! p& S, P1 B, ]

5 v8 ]  a$ C: j4 J2 @% B) U5 Z
幻影傳說 发表于 2008-1-1 14:26:26 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-1 14:20 发表 + b' K; G* v1 e7 K  C

5 ~' t% P" H$ Z" @3 e( B8 w, {0 N- @/ {3 V' h5 b7 x- O

$ H- L8 T& l$ w7 f7 h$ G- k唔好提個寵物了
6 u+ N/ F8 @/ p/ f

* h3 I/ q$ R& y" K; ~& S( Y' {0 P% p# F2 i/ @, O- }9 [
你有玩寵物咩
夜月星辰 发表于 2008-1-1 14:28:43 | 显示全部楼层
啱啱有個時,玩過咯,然後我就將佢冬眠,直至si亡
幻影傳說 发表于 2008-1-1 14:33:04 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-1 14:28 发表 ( ?1 |  C! Q& t% c/ E1 z" P/ m* R' M
啱啱有個時,玩過咯,然後我就將佢冬眠,直至si亡
+ M2 A7 a. c) D# i* j
4 Q& V+ _# i" R% @
醒目喎~~懸崖勒馬, & o. G* w* e7 p, q( f. v9 j
我都係玩到70級就唔玩, 因為升唔到級, 冇癮