入来倾下计啊 睇住你地倾计我都会好开心噶!!!

尘尘 发布于2005-6-14 08:03 5646 次浏览 267 位用户参与讨论   [复制分享主题]
小稀 发表于 2005-6-14 22:00:04 | 显示全部楼层
<P>靓女就唔怕</P>* J! O. l! e  w
<P>我唔係靓女,所以怕咯</P>
mkfmky 发表于 2005-6-14 22:07:07 | 显示全部楼层
佢地唔發相....
小稀 发表于 2005-6-14 22:08:15 | 显示全部楼层
MM超版,叫距地发相啦~~~~~~~~~~~~~~
猎人J 发表于 2005-6-14 22:21:44 | 显示全部楼层
MM超版都没发......
ekj 发表于 2005-6-14 22:28:01 | 显示全部楼层
[URL=
  e: ]5 M" N. X" Z
  q( H, k& b# N* C3 [, s不如....用自己来做头像.....]
) }& i" g. ?7 `9 m* o/ N; ]/ W" J8 k% X9 q8 m
不如....用自己来做头像.....[/URL]
猎人J 发表于 2005-6-14 22:29:30 | 显示全部楼层
好注意........揾人带头先......
ekj 发表于 2005-6-14 22:30:57 | 显示全部楼层
[URL=& D6 y6 ~0 ~2 d9 `6 `$ p) j4 Y
发过相啲带头..........]# O9 N+ x, J+ i2 M& [5 t7 N
发过相啲带头..........[/URL]
小稀 发表于 2005-6-14 22:30:59 | 显示全部楼层
边个提出就边个带头咯~~~~~~
ekj 发表于 2005-6-14 22:32:32 | 显示全部楼层
[URL=% A: d) ?6 Y6 ^6 U% R+ j* M

" }2 u4 y/ I- H. b1 ~2 V$ \) P啱啱换....超马用返一头半个月..........]
8 c8 K$ Z5 k6 t% N
& u3 t3 }6 p( A9 N+ R# N' W& [啱啱换....超马用返一头半个月..........[/URL]
小稀 发表于 2005-6-14 22:38:45 | 显示全部楼层
有没搞错,借口啊~~~~~~~
nuffy1984 发表于 2005-6-14 22:41:43 | 显示全部楼层
<P>约个时间有兴趣嘎一起换</P>
% O2 X+ Z  j+ c" g<P>到时一起发贴跟帖米睇到咯……</P>
小稀 发表于 2005-6-14 22:42:50 | 显示全部楼层
如果一齐换,咁都没乜所谓嘅!!!!!!!!