[讨论]甘算吾算爱?

troy 发布于2005-5-28 11:55 2029 次浏览 98 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我中意左个女仔,</P>
9 T5 r) F4 u# f7 C<P>在有机会噶情况下但没去了解她,只系每日都去同一间课室自习.她每日都左同一个位,我都一样系.她知道我噶存在,时不时都会望过来.我就梗系回经常望过去噶啦!</P>
4 U7 J% s  {: N4 N9 i) j( O7 {0 K<P>甘算吾吾算系一种爱?定系一种默契?</P>

已有(98)人评论

nuffy1984 发表于 2005-5-30 07:53:55 | 显示全部楼层
<P>完全正确……</P>: W4 e" B* k1 ~) R8 s7 {, X
<P>无人回就永远都如题咯……</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 07:54:43 | 显示全部楼层
<P>你真是甘讲啊</P>
, v4 Q; H: o2 r. m0 c4 t  k<P>晕~</P>
nuffy1984 发表于 2005-5-30 07:56:03 | 显示全部楼层
<P>姐系噤讲姐……</P>
* U1 y- b+ U& s$ P+ Y<P>唔使晕嘎……贫血就要补下血啦……</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 07:57:39 | 显示全部楼层
<P>无钱补啊</P>. r( d( [; A8 {1 x3 c, X
<P>股市亏晒啦</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-30 08:10:06 | 显示全部楼层
<P>哇咯~~7000几仲话无钱~~我D只穷鬼米死紧</P>
nuffy1984 发表于 2005-5-30 08:11:12 | 显示全部楼层
<P>投资要谨慎……唔系就做左大闸蟹啦</P>
9 `  v& L3 T+ |* K' X* j<P>依家仲要搞到炒窿股做埋负资产……</P>
Mickey 发表于 2005-5-30 22:14:28 | 显示全部楼层
<P>但是真是无钱啊嘛</P>
/ g; H8 t& \' |1 z+ u; I; m  C<P>股市有亏无赚</P>
; ?0 b2 R: R! s<P>迟早都无晒啦</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-31 02:05:49 | 显示全部楼层
我股市果边都亏紧啊~~~不过因为无钱买~~所以亏得唔算多
猎人J 发表于 2005-5-31 02:09:46 | 显示全部楼层
我蚀咗5000几喇.........阴公!
xxxx_4 发表于 2005-5-31 02:30:19 | 显示全部楼层
哇咯~~你父母无教你~~玩股米玩甘大咩?
Mickey 发表于 2005-5-31 02:31:37 | 显示全部楼层
他甘玩法迟早无晒啦真是