入来倾下计啊 睇住你地倾计我都会好开心噶!!!

尘尘 发布于2005-6-14 08:03 5637 次浏览 267 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(267)人评论

xxxx_4 发表于 2005-6-14 08:08:03 | 显示全部楼层
<P>                      </P>
: u5 Z1 \/ y- X: S) {9 c1 i0 X! n* z- K3 \) c  D. a& H

+ O! j, N4 X* j  g, b( e2 K$ @: H2 q' b: L( X8 d6 p
3 n( ?( q1 T. [2 q
0 N8 O4 V8 A7 [, {: Y4 h
: \5 E# d! ]& {9 N# r% i1 J0 z! H
$ {# Q9 `1 F' w' A1 X2 I
9 r0 \* ?7 _# s0 J

' Y3 O; L0 M) O, e' b
zerro 发表于 2005-6-14 08:09:36 | 显示全部楼层
你要搵啲话题出嚟先有得倾嘎。。。。小稀见到又要闹你了。。。。。。
mkfmky 发表于 2005-6-14 08:10:58 | 显示全部楼层
<P>.....</P>- D2 l7 Y% }% {, n
<P>你都唔講...何來傾?</P>
全職獵人 发表于 2005-6-14 08:16:13 | 显示全部楼层
<P>咁我我講。。。。。。。。  MK幾點瞓覺</P>
尘尘 发表于 2005-6-14 08:16:59 | 显示全部楼层
<P>喂啊   边个教下我点样整个头像上去啊???唔该晒!!!</P>
全職獵人 发表于 2005-6-14 08:18:27 | 显示全部楼层
用戶控製麵闆。。。。。。。。。 基本資料脩改。。。。。
mkfmky 发表于 2005-6-14 08:19:28 | 显示全部楼层
<P><FONT face=Verdana color=#000000>全職獵人.....你......</FONT></P>0 {- }$ z7 R! i
<P><FONT face=Verdana>你知我幾點訓眠??</FONT></P>
尘尘 发表于 2005-6-14 08:22:03 | 显示全部楼层
<P>唔该晒啊!!!</P>' K; X( o! a5 c5 `) ]8 e
<P>我好中意唱歌噶!!   可惜把声入到咪就无晒声!!</P>
全職獵人 发表于 2005-6-14 08:22:44 | 显示全部楼层
我就係唔知~~~~~~~~~~·
mkfmky 发表于 2005-6-14 08:25:47 | 显示全部楼层
早過你....
全職獵人 发表于 2005-6-14 08:26:21 | 显示全部楼层
妳又知我幾點????