[字幕动画] 海贼王(One Piece) 001~130集 X264

panzcheng 发布于2010-9-30 19:19 3016 次浏览 21 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】海贼王(One Piece)! S: e% w7 t1 r' M
【集  數】001~1306 e; n9 s6 f& T- d9 P8 G
【文件類型】MKV0 l  k: h8 U9 W! M6 i* T: _, C! S
【 分辨率 】640x480
, S7 ]# Z$ H3 }) J$ K& {3 g8 h【語      言】日语 英语
3 u& Y( j% o/ D, d. m【字      幕】英文字幕、繁体字幕(R2)+ W7 E! e- v5 n; |# H# \

5 Q, ~! v9 u; ]5 f One_Piece_english_dub_ep_001_-_116_ _Movie_8[www.ahashare.com].torrent (284.25 KB, 下载次数: 2)

已有(21)人评论

chaz5 发表于 2011-3-13 22:43:51 | 显示全部楼层
楼上的,还是日语好看点吧

a18362085 发表于 2011-1-10 01:21:19 | 显示全部楼层
omg this is great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keeray 发表于 2011-1-1 00:25:20 | 显示全部楼层
好想下,不过没钱吖~

chen2010 发表于 2010-10-1 06:38:00 | 显示全部楼层
回复 14# panzcheng
0 D! v+ j2 t  y; n
1 p/ T+ X- p6 C. ]% U
1 v2 I9 t" K) ]( H9 i3 E8 Q    小时候睇过,ATV好似播过50集左右!

panzcheng 发表于 2010-10-1 00:49:36 | 显示全部楼层
ED果到系E文- N$ L9 e4 N$ P; G" `
片头ONE PIECE 标志改晒~~~
  v! l% @0 @- M* B( v0 \& g加上片头OP无晒歌词....  H* S, g! r2 K
同埋据我所知.....美版TV改左好多" ...
0 }+ [) P9 k! p3 hhelp6288 发表于 2010-10-1 00:32
( ?8 i- ^2 w* C

( e- K: A- z' w2 P
9 [# R$ O9 n# ~; H: B& f9 o- `/ B    粤漫上面过个RAW版我下到7集~~第6集有度卡住噶.... 我都唔立乱下啦~~期待新过个字幕组噶版本 如果有好噶片源..我去买硬盘都要收~~

ygd322 发表于 2010-10-1 00:34:34 | 显示全部楼层
5知道有没有粤语版的???

help6288 发表于 2010-10-1 00:32:32 | 显示全部楼层
有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?
5 Z5 w9 h* h* E9 f4 qpanzcheng 发表于 2010-9-30 23:52

, y- v6 n" q; `# V+ u! V) {9 R, Q/ c
0 g- p, ^+ {; l+ ]. d, N7 KED果到系E文
; [! r- U, Y) p; H) Q0 D+ q, Z片头ONE PIECE 标志改晒~~~
5 V& {' [# Y6 e* A( C加上片头OP无晒歌词....
0 u0 e9 ?( g9 W' E' F+ o1 v. ]5 F$ `同埋据我所知.....美版TV改左好多"不良"画面...5知DVD有无...因为我无心收就无对照过啦....
6 l5 B% m" q) K; H, i5 }& f+ g# Z8 o
我都有收OP噶....之前本身想收晒枫雪既.......下载左1~130集.........但后尾觉得有内嵌字幕5想收了
& A( |+ }+ l& n* U& B/ Z
0 z2 I5 |( G- D! V& ?% G最近有个新既字幕组打算用DVDISO重压X264版.......而家出左3集......我对比过好似比枫雪的WMV少了细节....不过都5明显.../ b& ^/ y: s2 a  b
+ ]% F4 V* G! b  i7 S- g, t
仲有一个RAW版本之前呢到有人发过......详情我就5知啦....不过容量都5系好统一........9 n9 X4 n! D' f. j
& c9 z: X" i5 B
总括来讲...目前还未有完美既RAW.........
7 c2 v4 m, ]& N5 \$ R' J: {0 b% X

X/ B* k  [& I- Y- Z  v' K. j: @8 w我还是再观望一下先

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:52:41 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之, O# h/ D* J8 m( _  V
help6288 发表于 2010-9-30 23:36

+ ?5 v2 o* ^( L/ g6 D- B/ {5 T. w) O6 Y: o$ T/ O

! m' K, m( o/ o/ ~2 I# E0 ~4 c7 V3 W    有好多唔同??我无仔细对比过啊~只系发觉ED过度系E文咋!!你都有收嘎??系收日版过个?

panzcheng 发表于 2010-9-30 23:48:34 | 显示全部楼层
) N9 a- @4 z' E  |' ]6 q
可惜没有粤语!
* Z# i+ d7 e' Wchen2010 发表于 2010-9-30 22:22
" G5 L9 {+ }/ u
- ?' g2 O; U  W+ P- C+ n4 i

% e. E% f6 g: l# t+ g# o/ z( o    得过17集....ATV噶!!无话粤语~~如果有齐D字幕都已经好好了

help6288 发表于 2010-9-30 23:36:20 | 显示全部楼层
哈哈....原来系美版片源......同日版有好多5同.....秒删之

help6288 发表于 2010-9-30 22:49:43 | 显示全部楼层
哩层我都唔系感清楚~~下左1集清过WMV过个版本!!不过同过个版本有D唔同~我都烦紧唔知收边个版本 ...
( Y; o9 g& z9 V) opanzcheng 发表于 2010-9-30 20:40
2 @) S1 a  o8 p
* w4 `5 `. Y: e- j- R% ^# F
1 L* g" i& T- p- T2 C% G
    我都下左一集....一阵再对比下...% u1 [) V. ~# y' b
同埋入面既版本都有成3~4种...不太统一

12下一页