跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] [建议]找红枫!关于近期出嘅粤语动画问题!

leonfeng 发布于2005-2-6 20:11 104 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>枫兄,近期嘅粤语动画(驭龙少年、神雕侠侣II襄阳风云)</P>
% J' b# R& L; l) k<P>好多时都唔够时间下啊!因为都係用Mofile来下载,係就係好快!我都好钟意!</P>* ]& ]. t( R+ g0 k: j8 w
<P>但係有时唔係日日都可以有电脑喺身边!所以有时下唔到啊!</P>. v5 c+ f. ^. ^+ y
<P>可唔可以将D依家同电视连载嘅粤语动画放喺论坛嘅FTP度啊!</P>/ i$ Y4 a: k& ]0 g. K% c3 R
<P>咁样就唔会错过某几集啦!咁样好唔好啊!谢谢!</P># C7 u' Z( i- W' e$ i

已有(4)人评论

rx-rider 发表于 2005-2-6 20:16:34 | 显示全部楼层
<P>放在ftp就要用梦币买流量才可以下,但是出的慢,就不要催人。反正都属于分享级别就不要说3倒4。</P><P>这样楼主是不好的,要想看就得付出时间和努力,楼主如果想看,可以自己录/买电视卡来录。</P><P>楼主这麽多要求,真不厚道。</P>
Kiver 发表于 2005-2-6 21:13:48 | 显示全部楼层
<P>最近D新动画我一集都没有去下...忙于清理中...</P><P>到时还要去逐一去问各位拿先有</P>
唔知 发表于 2005-2-7 11:09:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leonfeng</I>在2005-2-6 12:11:00的发言:</B>
+ j( S( F5 T# L2 Z) s- }  X
# [& C+ s5 ~" L<P>枫兄,近期嘅粤语动画(驭龙少年、神雕侠侣II襄阳风云)</P>3 e7 C1 W: L( F- _
<P>好多时都唔够时间下啊!因为都係用Mofile来下载,係就係好快!我都好钟意!</P>% Y, ]5 m/ S( V* G8 A8 P
<P>但係有时唔係日日都可以有电脑喺身边!所以有时下唔到啊!</P>
9 l  F0 _: o& C& N6 f<P>可唔可以将D依家同电视连载嘅粤语动画放喺论坛嘅FTP度啊!</P>
% p+ o% q. H6 L7 M% o! w8 h7 ?6 O<P>咁样就唔会错过某几集啦!咁样好唔好啊!谢谢!</P>
. L6 v" O+ a- w# f2 L& w</DIV>
) h; Q6 p. R5 Z1 ~1 E<P>
/ f1 l/ u0 X' |1 S8 k* E: }8 O<P>FTP上的空间,枫兄话过都很紧张啊。</P>
leonfeng 发表于 2005-2-7 17:20:46 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>rx-rider</I>在2005-2-6 12:16:34的发言:</B>- |4 c1 ?; t) Y6 o; P' u( l

4 Y- y# c& W: N9 P. j<P>放在ftp就要用梦币买流量才可以下,但是出的慢,就不要催人。反正都属于分享级别就不要说3倒4。</P>' Y; y8 ~8 r# n- n9 y
<P>这样楼主是不好的,要想看就得付出时间和努力,楼主如果想看,可以自己录/买电视卡来录。</P>- A. S/ o1 D. e4 t+ w
<P>楼主这麽多要求,真不厚道。</P></DIV>; v; r' l- y) }/ Y* D- h! ], r
<P>睇来想一集不留咁下完真係困难啊!</P>
$ k# X% Z& G' A0 q" a<P>有时无可能每天都有电脑喺身边啊!</P>0 p7 L* N. x' l+ U
<P>人有时都有自己嘅事情去做啊!</P>3 f( i8 N0 N: o# H7 P8 P/ e
<P>咁我还是自己去谂办法啦!</P>