[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5001 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
250社区币
本帖最后由 李嘉明 于 2011-10-12 19:42 编辑 ' {8 S; ?) |; L7 t( E' _9 Z6 J$ W
) V7 G, d' k* J2 I4 J) l2 P. u
求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦注意:唔要已合成的!
( K; j) f1 h! O4 n. k
& E! n& l1 ]) f( n  o( o
虽已求到,但也希望有wulove的DVD版本,有字幕的!

已有(66)人评论

李嘉明 发表于 2011-10-14 21:49:23 | 显示全部楼层
回复 66# 17dydy ) l$ R( @/ ~& G# H) \: M
我还是看11年配音算了!

17dydy 发表于 2011-10-14 21:43:33 | 显示全部楼层
我也想要  !! 喜欢龙珠

panzcheng 发表于 2011-10-14 00:09:30 | 显示全部楼层
哩個版本有咩唔同?多左字幕??

Terence 发表于 2011-10-12 18:27:03 | 显示全部楼层
不知道那個是不是一世,已pm

kwanyeung 发表于 2011-10-12 14:41:07 | 显示全部楼层
計我話你要出手點止 扣分,禁言 咁簡單
' i9 A: \( Y& N0 winber 发表于 2011-10-12 12:47
/ }* M7 g( l! q2 p/ D$ x, T
冇啦,我依啲二打六冇權,u know.

李嘉明 发表于 2011-10-12 14:05:04 | 显示全部楼层
回复 59# inber 2 F2 i; x4 e, j$ v5 [
你还去问问K社吧

inber 发表于 2011-10-12 12:47:25 | 显示全部楼层
唔係濫用職權,我做主角又冇得禁言扣分,邊夠戲劇性。你就夠晒啦% x! x* X& e" n, r6 ~
kwanyeung 发表于 2011-10-12 10:17
; \4 _/ P0 [9 f0 L$ T

) \4 |' |* P* j3 I+ P5 T# y; E. C8 y+ H
計我話你要出手點止 扣分,禁言 咁簡單

inber 发表于 2011-10-12 12:39:45 | 显示全部楼层
回复  inber
9 o& P  X1 O* A( }$ W( h) K* G7 X" t% H; p$ H6 T: Y
可能看不过眼你
9 Y2 O7 E5 ^0 t/ m9 V2 A李嘉明 发表于 2011-10-12 12:05

! ]1 H  M/ ~2 D4 _3 U+ C4 z2 V4 W4 Z8 v+ L, c& U  W
哩句嘢送多次比你! d5 [2 P! o# `# R0 g
張咁嘅圖證明唔到啲咩,上傳張圖都系廢嘅
- g7 E- ~, o0 G& e
' K& ?* m" o* W3 K' [7 N
因為PM內容系可以刪除的
1 `- z! a2 ?; ~2 ?# \2 F' m我唔知你諗唔到,定系你低估我的智商

inber 发表于 2011-10-12 12:34:59 | 显示全部楼层
回复 56# 李嘉明 2 \$ i( R/ X" s% Q! u3 b

! y- L* @% D3 X0 [$ k3 B& ^$ E& a, O6 M) I& Q( [1 w9 p/ [* P# P& s" y9 V
認同什麼
3 X# G% `6 Y% |認同kwanyeung話我唔係濫用職權?
# Z. }: \  S, G6 d' ~# Q- I8 k* Q2 Q; u& ~0 t
定系認同 我話kwanyeung認為我會咁濫用職權?

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:08:31 | 显示全部楼层
回复 45# Ace0210 3 l3 o  C; `) u* C) i1 p" ~) w; R
自己合的适合自己

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:07:16 | 显示全部楼层
回复 51# inber - t4 i& }% s! m. e
我认同!

李嘉明 发表于 2011-10-12 12:06:51 | 显示全部楼层
回复 43# wulove
* Z( m3 ?- @) z1 q- w5 w* nDVDDecrypter。能用QQ联系我吗?QQ:614004437