有无人睇过《抵死泰山》啊?

小丙哥哥 发布于2005-7-2 18:09 1064 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我净系睇过一集,好搞嘢</P>8 ?7 j- C+ s& l- J% k- b0 a
<P>系边度可以搵到?</P>

已有(12)人评论

tasskii 发表于 2005-7-2 18:40:39 | 显示全部楼层
<P>我以前睇~过~!~!</P>
( ~; N, S5 m0 `1 S# |/ l& ?<P>有碟买噶`!~!</P>2 g( B$ I) C. w
<P>真系好搞野</P>
415067047 发表于 2005-7-2 20:31:59 | 显示全部楼层
搞笑吗???????
nuffy1984 发表于 2005-7-2 21:13:55 | 显示全部楼层
<P>绝对抵死搞笑</P>
2 U. D2 g9 t4 l/ Q. I- N<P>小学个阵tvb播过……</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-3 00:01:20 | 显示全部楼层
<P>好似只係播過一次~~</P>4 u% Q( K3 s" L- o' v. ~& u# x
<P>不過都尚算不錯</P>
全職獵人 发表于 2005-7-3 03:10:16 | 显示全部楼层
<P>很久暸....tvb播的時候 好似係接幽遊</P>* ?3 i- T2 X/ o( P& i9 @7 [! `
<P> 有10年暸吧   市麵衹有日語沒有粵語</P>
豬豬 发表于 2005-7-3 13:17:56 | 显示全部楼层
今日好似響某BT中國上見到有連載,不過先連到第2集,有排追呀
小丙哥哥 发表于 2005-7-3 18:52:10 | 显示全部楼层
<P>系吖~TVB播咗叉唔多10年啦</P>
; g& Z4 h  s' D<P>我就系嗰时睇噶~劲想睇番~</P>
梦之点滴 发表于 2005-7-4 05:41:10 | 显示全部楼层
只有日语..无粤语...我有地址啊...
小丙哥哥 发表于 2005-7-4 06:33:38 | 显示全部楼层
<P>多谢~唔使</P>8 s$ u3 L, T6 ]) M8 `
<P>无粤语会错过好多精彩对白,太失色啦</P>
ekj 发表于 2005-7-4 21:47:47 | 显示全部楼层
[URL=# x+ [8 y7 }$ M5 s1 U; G
2 W) V' N0 L# a
梗睇過啦......# z5 ^3 B  [" c
- ~7 b' l, ?8 M' N7 Y. _( D: ^, \
佢條女...啊珍???(好似)
8 g# P4 @8 ?0 i0 D2 u
" g9 S, `' w$ E好鬼靚架.............]
$ h9 G0 n" S% ^# F* x) H/ E$ u* ]
梗睇過啦......
* v7 ?/ K+ @( S' {
5 u+ T/ A8 u) c佢條女...啊珍???(好似): j/ ^0 |0 L( H. {9 u" S# Y

4 [2 n; j! _9 F- _5 K6 O好鬼靚架.............[/URL]
幻影傳說 发表于 2005-7-4 23:12:48 | 显示全部楼层
肥婆都叫靚.....
12下一页