[动漫百科] [問題]傳説中嘅 超級塞人5???

嗰個人 发布于2006-7-31 07:13 5823 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font size="6">如圖,呢個係咪 傳説中嘅 超級撒亞人5?</font><br/></p>

[問題]傳説中嘅 超級塞人5???

<br/>

<br/>

<br/>) R, b/ V. a6 d6 I/ E

3 W7 ^$ A' m3 b4 y9 q

已有(88)人评论

y2kboy 发表于 2006-7-31 07:26:15 | 显示全部楼层
个人觉得不是罗~~可能是被坏人控制了`
ninaomu 发表于 2006-7-31 08:11:31 | 显示全部楼层
<p>同人 挂........</p><p>漫画都无出,何来5...?</p>
嗰個人 发表于 2006-7-31 08:17:03 | 显示全部楼层
<p>同人都會出公仔嘅咩?&nbsp; 未見過有同人作品被製成公仔。</p>
ninaomu 发表于 2006-7-31 08:23:46 | 显示全部楼层
其实睇个发型同条尾巴,好似系换咗装嘅超级撒亚人4
kennywind 发表于 2006-7-31 16:37:41 | 显示全部楼层
系唔系另一套卡通來咖~~??
imbb 发表于 2006-7-31 16:57:05 | 显示全部楼层
<p>好型?!~~坏人都甘型,好人肯定仲型啦!!</p>
davidyong 发表于 2006-7-31 17:29:15 | 显示全部楼层
我觉得都不像的,好象很邪恶一样。
空之神话 发表于 2006-7-31 18:18:02 | 显示全部楼层
好似系邪恶的那边!!又好似系第5代...总之好型
aaahenry 发表于 2006-7-31 19:52:14 | 显示全部楼层
<p>好形喔...&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;不过唔多似喺好人角色....</p><p></p>
三弦浪 发表于 2006-7-31 20:24:59 | 显示全部楼层
好型就真的~~我喜欢~~~~~~
恩之恋 发表于 2006-7-31 20:32:18 | 显示全部楼层
好就好拉``不过应该5系`5吧``好似另一场卡通`