[轉貼]國人自做的CG——Strike Freedom

嗰個人 发布于2005-7-27 06:21 1232 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>背景係好差,不過,機體係國人自做嘅CG啊,背景唔係主要嘅,佢哋做嘅主要係機體。</P>
6 C( q! h0 h# I/ R1 r$ O. @% O<P>3D做成咁已經好好喇。</P>
. f) W* Z8 @* z! ]7 ^/ o
3 q  \3 _8 ^: D" M5 S<P></P>3 j5 {- }: H; [  P: t" o5 T+ t
<P></P>9 Q! Q' U: y' o- V& j: O, g
<P></P>! M  B/ ^8 w  v9 u1 v/ q% U
<P></P>
9 Q2 A" K. p& x/ O. E<P></P>
9 V; |8 N' A/ @" h2 f  B- q<P></P>) R- c# o# L6 P& A* R0 I. S
) l" \5 J" z' W: P! w) a

已有(9)人评论

huang 发表于 2005-7-27 07:56:00 | 显示全部楼层
感觉一般,好生硬
洪仔 发表于 2005-7-27 10:40:19 | 显示全部楼层
一睇就知系合成啦.
嗰個人 发表于 2005-7-27 18:52:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>洪仔</I>在2005-7-27 2:40:19的发言:</B><BR>一睇就知系合成啦.</DIV>
3 v( h7 J7 R; Y6 W<P>肯定啦,不過,要睇嘅係機體啊,佢哋可以做成咁已經唔錯喇(仲有啲更好嘅),背景嘅話,搵張靚啲再合過就好了。但問題不在這。; Q; Z4 n9 F/ W. T. M8 O: z
<P>哎~ 早知我就轉啲純白背景 嘅機體上嚟算了。</P>
紫舞枫林 发表于 2005-7-27 19:51:12 | 显示全部楼层
呵呵  不错嘛  搂住要继续努力哦^_^
嗰個人 发表于 2005-7-27 20:47:32 | 显示全部楼层

回复:(紫舞枫林)呵呵 不错嘛 搂住要继续努力哦^_...

<P>哈,如果我有咁勁就好喇。 標題唔係寫住[轉貼]嗎?</P>
mc238 发表于 2005-7-28 23:47:11 | 显示全部楼层
<P>地球的背景可以做靓D,用PHOTOSHOP加工下就好靓嘎喇。</P>
wgs200 发表于 2005-8-1 00:00:57 | 显示全部楼层
哗~~型到爆.第一幅好正啊~~
attackfu 发表于 2005-8-1 05:54:04 | 显示全部楼层
有小小霞疵 不过都算过得去
啵啵潴 发表于 2005-8-1 09:29:54 | 显示全部楼层
无乜感觉啊!!!......