[每日闲聊] [預測] 測一下最近你有冇好運

kobe1992 发布于2024-3-27 23:32 205 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 kobe1992 于 2024-3-28 20:58 编辑 ! I& }1 |7 {8 ^  I5 s2 N% {" C  {

w1 B9 }9 |) \7 n. k& \第一眼你睇到了乜$ p7 ~/ ~! O" u
, y) ?) W2 c5 ~3 ]5 i" g1 u8 p3 W
6 t# {) \3 o+ {2 k4 u; z& {
% f2 P8 g$ c+ k( ^' }
& }( y! e$ v' P/ @0 a6 n# I0 V* k" v  V: b1 r: R1 W5 q2 E
  o0 D4 g- G+ W8 e7 V
==================================================================================( v6 S3 D6 ^% ^% v) q/ H# b3 y

( s6 r4 ]0 K$ w5 N4 K! ?% c4 U6 {" s4 B3 y+ `, P8 Q
$ h0 x8 @9 H; O. K

/ m  |) P) C4 d) n8 T  q. c9 |+ Z8 P7 m  ~# _

6 [) ~( K$ e. E) A
. s  n- @' S2 ?- {% ~; P4 P' L2 ~9 s; w
  U8 S0 G. W: i+ A0 j: i" S$ M9 `1 L2 Q' X
  v  F; M. J# r2 Q+ E
4 `8 ]; M4 T  @$ x! \0 `0 y
0 B! B- s& G. ^; @  P

( q  a5 ?9 Q" B, P: {* }
0 K/ [8 d: C5 g1 a* q* [7 P# ~3 ^! [0 s0 U5 y6 R

) e2 X8 p( v0 r4 Z* Q$ h7 R0 G: R* Z) L) m1 y" m3 ?' \8 t
' M2 B1 I) \  h8 F8 p" M( l9 A  q
4 {( C- I9 A' A  a4 q

' d1 S8 z$ @+ q1 ~' \$ h1 w& y) Q& |# n" u& T
  ^6 P' T- {+ T6 d* l: D

3 d; I5 w) M- `/ u$ P8 E% @5 W. i5 C) Y% n  \. l1 e% Z+ a- F

& ^( d7 M$ c+ w+ I1 Y# T, G
- t2 M+ x% Q8 u$ Q# s  d5 b$ t8 L4 ^8 c6 ?" p# Y# W! T

+ A: c, Q* L' g. t( P6 s  e
% [, h- N2 a8 b' X# p+ \; f7 p# u  V, c0 C6 ~6 x8 C) G
  K; F+ f7 U8 s

1 g4 V0 f( E- S$ ^: N; z6 j6 U, A
. i/ E7 s- y8 w" ?- Z
1 W' V8 ]/ T8 N9 P4 j  G2 g
. q3 ~) F* O3 i, h  c) w) P# x1 Y& n5 Y
- U' ?4 g; c: Q
A、 第一眼睇到大鯊魚。- i- j6 h. l( z* X0 j3 C
最近你嘅生活和工作嘅運勢將如魚得水。因為你嘅性情溫潤,坦率誠實,真實唔做作,朴實無華,你喺工作和生活中都能體現出你嘅人格魅力,所以無論你做乜工作,你都能發展得很好。你嘅人緣極佳,身邊總會有貴人相助,呢會畀你嘅生活和工作帶嚟很多便利和機遇。最近將會有財神老爺降臨到你嘅身邊,畀你帶來源源不斷嘅好運氣,呢將使你嘅生活更加順心,使你嘅財富積累更加迅速。同時,你嘅工作和生活將格外順當,你將有機會喺工作中攞得巨大嘅掂,並且喺生活中獲得更多嘅快樂和幸福。
4 Q0 G2 L* x3 G2 P4 H  g$ _/ e* f
4 D. n, p7 a" ~' q

- \1 p  X" ~6 B0 Q$ g8 o
+ Q9 q* K  Q" m

" f" P9 O* C5 c* y5 l" ?& S: ~; V
! t  z& y4 d$ n+ ^& c3 y+ ?# B; W
1 W* {- {6 f1 Q; j2 T7 Q* o& W
; @8 R8 F9 G% g- Q

! b! B! b+ Z2 i( [( k: y) \- Y& _4 J* E
4 }! `/ t8 [7 [% f3 Z5 Y
B、第一眼睇到大輪船。5 u6 ]+ }/ a, A' Q& O% p- ]; }1 D
最近你喺各方面嘅運勢都很好,你會有更多嘅機會,因為依家系一個全新嘅開始,你將有更多嘅機會接觸到更多嘅人,並有更多嘅機會去展示你嘅才華。同時,你將會有更多嘅機會獲得有實際價值嘅嘢。喺工作中,你將會展現出你嘅獨特想法和叻嘅能力,呢將會讓你成為團隊中嘅領導者,领导会对你委以重任,他们会对你的工作能力非常重视。而你需要保持自己的独特之处,不被别人的意见左右,你要清楚自己的优势和劣势。1 e; {, \) E1 Z' y' m

+ C5 m& F0 r+ {! l2 S6 f) j
) Z) C  P) w. O2 w* _- N2 i
/ ^( K1 G* w1 u/ t: ?& C" ~" K

