[PG家长指引]我教你哋玩飘移~

小丙哥哥 发布于2005-7-2 18:04 1660 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>以下节目带有危险性,现场嘅观众以及显示器前嘅家庭观众,切袜模仿!!</P>2 u7 J# ^# e" i& z2 \
<P>首先,你要有部单车、同埋,你要识得踩车</P>
& H) e& c. ^$ T$ i$ j% C6 g<P>好,第一步:飞车、啶弯嘅时候前煞</P>" k/ a9 n" \2 E  y: ?$ E/ L% {
<P>第二步,前煞嘅同时,</P>, Q" _" ]$ t- ?+ G5 M; p3 Z: n
<P>第三步,将你个罗友用力向你啶弯嘅反方向一Fing(例如左转你就向右Fing)</P>8 D3 p1 x0 B5 N$ _3 i; E
<P>Fing罗友呢个动作系为咗可以将你个后碌、唔系~系你部单车嘅后碌抬起移位</P>3 W# t5 `; W! q! [1 l% k7 j
<P>如果你成功咁进咗以上三步,而又未飞扑落街,咁你可以进行下一步</P>
3 Z) e* c4 s5 F4 g<P>第四,Fing完你个罗友松前煞再上波(唔好意思,唔记得咗系单车)……</P>0 r' C6 Y; W: H) V
<P>总之再出力踩加速系啦~</P>$ h$ q) k7 [* ~  Q! P" {. `; m( g
<P>做呢D动作要迅速,果断~</P>& d& T$ c- G* b0 u+ U9 G
<P>如果你无扑街食泥,你就可以玩出一个优美嘅单车飘移</P>3 a$ D( m3 O' P8 Z5 G
<P>多谢收睇~</P>

已有(21)人评论

zerro 发表于 2005-7-2 18:24:24 | 显示全部楼层
<P>唔该整段视频示范下先啦。。。。。。。</P>
heroyuy 发表于 2005-7-2 20:19:40 | 显示全部楼层
楼主是你自己创作的嘛?
415067047 发表于 2005-7-2 20:30:22 | 显示全部楼层
太无聊啦啊啊啊啊啊
nuffy1984 发表于 2005-7-2 21:15:02 | 显示全部楼层
<P>楼主你做次示范睇睇……</P>/ O4 E. }6 A6 C+ b5 H/ y
<P>唔会静系得理论挂?</P>
magi 发表于 2005-7-2 21:32:35 | 显示全部楼层
<P>好想睇真人表演下</P>
猎人J 发表于 2005-7-2 21:59:36 | 显示全部楼层
<P>三轮车就见过。。。。单车就~~</P># q$ U2 }* X# o7 A' J
<P>好易扑街噶。。。真系想见见</P>
愿望无限 发表于 2005-7-2 22:05:18 | 显示全部楼层
哇~~~~都吾知你害死左几多人啊,跟你学各个肯定傻既
anglevil 发表于 2005-7-2 23:07:12 | 显示全部楼层
单车?漂移??有无可能啊~~~~甘不如开电单车~~吾使自己踩。
l3232833 发表于 2005-7-2 23:55:10 | 显示全部楼层
幻影傳說 发表于 2005-7-3 00:03:35 | 显示全部楼层
<P>單車飄移好似唔掂喎~~</P>$ S5 m% z% {' n* I5 @, S: m( t
<P>因為人既氣力有限~~</P>
AWP 发表于 2005-7-3 07:50:50 | 显示全部楼层
<P>小丙哥,你实践过啦???</P>3 c- T( c1 c/ m! e% \# f- Z9 F
<P>得悟得家甘做~~~</P>
12下一页