啱啱见到有只蛤蟆强奸青蛙。

zerro 发布于2005-3-20 07:36 1294 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我啱啱番屋企嗰时,见到花栏旁边有啲野喺度郁下郁下咁,仔细一望,原来有只青蛙喺度碌地,再望真啲,原来有只蛤蟆趴喺佢背上,咁我就即时见义勇为,救咗只青蛙赶走只蛤蟆。

已有(18)人评论

天空 发表于 2005-3-20 07:45:10 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-3-19 23:36:29的发言:</B>5 I( v* Q2 T7 p0 l
我啱啱番屋企嗰时,见到花栏旁边有啲野喺度郁下郁下咁,仔细一望,原来有只青蛙喺度碌地,再望真啲,原来有只蛤蟆趴喺佢背上,咁我就即时见义勇为,救咗只青蛙赶走只蛤蟆。</DIV>
- s6 d7 ]  g2 q6 w<P>有可能你会系好心做坏事~~~</P>
Kiver 发表于 2005-3-20 07:47:46 | 显示全部楼层
服...用这个字眼的
AWP 发表于 2005-3-20 07:48:34 | 显示全部楼层
<P>又会甘啱俾楼主你发现噶~~~~</P><P>只青蛙真系几好彩下喔,如果5系只青蛙就真系死更罗!!!</P>
zerro 发表于 2005-3-20 07:49:29 | 显示全部楼层
我係见到只青蛙喺度不断挣扎我先去就佢嘎。
天空 发表于 2005-3-20 07:51:30 | 显示全部楼层
死了~~楼主甘讲整到我想入非非先~~
zerro 发表于 2005-3-20 07:53:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天空</I>在2005-3-19 23:51:30的发言:</B>+ ]. g  W* d4 f$ D* r
死了~~楼主甘讲整到我想入非非先~~</DIV>8 ^6 L0 F6 a1 q5 w$ {2 [" i
<P>你想做乜啊。</P>
AWP 发表于 2005-3-20 08:01:54 | 显示全部楼层
<P>系罗,您想紧乜呀???</P>
天空 发表于 2005-3-20 08:19:51 | 显示全部楼层
哈哈~~吾讲俾你地知啊~~
夜游月光 发表于 2005-3-20 08:31:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天空</I>在2005-3-20 0:19:51的发言:</B>. v/ v7 t* Z, N# |
哈哈~~吾讲俾你地知啊~~</DIV>- K; ]6 G1 b3 p3 D7 b+ |! K
<P>又要人地心思思啊!!$ F" _9 c4 a/ P
<P>乜咁乱黎都得噶?<b>蛤蟆同青蛙喔???咁会生个咩出黎噶</b>* z$ i& ]& P8 M0 B
<P><b></b> </P>
天空 发表于 2005-3-20 08:41:01 | 显示全部楼层
<P>前面系青蛙~~后面系蛤蟆咯~</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-3-19 23:36:29的发言:</B>1 z0 I8 K0 g) i1 X7 o
我啱啱番屋企嗰时,见到花栏旁边有啲野喺度郁下郁下咁,仔细一望,原来有只青蛙喺度碌地,再望真啲,原来有只蛤蟆趴喺佢背上,咁我就即时见义勇为,救咗只青蛙赶走只蛤蟆。</DIV>0 U% z6 f3 _+ Q# j9 o+ X0 g' W$ n
<P>无可能蛤蟆同青蛙在花栏旁边搞野# e0 T# `' s3 B
<P>喺都喺在家里搞( A9 U  Z  H+ N% ]0 _
<P>点会俾你睇到呢?</P>
12下一页