3 S: C( Y! T8 r, [' B# q( q5 @
, U; t- I6 W* g  [. v" _* K
" K( U/ H$ C$ n9 S% ~1 h

6 [3 r1 r4 e3 f' z. g
/ t  q) v- y2 q; `+ {

" a  Z7 H. W$ g

# ]# e, `& I9 L8 _- J4 Z) D; T( z* j& b% k& C6 i0 o2 G

, c: T% T& O# [1 n/ N8 q7 mC、第一眼睇到太陽。
/ t- z& _, x9 {% D# e最近嘅你將收獲意想唔到嘅驚喜!喺大部分人嘅眼中,你系一個很容易被高顏值所吸引嘅人,呢個系因為你對美好事物嘅欣賞,同時也能夠彰顯出你嘅審美能力。但實際上,你並非嗰種膚淺嘅人,你嘅智慧和大局意識才系你更加引人注目的地方。你對當前嘅局勢和自己嘅發展方向有一個清晰嘅架構,呢讓你喺生活和工作中都能夠保持一份穩重和自信。你唔會被生活中嘅瑣事所困擾,因為你知點樣調整自己嘅狀態,以迎接全新嘅挑戰和機遇。對你嚟講,好人緣無疑系自己勤力嘅第一個重要目標,呢會讓你喺社會中更加如魚得水,讓你嘅生活更加豐富多彩
) l. G* k/ m5 U+ h, h+ P
4 ]7 V4 \' S  X" V* v+ S3 n
5 W' i2 b! G' i

* |/ k; q1 E6 k
( C! T' w" @$ o; t; N+ G

8 F, A( V+ X  J

# ?8 t2 {- r, R' r) H* @
% I  E( j' ~/ z" c
2 d! F0 T; G" _) w5 c
+ k9 e( E) x& V+ |& t% b
: z; a2 J$ Z1 w4 h; }

) {/ w% y! k& X  a- I) G
- s! D) z" r# O0 N) U
D、第一眼睇到小船你最近可能因為一些事情感到困擾和煩躁  H9 }, l  ?: j/ d
呢個系因為你系一個完美主義者,頭腦聰明,思維敏捷,觀察能力強。你總系希望把每一件事情都做得非常完美,無論系工作仲系生活,你都嚴格要求自己,唔容許有一絲一毫嘅失誤和瑕疵。然而,呢種過於執着於細節嘅性格也畀你帶嚟了許多負面影響。你常常感到身心疲憊,甚至影響到你嘅生活和工作。之不過喺12月份,你需要學會調整自己嘅狀態,迎接全新嘅生活。你會發現自己身邊嘅好事不斷,你嘅日子會無憂無慮,做乜事情都會格外順利。你會感覺到自己嘅壓力逐漸減輕,心情也會變得更加輕松愉快4 J9 n" A: O6 u

已有(27)人评论

wind6 发表于 2024-4-2 16:24:10 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2024-4-1 16:13
: n! ^( G1 F! P& b/ Z瞰大把人抢网路

: E$ I5 r! a( T- H5 _' {肯定啦,有时甚至连唔上

yukinababy 发表于 2024-4-1 16:13:28 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2024-4-1 15:29
; K/ u7 e- {7 L* k" h公司网络快极都有限,我喺屋企睇就正常返

7 |$ J: x4 M4 r4 K5 E5 q, C瞰大把人抢网路

wind6 发表于 2024-4-1 15:29:26 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2024-3-31 19:36
/ c' F1 Z9 J) d个阵时你网卡?

' J. R" E2 g2 f: P1 F公司网络快极都有限,我喺屋企睇就正常返

yukinababy 发表于 2024-3-31 19:37:07 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-3-30 17:300 ~  m8 t8 \- Y8 Q+ j* A" C
我第一眼仲以为系夜晚噶月光

) y9 X( G! W( O; c; w  M你地话完我都觉得系

yukinababy 发表于 2024-3-31 19:36:44 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2024-3-31 16:23
/ `9 Y& u7 I- e: m, v9 }而家图片又正常返

# w6 C$ u' D$ o个阵时你网卡?

yukinababy 发表于 2024-3-31 19:36:28 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2024-3-31 16:249 F3 P6 C) f, y# s. c$ _
我以为係月光

3 R0 g# h6 T7 y* ~  J而家我都觉得系月亮

wind6 发表于 2024-3-31 16:24:05 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2024-3-30 10:19
" q+ J8 u) D6 ]( e/ y5 y最突出概颜色唔系太阳?
) m/ q. |! H* v" s; h! `1 Q* X
我以为係月光

wind6 发表于 2024-3-31 16:23:18 | 显示全部楼层
  \  ^, ~& N3 B( d8 f2 Z
而家图片又正常返

wind6 发表于 2024-3-31 16:22:02 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-3-30 17:30
! X  t0 j6 Q5 H( Q, O我第一眼仲以为系夜晚噶月光
* `  M; D: b0 m! B( b6 p, A2 B; V
我都係噉觉得

勇者罗兰 发表于 2024-3-30 17:30:29 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2024-3-30 10:19$ d" v& g' s8 `) C! K2 }# _! ]
最突出概颜色唔系太阳?

* L, u+ y0 a1 N* `, P% u- t: M; N我第一眼仲以为系夜晚噶月光

勇者罗兰 发表于 2024-3-30 17:29:51 | 显示全部楼层

. A' M5 C9 p( O! Z/ p8 `原黎系甘噶图

123下一页