[讨论]论坛系造就情侣嘅场所,唔猪呢度有无呢?

小丙哥哥 发布于2005-7-6 05:59 4514 次浏览 220 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>哈,一个论坛嘅诞生,总会引来男男女女,因此而认识</P>
+ N( s' p0 E0 H7 A1 G8 h8 b1 u<P>唔知呢个论坛建立咗咁耐,有无搞过咩聚会</P>
, `% a: i# {2 |- \0 J1 O  `<P>又或者有无人系度识咗,变咗一pair咖?</P>

已有(220)人评论

nuffy1984 发表于 2005-7-6 06:01:14 | 显示全部楼层
你抛个身出离试下……
猎人J 发表于 2005-7-6 06:03:39 | 显示全部楼层
无...........开站咁内都无试过聚会.....
小丙哥哥 发表于 2005-7-6 06:03:59 | 显示全部楼层
<P>我只会抛头颅,洒热血~</P>
4 p! b. w, p8 ]# }8 H+ T<P>但唔会抛个身出嚟试~</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-6 06:04:32 | 显示全部楼层
<P>我地请“芙蓉姐姐”来米得咯~~~~</P>) z2 u9 `+ R0 W2 n# t9 A
<P>可~~小丙哥哥~~~~</P>
小丙哥哥 发表于 2005-7-6 06:06:30 | 显示全部楼层
<P>我突然有种杀人嘅冲动……</P>
猎人J 发表于 2005-7-6 06:07:44 | 显示全部楼层
抛得个头~~个身肯定会出迈来~~~
小丙哥哥 发表于 2005-7-6 06:08:21 | 显示全部楼层
<P>CC我俾你两个选择:</P>" F% Y# v: E- V+ k
<P>1、我杀咗你</P>
! a; f& v! T) A. Z( [( Z5 y% z<P>2、自己死</P># _! v- v3 _9 L
<P>你想点死~</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-6 06:10:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小丙哥哥</I>在2005-7-5 22:08:21的发言:</B><BR>
" G% j* T8 q5 [% s2 }3 w. ~0 }<P>CC我俾你两个选择:</P>
5 J# D0 Q0 s5 M1 J, }" N! |<P>1、我杀咗你</P>
" @( ]+ d0 b* R9 X5 T8 x: c8 T<P>2、自己死</P>& S2 u! t8 N/ g# w4 `4 ?% Y
<P>你想点死~</P></DIV>
2 \- M7 R1 a6 l8 [# R. p. v& c' j<P>甘啊~~~我选死系你的石榴裙下~~~! c, x! S* E. t/ k
<P>不过等我请左芙蓉姐姐来先啦~~~~</P>
诗诗啊! 发表于 2005-7-6 06:13:10 | 显示全部楼层
<P>睇到你地幸福~~~我死而无罕~~了~~~</P>4 X0 L) y4 j  C/ y4 Q
<P>呵~~~~</P>
小丙哥哥 发表于 2005-7-6 06:18:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>诗诗啊!</I>在2005-7-5 22:10:52的发言:</B><BR><BR># t( p% k( r/ C8 U) Z0 ]
<P>甘啊~~~我选死系你的石榴裙下~~~<BR>
. k. k5 U0 `# }( g+ O# U& J<P>不过等我请左芙蓉姐姐来先啦~~~~</P></DIV>
2 N2 v2 J( K+ ^2 ^0 R<P>我啋~仲够胆S要我着裙添~~</P>6 H4 G- g. A9 `' ]' ?# N
<P>接招~!!!</P>
& n. \8 d; x9 n<P>面目全非掌~掌~掌~掌~掌~~~~</P>5 Q+ I3 Y* z' w$ M# [4 s

<BR>
诗诗啊! 发表于 2005-7-6 06:22:53 | 显示全部楼层
<P>啊~~~~(仆低左~~)</P>
. j- Z! q4 ^" d- X0 g* Q<P>讲到~“芙蓉姐姐,我帮吾到你啦~~~~~”(晕左~~~~)</P>
( C6 `: y2 R0 e9 g/ i) M3 d; m4 Z4 ~; X) g) y