人生存是为什么?

EUNISK 发布于2005-5-29 23:35 5086 次浏览 180 位用户参与讨论   [复制分享主题]
xxxx_4 发表于 2005-5-30 03:10:15 | 显示全部楼层
<P>糊涂一生~~幸福一世!</P>
: {' r/ _0 {  a- J3 i& e; d! @<P>就好似我地班同学一齐打CS甘啦~~~</P>+ M5 m9 T; A6 O; p4 N
<P>本来有D机差~有D机好~已经有硬件差异啦~~</P>
  A6 I. }4 }. n% l- O<P>跟住D高手就专门加入CT(高手D机系好机)~~~其他一般般既就去做T(有差机~有好机)</P>
1 E& W( h& F9 i9 `* k; Y<P>剩下的进入到游戏一般都选择做CT~~~而我似乎系不能随大队的~~~</P>
$ D7 T; [& k3 ^* |- z. N& O<P>我由系统自由选择~~一般都是做T的~~~我一做CT~~T方就好大意见</P>
. `4 u! l, Y* I- T8 D3 k5 v6 l4 \; t9 ]# w' J' m
<P>所以我要走不同的路~~~用自己双手改变局势</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 03:16:58 | 显示全部楼层
<P>你打机就可以罗</P>
9 a4 v5 I! ]' W% ~4 ^: I<P>但是现实中就未必家啦</P>5 c. o' J% ^. ~7 K
<P>仲有几日就高考啦</P>
! O8 h. T$ X' {<P>你都是温下书</P>
9 c: L8 W) p# `1 p2 {/ P<P>算尽下力</P>& W( P" B8 X& p. x9 Y% c
<P>到时候衰左都叫对得住你父母啊</P>
1 }  A& K6 H6 [5 }2 _! t3 H
xxxx_4 发表于 2005-5-30 03:22:40 | 显示全部楼层
<P>现实都一样~~~因为我系一个不合群既人</P>6 Y) M! R& f/ \% q7 K) \+ m
<P>"靠自己!你既双手就系你既命运!"</P>
5 |/ c4 i+ ]% s<P>D个系我一直以来既信念!</P>
& y  x8 P, T' E/ A0 H$ Y1 c. s) Z" G+ V+ {; Y. Q  n9 k1 j
<P>我已经无愧于距地啦~~~</P>. C% \8 o- L7 e
<P>我而家差既系点样稳番D钱还比距地~~</P>
- S7 ?" a# R& a3 i<P>还清距地用系我身上既钱~~~我应该无愧于距地啦~</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 03:32:45 | 显示全部楼层
<P>你认为你真是还到咩?<BR>就算你还到钱</P>% B5 Z9 u$ r2 [0 w+ O- D0 k
<P>但是他地的希望你还到咩?</P>
  |* g8 [* Z. v* j<P>他地响你身上放左几多心思你点样还姐</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-30 03:35:27 | 显示全部楼层
<P>你知唔知我点解会变成而家甘?</P>
7 s) O1 f0 L7 X" k- i/ z0 p4 W& A<P>你又知唔知一个人既童年系几痛苦!</P>+ T7 I  A% Q  _
<P>距地欠我既野距地有无比到我?</P>
1 F$ j9 l7 l# |5 l' |3 ?  p<P>我最多就系争距地一条命~~~到我想还既时候~~顶多一死</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 03:42:01 | 显示全部楼层
<P>你五使甘激动下嘛?<BR>算我讲错野就是啦</P>
' d& W# @9 g6 @8 ]4 X; m<P>不过人地话就算他地点样错</P>
+ N3 K* ~& z8 ^<P>始终都是你的父母啊</P>) B6 l7 M( f: @. D* k1 p: v* q
<P>或者他地无给到一个开心的童年</P># L6 ?( E- i6 Z- @% j3 Z
<P>但是你应该要相信</P>$ W9 ~2 Y- z* |* K
<P>他地是爱你的</P>; D2 f; D5 a% c) h+ ?0 F
<P>我相信呢个世界上无五爱自己细路的父母</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-30 03:48:04 | 显示全部楼层
有D野~~你未经历过~~你系唔会明噶啦~~
Mickey 发表于 2005-5-30 03:55:16 | 显示全部楼层
<P>或者是啦</P>
5 n! l: s. R" b; k) f7 l<P>不过你五觉得林着希望生活比较开心?</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-30 04:12:27 | 显示全部楼层
<P>当希望一次次甘系你面前破灭~~~严重既会去毁灭世界~~</P>/ W0 P  ?' M  r2 n* e
<P>我无甘既能力~~只有同D个世界既定律作对</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 04:14:13 | 显示全部楼层
<P>我看得出你好反叛啊</P>
2 D) {) H3 C/ G6 L" w0 Z<P>是一个问题少年哦</P>
8 C$ U! h0 D  K) R<P>要稳人开解下先得罗</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-30 04:43:17 | 显示全部楼层
无乜人可以开解我噶啦~~因为我已经无得救
Mickey 发表于 2005-5-30 04:46:53 | 显示全部楼层
<P>你米成日甘讲</P>
. _- ]6 P: ]% \( }2 C<P>世事无绝对的</P>