[每日闲聊] [預測] 測一下最近你有冇好運

kobe1992 发布于2024-3-27 23:32 238 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

7 D/ _2 R" R( f  z$ t( w" v' R( s. \' T" a第一眼你睇到了乜9 m" U8 ?( v8 P$ t/ Z

( C2 A, l' x$ E6 u$ u  g

9 W1 R. X5 `2 Y' l
1 e$ W: R/ V* f9 e' w 20240327_1d2c3b0dff0147bdbd33TJ8iNFNadQeA.jpg 7 i7 X1 C8 n8 U- G* ]5 v& C0 S" W
0 s' I0 G' M7 B2 o( Y  S  M: H, L8 Q5 D

1 h, t# P2 t3 k5 X+ x==================================================================================
, \/ k8 x$ l0 _5 a; D8 ]" `+ ^3 b' I. ^3 }* G

4 u2 ]- `! q+ U8 H
- q" S8 z9 z3 P/ t! @- _: ]# S5 n- y. Q* O
/ `* Y# a9 O" t- k

9 I2 F1 P' {1 _  h; j$ o- V
4 ~7 I4 p0 e, b/ ~- G7 i
6 ~& O  P+ |- {" t% v
3 e, m- D% p- L) ?. G; Z8 M5 f3 o5 X* k  x1 M( H2 h: o
. I; ~! V. k) j5 F: x

3 _3 s0 i4 o- n8 E$ [* ]( e6 q, E: w* u, T
* C7 J& ^  D! a

% _- V2 R( k0 n4 d  P  s7 D  v% D+ O0 y6 Y9 B# d
% o7 y' R2 D7 M0 G2 J
* U0 Q: I; L: l  P/ t  Y9 O
: ]5 w# ^$ ]! J: G# E- Z+ Q
+ @; @% _$ |3 f+ D. C9 }

) v6 G- _0 q8 t! t2 z4 d2 b4 B$ n  U6 R
: _% B- l3 K8 H4 y
2 t: E# i$ E+ ^
! [$ d) z2 Y/ C8 t5 P  w- P

' @. G- q8 F* {5 U5 u
& q9 [9 I- e9 ~7 C+ {# u
( c7 d6 X* e# g! U2 w1 q# o* y% y  d' q( H
( ~* v0 w# `7 N+ c5 A+ A

5 p$ j1 h8 \9 y$ C& i  L' N7 f7 ~) B) b! I! y; q

! L& ^0 x# c' H2 H8 b0 B( a8 X, ^
5 P) M. E6 k! v/ s$ d3 M! _) J0 V& L6 J: R% d8 x: O# `3 H

' ?! h; t- @: x
% ^7 a0 i  C* W3 ?( y9 Q, G& LA、 第一眼睇到大鯊魚。/ U& Q4 E6 ?$ {
最近你嘅生活和工作嘅運勢將如魚得水。因為你嘅性情溫潤,坦率誠實,真實唔做作,朴實無華,你喺工作和生活中都能體現出你嘅人格魅力,所以無論你做乜工作,你都能發展得很好。你嘅人緣極佳,身邊總會有貴人相助,呢會畀你嘅生活和工作帶嚟很多便利和機遇。最近將會有財神老爺降臨到你嘅身邊,畀你帶來源源不斷嘅好運氣,呢將使你嘅生活更加順心,使你嘅財富積累更加迅速。同時,你嘅工作和生活將格外順當,你將有機會喺工作中攞得巨大嘅掂,並且喺生活中獲得更多嘅快樂和幸福。
6 M$ W4 d7 j: f  K# I& h* y. z, {4 l0 L! s: l

# r8 p6 }. ?/ f- K- i6 L3 J( t
- c6 H) N2 A, Q

& O) l$ U. O! ~6 z. z- y1 ?# t( a8 p2 I$ a; @/ I, h
2 `& W: z2 S' d4 h

! `; H& x7 I9 |7 i2 ?6 r
7 ?7 \6 V% _" n& t
* ^7 P7 E/ {- Y+ R  J  k
6 U3 G: E3 ?, U
B、第一眼睇到大輪船。
9 k+ d* j1 Y  C7 w% ~2 U最近你喺各方面嘅運勢都很好,你會有更多嘅機會,因為依家系一個全新嘅開始,你將有更多嘅機會接觸到更多嘅人,並有更多嘅機會去展示你嘅才華。同時,你將會有更多嘅機會獲得有實際價值嘅嘢。喺工作中,你將會展現出你嘅獨特想法和叻嘅能力,呢將會讓你成為團隊中嘅領導者,领导会对你委以重任,他们会对你的工作能力非常重视。而你需要保持自己的独特之处,不被别人的意见左右,你要清楚自己的优势和劣势。
3 E- f; l6 ~/ w' }* u& [; d$ W
! s/ h, e! `# N4 T) G; w" V' y; g
" Y  T- C# W- J  l, h1 m1 ?7 _& x
; o4 ]  k8 V8 A0 H3 q
/ y- _1 x5 Y; ]& K
, h  |6 P6 a, n7 A4 G4 @" l

