[每日闲聊] 请迪格斯大哥帮下忙

kyo1983 发布于2010-10-18 16:59 947 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
之前发布个几个美少女战士,115上面好似都过佐期了,唔知道可唔可以续期呢?本来之前已经下晒了,但是用来中转个个FTP又down佐唔知道几时好翻,所以只能重新下一次了,但系发现好多都过佐期,所以过来问下呢4 X9 H# U/ K" W7 v# s+ S, w! n; v

1 L9 Y6 n4 G/ S有无边位大哥下晒既,我去求档都ok

已有(17)人评论

kyo1983 发表于 2010-10-23 10:12:23 | 显示全部楼层
之前迪格斯上传到MU,不过只有23集的!
. `8 _- U* G, y5 X- X" r. Pchen2010 发表于 2010-10-20 18:34

+ `0 F5 W+ V. v3 ?# p/ U
) \# g& N/ P/ i% g: E
8 e$ g% C  T' c9 \# ~: ]  p     讲落又好似系,不过我呢边下115会快好多

chen2010 发表于 2010-10-20 18:34:44 | 显示全部楼层
之前迪格斯上传到MU,不过只有23集的!

kyo1983 发表于 2010-10-19 22:50:44 | 显示全部楼层
美少女战士 係咪第一代???
3 B$ x% ?% ^& z6 ^4 L9 `wulove 发表于 2010-10-19 16:23

3 N* ?8 y$ m! F* W$ @
  e5 d5 v& s2 B( W" @; V
1 Y  o  h- G. y0 l6 A    系,之前距发SS个个我仲差D未下晒

ayimei 发表于 2010-10-19 21:17:48 | 显示全部楼层
好熟悉的名字啊~~~

wulove 发表于 2010-10-19 16:23:10 | 显示全部楼层
美少女战士 係咪第一代???

kyo1983 发表于 2010-10-18 23:44:41 | 显示全部楼层
迪叔要过几日先返嚟,楼主等等吧8 {# P# x9 L2 t* {$ ]+ K9 I+ Q
kevinchan 发表于 2010-10-18 20:41
" F6 y2 S  }4 A7 C7 v

/ r/ d3 i+ v1 Z4 M1 S# [+ u4 E  [# V
    嗯,唯有等等啦,无办法

kevinchan 发表于 2010-10-18 23:20:04 | 显示全部楼层
迪格斯 pm 我 2010-10-13 20:31
0 ]  j3 a9 g2 z0 [7 P# E1 M. I) R% P* Z
过2日我要去出差,可能有一个礼拜不能上网了。. u8 t: y5 w; X, ~6 h

/ E1 ]$ |$ ]) s! A: e所以大家要等!
( [# `; _# N1 [/ E1 @alam 发表于 2010-10-18 23:01
/ [+ S1 S" z! D' `. I$ }

i- U6 T+ o- v' `1 s! D; Z6 u% Z1 L! ]& l% }7 k$ ?4 v
    過兩日你記得問下佢只機械鎧裝成點

alam 发表于 2010-10-18 23:01:42 | 显示全部楼层
4 a& T& _3 b) R3 Q2 |
* X- R+ n/ m% K# B, i: h! y" F) N9 J迪格斯 pm 我 2010-10-13 20:31; k4 C# L; i: {# r5 d2 |) w
: D$ P. M: k  T$ z
过2日我要去出差,可能有一个礼拜不能上网了。
1 k! @5 |1 V7 }& d, B
7 q; ]! r& Y5 r# u2 V( E$ e所以大家要等!

aaron81 发表于 2010-10-18 22:59:48 | 显示全部楼层
无收美战,帮你吾倒!
% N/ m3 N; `) b) u/ m同你顶下,等迪格斯睇见!

尕黑 发表于 2010-10-18 22:10:43 | 显示全部楼层
回复 1# kyo1983 - H! I  R% `4 s! H* N, J
3 i* j( x5 w" E, E" U0 s) O( [( |
0 [3 r- t; D0 c, f' v) z- X+ _
    犀利吖~

kevinchan 发表于 2010-10-18 20:41:34 | 显示全部楼层
迪叔要过几日先返嚟,楼主等等吧

12下一页