[求助]西门子同三菱噶手机边个好?

troy 发布于2005-1-4 01:25 1342 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>如题目,我想过几日换个部手机.</P>& N3 R: \  ~3 X: j5 r
<P>候选有:西门子CX65同三菱M350</P>
' g) ~( Q" l1 c$ R, m3 i" [0 q<P>有没人可以比D意见啊?又或者有其他好介绍都得噶!</P>! i# n4 E% d8 u2 H: k1 O& @
<P>贵野就.....买吾起啊!2Q5以下噶都得!</P>

已有(28)人评论

卡哇衣 发表于 2005-1-4 01:59:30 | 显示全部楼层
<P>我用nokia 既</P><P>笑畱意呢2個牌子</P>
豬豬 发表于 2005-1-4 02:00:48 | 显示全部楼层
2500可以有更多更好嘅選擇
卡哇衣 发表于 2005-1-4 02:02:32 | 显示全部楼层
<P>買水貨會平好多架</P><P>我傢下呢部都係啦,,</P>
卡哇衣 发表于 2005-1-4 02:03:34 | 显示全部楼层
<P>淋下淋下我都想換手機</P>
  {) a: U' H9 [0 V: \8 s<P>不過最近無錢,,..</P>
6 I% Z6 b) ]; c<P>                        都係呎d先啦</P>8 i; Y* N* t, o9 G6 s$ Y
7 e7 o( J$ l* n3 E9 {/ w
milankzd 发表于 2005-1-4 02:29:04 | 显示全部楼层
索爱仲好啦,功能最全!!
troy 发表于 2005-1-4 03:17:04 | 显示全部楼层
<P>索爱噶售后服务吾系几好咯!</P><P>尼两部主要系直板,个样都几好!</P><P>胜在屏幕够大啊!D功能吾错!所以先选它地噶咋!</P>
tooldie 发表于 2005-1-4 03:42:10 | 显示全部楼层
<P>支持西门子CX65。视频播放,支持视频捕捉与播放,128*96像素,12桢每秒,3GP/MPEG4格式的视频。可以睇MV。电影。</P>
tank11289 发表于 2005-1-4 03:45:14 | 显示全部楼层
<P>呢两个牌子好少留意,比唔到咩意见你啦</P>
badboyana 发表于 2005-1-4 04:07:57 | 显示全部楼层
三菱葛手机耐跌啊
tank11289 发表于 2005-1-4 05:11:55 | 显示全部楼层
我觉得西门子D机都几耐跌呀
zhou7250i 发表于 2005-1-4 06:29:12 | 显示全部楼层
<P>诺基亚最好。</P>
123下一页