7 @7 l8 t6 A* Z$ {" x
5 `  j, w- |- l1 [

# x8 F6 Z, A1 V5 ]! y0 c
3 V, s$ H6 c& e

* v0 h! a: w  F  \* U# j1 `, f
; U# X' k3 `# E2 ?4 I: N& y
4 s8 f/ h1 K, n  V, @2 ?* O
C、第一眼睇到太陽。
6 U) I# f1 u2 w+ _最近嘅你將收獲意想唔到嘅驚喜!喺大部分人嘅眼中,你系一個很容易被高顏值所吸引嘅人,呢個系因為你對美好事物嘅欣賞,同時也能夠彰顯出你嘅審美能力。但實際上,你並非嗰種膚淺嘅人,你嘅智慧和大局意識才系你更加引人注目的地方。你對當前嘅局勢和自己嘅發展方向有一個清晰嘅架構,呢讓你喺生活和工作中都能夠保持一份穩重和自信。你唔會被生活中嘅瑣事所困擾,因為你知點樣調整自己嘅狀態,以迎接全新嘅挑戰和機遇。對你嚟講,好人緣無疑系自己勤力嘅第一個重要目標,呢會讓你喺社會中更加如魚得水,讓你嘅生活更加豐富多彩9 _7 ?) l) I0 j( b" b' k
5 J6 V6 d1 F" [1 Y
$ K0 X: t1 n1 U
4 Y# C- Y8 p. H! g8 T6 o7 ]. b
* E) A- H8 m1 b& y

7 w/ f; ]; T2 R3 U, `5 B- o
: |4 @% b& A+ ]& |
8 R6 j+ o3 \+ W9 V6 g
5 x( D7 R2 f8 p' w/ V$ d

6 R  K, X1 K; Y7 S6 f. H

: S1 R  A$ u$ ~: `6 a# k& x
) e& Z* _5 f7 L" \+ e

3 _3 K4 j5 J/ ~D、第一眼睇到小船你最近可能因為一些事情感到困擾和煩躁
5 }0 [& K" t% d  c. K0 g) d2 z! \呢個系因為你系一個完美主義者,頭腦聰明,思維敏捷,觀察能力強。你總系希望把每一件事情都做得非常完美,無論系工作仲系生活,你都嚴格要求自己,唔容許有一絲一毫嘅失誤和瑕疵。然而,呢種過於執着於細節嘅性格也畀你帶嚟了許多負面影響。你常常感到身心疲憊,甚至影響到你嘅生活和工作。之不過喺12月份,你需要學會調整自己嘅狀態,迎接全新嘅生活。你會發現自己身邊嘅好事不斷,你嘅日子會無憂無慮,做乜事情都會格外順利。你會感覺到自己嘅壓力逐漸減輕,心情也會變得更加輕松愉快
/ Y+ e; ^- j2 D) H* ]

已有(27)人评论

alkiu 发表于 2024-3-28 00:33:07 | 显示全部楼层
第一眼睇到個題目

gigiff 发表于 2024-3-28 04:29:48 | 显示全部楼层
第二眼都睇埋,乜都无,无网?

snzt79 发表于 2024-3-28 07:02:55 | 显示全部楼层
其实我乜都睇唔到

水皮跳跳 发表于 2024-3-28 07:35:30 | 显示全部楼层
完全看不到图

qumm12311 发表于 2024-3-28 10:05:02 | 显示全部楼层
睇唔到,可能手机有问题

wind6 发表于 2024-3-28 17:55:39 | 显示全部楼层
净係睇到啲文字啰

shiraishi 发表于 2024-3-28 19:15:06 | 显示全部楼层
乜都睇唔到

勇者罗兰 发表于 2024-3-28 19:55:04 | 显示全部楼层
系咪冇放图片呢

kobe1992 发表于 2024-3-28 20:58:57 | 显示全部楼层
有圖嗎各位?

koity 发表于 2024-3-30 10:12:29 | 显示全部楼层
如果是真的就好

yukinababy 发表于 2024-3-30 10:18:52 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-3-28 00:33
3 {7 O5 e9 {# m& l$ c第一眼睇到個題目

3 |" y& A2 [# @: v% m5 ?我都系

123下一页